Povezane vesti

Danas na Zakintosu saslušanje dvojice Srba (novi video tuče)

Dnevnik 12.07.2017
BEOGRAD: U sudu na grčkom ostrvu Zakintos očekuje se da danas počne saslušanje Miloša Ilića i Nemanje Petrovića, koji nisu juče saslušani jer se u sudu pokvario kompjuter. Ostala četvorica Srba, osumnjičenih za ubistvo američkog turiste u… »

Novi snimak: Ko je prvi započeo tuču na Zakintosu?

Dnevnik 12.07.2017
Grčki mediji objavili si još jedan snimak tuče u klubu na Zakintosu nakon koje je stradao Amerikanac Bakari Henderson. Ovog puta reč je o snimku koji bi trebalo da definitivno baci svetlo na to ko je počeo tuču. Na snimku se vidi Henderson kako sa… »

Petorici osumnjičenih za ubistvo Amerikanca određen pritvor

Novi magazin 12.07.2017
Grčke vlasti odredile su pritvor petorici od ukupno devet osumnjičenih muškaraca za ubistvo američkog turiste na Zakintosu. Protiv ukupno devetorice muškaraca, među kojima su jedan Grk, sedmorica srpskih državljana i jedan Britanac srpskog porekla… »

Ubistvo na Zakintosu: Srbima određen pritvor!

Mondo 12.07.2017
Svim osumnjičenim Srbima za učešće u prebijanju na smrt američkog turiste na grčkom ostrvu Zakintos večeras je određen pritvor do početka suđenja. Foto: Printscreen/YouTube Oni su prethodno saslušani pred istražnim sudijom koji im je nakon… »

Petorica Srba pred sudom zbog ubistva Amerikanca

Politika 12.07.2017
Nove snimke brutalnog prebijanja američkog mladića ispred kafića na Zakintosu objavili su grčki mediji. Mladići iz Srbije osumnjičeni za ubistvo Amerikanca Bakarija Hendersona na grčkom ostrvu Zakintos, njih petorica, danas treba da budu saslušani… »

Snimci dokaz brutalnog prebijanja (video)

Večernje novosti 12.07.2017
Novi zapisi sa nadzornih kamera kafića ispred kojeg je na Zakintosu ubijen Amerikanac. Vidi se kako posle sukoba u klubu "Barkod" grupa Srba udara i šutira u glavu Bakarija Hendersona. GRČKI mediji objavili su dva snimka tuče u Laganasu na Zakintosu u… »

(Video) Isplivali novi detalji, progovorio izbacivač: Novi snimak tuče na Zakintosu, Srbi i Ameri počeli su smrtnu tuču…

Kurir 12.07.2017
Na Jutjubu se pojavio novi snimak tuče na Zakintosu u kojoj je ubijen američki turista Bakari Henderson, posle čega je uhapšeno devet ljudi, među kojima je sedmoro srpskih državljana. Grčki list Proto Tema je objavio snimak sigurnosne kamere jednog… »

Petorica osumnjičenih za ubistvo Amerikanca pred istražnim sudijom na Zakintosu

Blic 12.07.2017
Petorica od ukupno devet osumnjičenih muškaraca za ubistvo američkog turiste na Zakintosu pojavili su se danas pred istražnim sudijom na tom grčkom ostrvu. Protiv devetorice muškaraca, među kojima su jedan Grk, semorica srpskih državljana i jedan… »

Novi snimak tuče sa Zakintosa! (video)

Mondo 12.07.2017
Grčki mediji su objavili novi snimak tuče u kojoj je ubijen turista SAD na Zakintosu, posle čega je uhapšeno devet ljudi, među njima sedmoro srpskih državljana. Grčki mediji objavili su snimak sigurnosne kamere jednog kafića kroz čiji se izlog… »

(Kurir TV) šta zapravo znamo o ubistvu na Zakintosu? Prvi udarac u klubu je započeo sukob, a zatim je usledila tragedija

Kurir 12.07.2017
Brojni video snimci, izjave... nekoliko različitih video snimaka tuče na Zakintosu u potpunosti su zbunile našu javnost. Ne zna se, tačno, šta je bio povod za tuču koja se završila ubistvom. Ovo su, za sada, činjenice vezane za ubistvo… »

GR: Saslušanje dvojice Srba, juče se pokvario kompjuter

B92 12.07.2017
U sudu na grčkom ostrvu Zakintos očekuje se da počne saslušanje Miloša Ilića i Nemanje Petrovića, koji nisu u utorak saslušani jer se u sudu pokvario kompjuter. Ostala četvorica Srba, osumnjičenih za ubistvo američkog turiste u tuči, dala su… »

GR: Objavljen i snimak iz kluba u kom je sve počelo VIDEO

B92 12.07.2017
Grčki mediji objavili su video-snimak koškanja u klubu na ostrvu Zakintos koje je prethodilo tuči u kojoj je stradao američki turista Bakari Henderson. Nakon smrti američkog studenta uhapšeno je devetoro ljudi, među njima sedmoro srpskih… »

Novi snimci tuče na Zakintosu

RTS 12.07.2017
Portal "Proto tema" je objavio snimak sigurnosne kamere jednog kafića na kome se vidi tuča mladića na Zakintosu. Takođe, objavljen je i snimak iz kluba u kome se vidi početak tuče. Napadači, među kojima su i mladići srpske nacionalnosti… »

Sve snimljeno: Evo šta je bilo pre tuče (VIDEO)

Mondo 12.07.2017
Grčki mediji prvo su danas objavili snimak celog toka tuče u kojoj je stradao Amerikanac posle obračuna sa Srbima na Zakintosu, a sad se pojavio i snimak iz kluba u kom je počela svađa. Foto: youtube/screenshot Na snimku koji danas prenose grčki… »

Prvi snimak iz kobnog kluba: Ovo je trenutak kada je izbila tuča na Zakintosu (video)

Blic 12.07.2017
Grčki mediji objavili su danas još jedan snimak iz samog kluba na Zakintosu koji prikazuje šta je prethodilo tuči u kojoj je kasnije ubijen Amerikanac Bakari Henderson. Na video-snimku, koji su zabeležile kamere kluba u kojem je došlo do obračuna… »

Ubili amerikanca za 20 sekundi: Objavljen snimak tuče na Zakintosu (video)

Blic 12.07.2017
Novi snimak tuče na Zakintosu u kojoj je ubijen američki student Bakari Henderson, i na kome se vidi da ga je više mladića za samo dvadesetak sekundi pretuklo do smrti objavljen je u grčkim medijima. U ovom trenutku, kako "Blic" saznaje, pred… »

(Video) Do sada neobjavljen snimak: Pogledajte trenutak iz kluba kada je izbila tuča na Zakintosu

Kurir 12.07.2017
Grčki mediji objavili su danas još jedan snimak iz kluba na Zakintosu koji u kome je izbila kobna tuča u kojoj je nastradao Amerikanac Bakari Henderson. Na snimku se vidi trenutak kada je došlo do incidenta, što se vidi u drugom delu kluba, kod… »

Zločin u Grčkoj: Prijatelj uhapšenog Srbina: Hapsili su ih, a da nisu ni znali šta se desilo

Blic 12.07.2017
Mi smo ovde došli na odmor i nismo ni sanjali da će se ovako nešto desiti - ovako svoju priču o tragičnom događaju na grčkom ostrvu Zakintos počinje Marijan. V., drug jednog od Srba uhapšenih zbog ubistva Amerikanca Bakarija Hendersona (22). On… »

VIDEO: Novi snimak tuče na Zakintosu

Radio 021 12.07.2017
Grčki mediji su objavili novi snimak tuče u kojoj je ubijen turista SAD na Zakintosu, posle čega je uhapšeno devet ljudi, među njima sedmoro srpskih državljana. Grčki portal "Proto tema" je objavio snimak sigurnosne kamere jednog kafića kroz čiji… »

Ubistvo Amerikanca: "Postoji povoljniji snimak za Srbe"

B92 12.07.2017
Grčka policija je u utorak posle potere na ostrvu Zakintos uhapsila još dvojicu srpskih državljana zbog ubistva Amerikanca. Jedan od njih pušten je iz pritvora. Drugi, 22-godišnji mladić iz Srbije, zadržan je u pritvoru. Kako televizija N1… »

Novi snimak tuče sa Zakintosa, izbacivač progovorio VIDEO

B92 12.07.2017
Zakintos -- Grčki mediji su objavili novi snimak tuče u kojoj je ubijen turista SAD na Zakintosu, posle čega je uhapšeno devet ljudi, među njima sedmoro srpskih državljana. Grčki portal "Proto tema" je objavio snimak sigurnosne kamere jednog… »

Novi snimak tuče sa zakintosa: Jasno se vidi ko koga udara (video)

Pravda 12.07.2017
Grčki mediji su objavili novi snimak tuče u kojoj je ubijen turista SAD na Zakintosu, posle čega je uhapšeno devet ljudi, među njima sedmoro srpskih državljana. Grčki list Proto Tema je objavio snimak sigurnosne kamere jednog kafića kroz čiji se… »

Objavljen novi snimak tuče na Zakintosu (VIDEO)

Vesti online 12.07.2017
Hapšenje Srba i smrt turiste na Zakintosu već nekoliko dana je glavna vest u domaćim medijima. Sada se pojavio još jedan snimak celog događaja, na kome vidi deo onoga što se dešavalo te večeri. Naime, grčki list Proto Tema objavio je snimak koji… »

Uhapšena još dva Srbina na Zakintosu

Press 12.07.2017
Još dve osobe su uhapšene zbog ubistva američkog turiste na Zakintosu, saznaje Alo! Grčka policija privela je jutros dvojicu mladića iz Beograda zbog sumnje da umešani u ubistvo američkog državljanina na Zakintosu. Oni se nalaze u pritvoru i… »

Ubistvo na zakintosu: Odbrana tvrdi da postoji "povoljniji snimak za Srbe"

Blic 12.07.2017
Policija je posle potere na čitavom ostrvu Zakintos, juče uhapsila još dvojicu srpskih državljana. I dok je jedan posle kraćeg razgovora u policiji pušten, drugi, 22-godišnji mladić zadržan je u pritvoru. Obojica su, uz još šest državljana… »

Istraga ubistva na Zakintosu: Dvojica uhapšenih Srba danima se krili u hotelskoj sobi

Blic 11.07.2017
Dvojica mladića iz Srbije koji su danas uhapšeni u nastavku istrage ubistva na Zakintosu su, prema saznanjima iz Smedereva i Novog Sada, i do danas su se krili u iznajmljenoj sobi. Njih dvojica su navodno prvi ušli u sukob sa Amerikancem Bakerijem… »

Vesti dana »