Povezane vesti

Lončar i Mali o novom lideru naprednjaka: Vučić će doneti najbolju odluku Zoran Pašalić kandidat za novog Ombudsmana…

Lončar i Mali o novom lideru naprednjaka: Vučić će doneti najbolju odluku Zoran Pašalić kandidat za novog Ombudsmana…

Telegraf 12.07.2017
Na pitanje „imaju li ideju ko bi mogao da bude naslednik Aleksandra Vučića“ i „kakve bi karakteristike trebalo da ima“ Lončar je rekao da je sada rano da se priča o tome, ali da će on svakako imati njegovu podršku. Funkcioner SNS, ministar… »
Mali: Moj prijatelj Vučić će doneti najbolju odluku o budućem lideru SNS

Mali: Moj prijatelj Vučić će doneti najbolju odluku o budućem lideru SNS

SEEbiz 12.07.2017
BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je danas da je siguran da će "njegov prijatelj" i predsednik Srbije doneti najbolju moguću odluku o budućem lideru Srpske napredne stranke. "Za sada je pokazao da ne pravi greške i da sa pravom… »
Mali: Moj prijatelj Vučić će doneti najbolju moguću odluku o budućem lideru SNS-a

Mali: Moj prijatelj Vučić će doneti najbolju moguću odluku o budućem lideru SNS-a

Nova ekonomija 12.07.2017
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je danas da je siguran da će "njegov prijatelj" i predsednik Srbije doneti najbolju moguću odluku o budućem lideru Srpske napredne stranke. "Za sada je pokazao da ne pravi greške i da sa pravom vizijom vodi… »
Lončar i Mali sigurni da će Vučić doneti najbolju odluku o tome ko će ga naslediti na čelu stranke

Lončar i Mali sigurni da će Vučić doneti najbolju odluku o tome ko će ga naslediti na čelu stranke

Blic 12.07.2017
Funkcioner SNS, ministar zdravlja Zlatibor Lončar i gradonačelnik Beogarda Siniša Mali kažu da su sigurni da će predsednik naprednjaka doneti najbolju odluku o tome ko će ga naslediti na čelu stranke i da će oni tu odluku podržati. Na pitanje… »
Siniša Mali: "Siguran sam da će Vučić..."

Siniša Mali: "Siguran sam da će Vučić..."

Pravda 12.07.2017
Funkcioner SNS, ministar zdravlja Zlatibor Lončar i gradonačelnik Beogarda Siniša Mali kažu da su sigurni da će predsednik naprednjaka doneti najbolju odluku o tome ko će ga naslediti na čelu stranke i da će oni tu odluku podržati. Na pitanje… »
Lončar: Vučić se bori za zdravu Srbiju, porez mora da se plaća

Lončar: Vučić se bori za zdravu Srbiju, porez mora da se plaća

Politika 12.07.2017
Ministar zdravlja i funkcioner SNS Zlatibor Lončar kaže da napadi na predsednika Aleksandra Vučića više govore o onima koji ga napadaju nego o njemu, navodeći da Vučić ima podršku velike većine građana za sve što radi. Lončar je rekao da se… »
Mali: Vučić će doneti najbolju odluku o novom lideru SNS-a

Mali: Vučić će doneti najbolju odluku o novom lideru SNS-a

N1 Info 12.07.2017
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar i gradonačelnik Beograda Siniša Mali su se saglasili da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić doneti najbolju moguću odluku o tome ko će ga zameniti na mestu predsednika SNS-a. Ministar zdravlja i funkcioner… »

Vesti dana »