Povezane vesti

Otvaranje novog poglavlja u odnosima Beograda i Atine

Otvaranje novog poglavlja u odnosima Beograda i Atine

Politika 12.07.2017
Na prvoj sednici Visokog saveta za saradnju dve zemlje biće potpisano sedam međudržavnih sporazuma, a delegacije će predvoditi predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Grčke Aleksis Cipras. Od na­šeg do­pi­sni­ka Ati­na – Pr­va sed­ni­ca Vi­so­kog… »
Lekovi u skladu sa finansijskim mogućnostima

Lekovi u skladu sa finansijskim mogućnostima

Politika 12.07.2017
Jed­no od naj­če­šćih pi­ta­nja upu­će­no far­ma­ce­u­ti­ma je­ste ono da li na­ši pa­ci­jen­ti do­bi­ja­ju iste le­ko­ve po­zna­tih far­ma­ce­ut­skih ku­ća kao što je slu­čaj u dru­gim ze­mlja­ma? Pro­iz­vo­đa­či tvr­de da su to pot­pu­no isti… »
Da li beba treba da spava u kutiji?

Da li beba treba da spava u kutiji?

Politika 12.07.2017
U SAD u toku je kampanja deljenja bebi-kutija koje mogu da se koriste i za spavanje. Vla­da u Fin­skoj, ko­ja spa­da u ze­mlje sa naj­ni­žom sto­pom mor­ta­li­te­ta no­vo­ro­đen­ča­di, de­ce­ni­ja­ma po­ro­di­lja­ma da­je kar­ton­sku ku­ti­ju pu­nu… »
Milošev vrt prepun roda

Milošev vrt prepun roda

Politika 12.07.2017
Za vitalnog Prijepoljca koji snabdeva domaćinstvo povrćem i voćem, recept za dugovečnost su osmeh, umerenost i stalna aktivnost. Pri­je­po­lje – Ugre­ja­lo u br­di­ma Du­mlja­na iz­nad Pri­je­po­lja, je­dva se di­še u pla­ste­ni­ku du­gom 12 me­ta­ra i… »

Vesti dana »

Danas toplo i uglavnom sunčano, temperatuta do 30 stepeni

Danas toplo i uglavnom sunčano, temperatuta do 30 stepeni

Glas Zapadne Srbije pre 10 minutajoš 9 povezanih
Novak je izgubio onako kako je nekad pobeđivao

Novak je izgubio onako kako je nekad pobeđivao

Sport klub pre 35 minutajoš 12 povezanih
Letnje zadušnice uoči praznika Svete Trojice

Letnje zadušnice uoči praznika Svete Trojice

RTS pre 2 satajoš 7 povezanih
Na današnji dan 30. maj

Na današnji dan 30. maj