Povezane vesti

Imao je problema sa srcem, a sada jedva govori: Naš pevač se i dalje bori s alkoholom i ne može da se seti reči svojih…

Imao je problema sa srcem, a sada jedva govori: Naš pevač se i dalje bori s alkoholom i ne može da se seti reči svojih…

Blic 13.07.2017
Poznati pevač ima velikih problema, više ne može da peva kao nekada, bori se sa alkoholom i velikim zdravstvenim problemima. - Volim da šikam. Ranije sam pio mnogo, ali sad imam visok pritisak, pa ne mogu toliko. Napijem se dva puta, oni kažu sto… »
Voditeljka zamolila džeja da joj otpeva pesmu: On ju je odgovorom ostavio bez teksta!

Voditeljka zamolila džeja da joj otpeva pesmu: On ju je odgovorom ostavio bez teksta!

Kurir 13.07.2017
Džej Ramadanovski priznao da ne zna svaku svoju pesmu koju mu ljudi traže da otpeva na svojim nastupima. Ipak, posle toga je priznao da ne zna svaku svoju pesmu koju mu traže da otpeva na nastupima. "Ne znam svaku svoju pesmu i to ljudi ne mogu da… »
Džej Ramadanovski otvoreno progovorio o porocima i bolesti!

Džej Ramadanovski otvoreno progovorio o porocima i bolesti!

Svet plus 13.07.2017
Džej Ramadanovski ozbiljno je ugrozio svoje zdravlje i uskoro će morati na operaciju srca. Pevač je u jednoj emisiji otvoreno govorio o svojim porocima i čime je ugrozio život. U emisiji "Rada sam", Džej je javno priznao da voli da pije, kao i da mu… »
Volim da šikam!

Volim da šikam!

Mondo 13.07.2017
Pevač iskreno o alkoholu i njegovom efektu na zdravlje. Narodni pevač Džej Ramadanovski gostovao je u emisiji Rade Radenović i pričao o ljubavi prema "čašici". Ne priča sa ćerkom! "Volim da šikam, tačno je. Ali ja se napijem dva puta, a novine… »

Vesti dana »