Повезане вести
Суђење за смрт Американца на Закинтосу биће у Патрасу
Радио 021 16.07.2017
Суђење осумњиченима за пребијање на смрт америчког туристе на Закинтосу одвијаће се у Патрасу. То је за Тањуг рекла бранилац једног од осумњичених Зора Добричанин Никодиновић. Према њеним речима, њен брањеник Д.Р. још… »
Деветом осумњиченом за убиство на Закинтосу одређен притвор
Нови магазин 16.07.2017
Држављанину Србије (33) једном од деветорице осуњичених за учешће у убиству Афроамериканца Бакарија Хендерсона (22) пре недељу дана на грчком острву Закинтос, одређен је притвор до почетка суђења, јавља АП. Притвор му је… »
Изјава ухапшеног душана: "Хендерсон ме страховито ударио по челу флашом која се распрсла. Све ми се зацрнило..."
Правда 16.07.2017
Душан Ранковић, који је на грчком острву Закинтосу ухапшен под сумњом да је учествовао у убиству Американца Бакарија Хендерсона саслушан је синоћ у грчком суду и задржан је у притвору с правом жалбе у року од пет дана. Ранковић… »
Србин испричао како је дошло до кобне туче: "Хендерсон ми је разбио флашу о главу док ме је његов друг држао"
Блиц 15.07.2017
Држављанину Србије, једном од деветоро осумњичених за убиство америчког туристе Бакари Хендерсона испред бара на грчком острву Закинтос, данас је одређен притвор до почетка суђења. Адвокат одбране, Зора Добричанин, потврдила… »
Притвор за још једног учесника у тучи на Закинтосу
Данас 15.07.2017
Држављанину Србије, једном од девет осумњичених за убиство америчког туристе Бакари Хендерсона на Закинтосу, одређен је притвор до почетка суђења, преноси АП. Он је последњи од деветорице саслушаних, од којих је седморици… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Весића и још 12 људи за пад надстрешнице у Новом Саду
BBC News пре 37 минутајош 40 повезаних

Крај меча: Разводе Дача Икодиновић и Маја Огњеновић, откривено шта се дешавало
Свет & Скандал пре 6 минутајош 27 повезаних

Почео главни део израелске копнене операције у Гази: САД упозоравају Хамас
Нова пре 37 минутајош 32 повезане