Povezane vesti

Nisu reagovali na upozorenja: Devet meseci pre ubistva Maje i njenog sina utvrđeni propusti u radu Centara za socijalni rad

Blic 16.07.2017
Centar za socijalni rad u Rakovici jedna je od glavnih karika koja je zakazala u slučaju ubijene Maje Đorđević (38), o čemu svedoči i dopis Ministarstva za rad i socijalnu zaštitu iz 28. septembra prošle godine, u čiji posed je ekskluzivno došao… »

Majini vapaji koje je policija ignorisala: Molim vas da me zaštitite, ubiće mene i moju porodicu!

Kurir 16.07.2017
"On je detetu upućivao poruke 22. februara 2017. godine rečima ‘nikada nećeš videti mamu‘. One me jako zastrašuju i brinu, kao i moju porodicu. Mi živimo u konstantnom strahu, a svi se oglušuju: policija, CZSR Rakovica. Molim vas da hitno… »

Vapaji koje niko nije čuo: Potresne prijave i pisma koje je pisala ubijena žena otkrivaju kako je monstrum godinama…

Blic 16.07.2017
“Molim vas da hitno nešto preduzmete jer postupanjem Nikolić Marka smatram da je ugrožen ne samo moj život, već život mojih najbližih”. Ovo je samo deo potresnih reči i vapaja koje je pisala Maja Đorđević (38) godinama pre smrti dok je… »

Otac brani sina monstruma: "Marko je bio pod pritiskom, Maja je imala dobrog advokata, a uzrok njihov sukoba je bio inat"

Blic 15.07.2017
Otac Marka Nikolića, koji je u sredu brutalno ubio Maju Đorđević i sina Mihaila ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, i dalje ne može da veruje šta se dogodilo. - Evo, ovo su Mihailove igračke, tu se i sad u sredu igrao. Dovodio ga je stalno… »

Vesti dana »