Povezane vesti
Solarni brod koji se sam snabdeva energijom krenuo na put oko sveta
Radio 021 16.07.2017
Brod koji sam sebe snabdeva energijom krenuo je juče iz Pariza na šestogodišnje putovanje oko sveta, a projektanti se nadaju da će to biti model za buduća plovila bez emisije štetnih gasova. Brod "Posmatrač energije" (Energy Observer) koristi solarne… »
Ovaj brod provešće šest godina na putu oko sveta, uz jednu veoma nesvakidašnju odliku (video)
Blic 16.07.2017
Brod koji sam sebe snabdeva energijom, krenuo je iz Pariza na šestogodišnje putovanje oko sveta, a projektanti se nadaju da će to biti model za buduća plovila bez emisije štetnih gasova. Self-fueling Energy Observer boat sets off from Paris on 6-year… »
Vesti dana »

Čekamo devojke da nam donesu medalju sa Svetskog prvenstva: Evo kad nastupaju Španović, Vilagoš, Topić...
Mondo pre 43 minutajoš 8 povezanih

Izbori na Kosovu se bliže, a Priština dodaje gas: Pritisci, incidenti i politički inženjering na delu: Kurti Srbe koristi kao metu za potkusurivanje
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Sunčana subota pred nama: Do 31 stepen, ali u nedelju nagli obrt vremena
Alo pre 1 satjoš 5 povezanih

Rešena velika dilema: Evo ko ima prednost u saobraćaju: Bicikl, trotinet, automobil, i gde su među njima pešaci
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

(Mape) stiže prava jesen, temperatura pada za 16 stepeni! Ovog datuma imaćemo pravo zahlađenje, a onda nastupa bablje leto
Blic pre 23 minutajoš 1 povezana