Povezane vesti
Solarni brod koji se sam snabdeva energijom krenuo na put oko sveta
Radio 021 16.07.2017
Brod koji sam sebe snabdeva energijom krenuo je juče iz Pariza na šestogodišnje putovanje oko sveta, a projektanti se nadaju da će to biti model za buduća plovila bez emisije štetnih gasova. Brod "Posmatrač energije" (Energy Observer) koristi solarne… »
Ovaj brod provešće šest godina na putu oko sveta, uz jednu veoma nesvakidašnju odliku (video)
Blic 16.07.2017
Brod koji sam sebe snabdeva energijom, krenuo je iz Pariza na šestogodišnje putovanje oko sveta, a projektanti se nadaju da će to biti model za buduća plovila bez emisije štetnih gasova. Self-fueling Energy Observer boat sets off from Paris on 6-year… »
Vesti dana »
SRCE: Izmenama izbornih zakona zloupotrebe će postati legalne, preporuke ODIHR se zloupotrebljavaju
Beta pre 3 satajoš 32 povezane
"Pao" na parkingu sa kovertom punom para! Horor u Valjevu: Sakrio 56.000 evra, nastao haos kad je policija otkrila odakle mu!
Kurir pre 11 minutajoš 30 povezanih
Putinov komentar o Šrederovoj kandidaturi za pregovore izazvao burne rasprave u Evropi
Sputnik pre 21 minutajoš 36 povezanih
Grmljavinska oluja stiže u Beograd: Upozorenje RHMZ na nevreme u naredna 2 sata
Mondo pre 16 minutajoš 45 povezanih
SAD dolaze na EXPO: Potpisan ugovor o američkom učešću na specijalizovanoj izložbi u Beogradu
Nedeljnik pre 2 satajoš 36 povezanih