Džang: Kina je pouzdan partner Srbije

Džang: Kina je pouzdan partner Srbije

Politika ponedeljak, 17. jul 2017.
Srbija je poslednjih godina ostvarila zadivljujuće rezultate, a kao iskren i pouzdan partner Srbije kineski narod se tome raduje i želi da neprekidno ostvaruje još veće uspehe, rekao je Džang Deđijang, predsednik Stalnog komiteta Svekineskog Narodnog kongresa, obraćajući se poslanicima u Skupštini... »

Kina jača našu energetiku

Večernje novosti ponedeljak, 17. jul 2017.
Premijerka Ana Brnabić i predsednik svekineskog narodnog kongresa Džang Deđijang obišli Kostolac. Završena fabrika za odsumporavanje, a u planu i izgradnja bloka 3 od 350 megavata
KINA je veliki partner Srbije i radimo zajedno na ozbiljnim projektima. Jedan od njih je i revitalizacija blokova B 1 i B 2, izjavila je danas predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, prilikom posete TE "Kostolac" sa Džang... »

Brnabić: Srbija pozicionirana kao centralna zemlja za saradnju Kine sa EU

Beta ponedeljak, 17. jul 2017.
Srbija je pozicionirana kao centralna zemlja za saradnju Kine sa EU, rekla je danas premijerka Ana Brnabić. Ona je obišla termoelektranu Kostolac sa predsednikom stalnog komiteta 12. Svekineskog narodnog kongresa Džangom Dedjengom. U Kostolcu je kineska mašinsko energetska kompanija CMEC izgradila... »

Brnabić: Srbija pozicionirana kao centralna zemlja za saradnju Kine sa EU

Novi magazin ponedeljak, 17. jul 2017.
Srbija je pozicionirana kao centralna zemlja za saradnju Kine sa EU, rekla je danas premijerka Ana Brnabić.
Ona je obišla termoelektranu Kostolac sa predsednikom stalnog komiteta 12. Svekineskog narodnog kongresa Džangom Deđengom. U Kostolcu je kineska mašinsko energetska kompanija CMEC izgradila fabriku za odsumporavanje dimnih... »

Brnabićeva i Džang obišli Železaru i "Termoelektranu Kostolac B"

RTS ponedeljak, 17. jul 2017.
RTS: Brnabićeva i Džang obišli Železaru i "Termoelektranu Kostolac B"
Drugi dan zvanične posete kineske delegacije s predsednikom Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa Džang Deđangom na čelu završen je obilaskom smederevske Železare. Ranije su tokom dana premijerka Ana Brnabić i predsednica Skupštine Maja Gojković s kineskim zvaničnicima obišle "Termoelektranu Kostolac B".
Ana Brnabić je prilikom obilaska "Termoelektrane Kostolac B" rekla da je u saradnji sa Kinom završen projekat izgradnje postrojenja za oslobađanje od sumpora dimnih gasova u blokovima B1 i B2 u toj termoelektrani. Branbićeva je... »

Kostolac: Izgrađena postrojenja za odsumporavanje u blokovima B1 i B2

Dnevnik ponedeljak, 17. jul 2017.
KOSTOLAC: Premijerka Srbije Ana Brnabić je zajedno sa predsednikom Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa Džang Deđiangom obišla danas Termoelektrani Kostolac B i tom prilikom izjavila da je u sradnji sa Kinom završen projekat izgradnje postrojenja za oslobađanje od sumpora dimnih gasova u blokovima B1 i B2 u toj termoelektrani.
Brnabić je novinarima rekla da je u toku probni rad i da očekuje uskoro i dobijanje upotrebne dozvole. Podsetila je da će ista kineskom kompanija CMEC graditi i novi blok B3 od 350 megavata. Istakla je da će to biti značajno za... »

Brnabićeva i Džang: Prijateljstvo osnova uspešne saradnje

RTS ponedeljak, 17. jul 2017.
RTS: Brnabićeva i Džang: Prijateljstvo osnova uspešne saradnje
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i predsednik Stalnog komiteta 12. svekineskog narodnog kongresa Narodne Republike Kine Džang Deđeng ocenili su da je prijateljstvo Srbije i Kine osnova za uspešnu saradnju na sadašnjim i budućim projektima dve države.
Na sastanku je ocenjeno da su Srbija i Kina u poslednjih nekoliko godina ušle u novu dinamiku odnosa, ali da postoji prostor za dalje unapređenje, kako na političkom nivou, tako i u oblastima poljoprivrede, turizma i kulture. Ana... »

Džang: Projekat "Pojas i put" se od ideje pretvara u realnost

RTS ponedeljak, 17. jul 2017.
RTS: Džang: Projekat "Pojas i put" se od ideje pretvara u realnost
Predsednik Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa Narodne Republike Kine Džang Deđeng je tokom svog obraćanja poslanicima u Skupštini Srbije naveo da se kineska inicijativa "Pojas i put" pretvara od ideje u realnost i dodao da je Kina spremna da u ceo projekat uključi i Srbiju.
"Inicijativa 'Pojas i put' je poreklom iz Kine, ali Kina je spremna da zajedno sa svima uključi i Srbiju, da zajedno podstiče nove rezultate u izgradnji 'Pojasa i puta'", rekao je Džang Deđeng obraćajući se na posebnoj sednici... »

Ruka ruci: Brnabić i Džang: Prijateljstvo Srbije i Kine osnova je za uspešnu saradnju

Blic ponedeljak, 17. jul 2017.
Premijerka Srbije Ana Brnabić i predsednik kineskog parlamenta Džang Deđijang ocenili su danas u Beogradu da je prijateljstvo Srbije i Kine osnova za uspešnu saradnju na projektima dve države koje su "u poslednjih nekoliko godina ušle u novu dinamiku odnosa".
Na sastanku je ocenjeno da da postoji prostor za dalje unapređenje odnosa Srbije i Kine, kako na političkom nivou, tako i u oblastima poljoprivrede, turizma i kulture, saopštila je Vlada Srbije. Džang je rekao da će Kina... »

Brnabić i Džang: Prijateljstvo SRB i Kine osnov saradnje

B92 ponedeljak, 17. jul 2017.
B92: Brnabić i Džang: Prijateljstvo SRB i Kine osnov saradnje
Beograd -- Premijerka Srbije Ana Brnabić i predsednik kineskog parlamenta Džang Deđijang ocenili da je prijateljstvo Srbije i Kine osnova za uspešnu saradnju dve države.
Na sastanku je ocenjeno da da postoji prostor za dalje unapređenje odnosa Srbije i Kine, kako na političkom nivou, tako i u oblastima poljoprivrede, turizma i kulture, saopštila je Vlada Srbije. Džang je rekao da će Kina... »

Brnabić i Džang: Prijateljstvo osnova uspešne saradnje

Večernje novosti ponedeljak, 17. jul 2017.
Premijer Srbije Ana Brnabić i predsednik Stalnog komiteta 12. svekineskog narodnog kongresa Narodne Republike Kine Džang Deđiang ocenili su u današnjem razgovoru da je prijateljstvo Srbije i Kine osnova za uspešnu saradnju
Premijer Srbije Ana Brnabić i predsednik Stalnog komiteta 12. svekineskog narodnog kongresa Narodne Republike Kine Džang Deđiang ocenili su u današnjem razgovoru da je prijateljstvo Srbije i Kine osnova za uspešnu saradnju na... »

Brnabić i Džang: Prijateljstvo osnova uspešne saradnje

Dnevnik ponedeljak, 17. jul 2017.
BEOGRAD: Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić i predsednik Stalnog komiteta 12. svekineskog narodnog kongresa Narodne Republike Kine Džang Deđiang ocenili su u današnjem razgovoru da je prijateljstvo Srbije i Kine osnova za uspešnu saradnju na sadašnjim i budućim projektima dve države.
Na sastanku je ocenjeno da su Srbija i Kina u poslednjih nekoliko godina ušle u novu dinamiku odnosa, ali da postoji prostor za dalje unapređenje, kako na političkom nivou, tako i u oblastima poljoprivrede, turizma i kulture.... »

Brnabić i Džang: Prijateljstvo Srbije i Kine osnova je za uspešnu saradnju

Novi magazin ponedeljak, 17. jul 2017.
Premijerka Srbije Ana Brnabić i predsednik kineskog parlamenta Džang Deđijang ocenili su danas u Beogradu da je ;prijateljstvo Srbije i Kine osnova za uspešnu saradnju na projektima dve države koje su "u poslednjih nekoliko godina ušle u novu dinamiku odnosa".
Na sastanku je ocenjeno da da postoji prostor za dalje unapređenje odnosa Srbije i Kine, kako na političkom nivou, tako i u oblastima poljoprivrede, turizma i kulture, saopštila je Vlada Srbije. Džang je rekao da će Kina... »

Brnabić i Džang: Prijateljstvo Srbije i Kine osnova je za uspešnu saradnju

Beta ponedeljak, 17. jul 2017.
Premijerka Srbije Ana Brnabić i predsednik kineskog parlamenta Džang Dedjijang ocenili su danas u Beogradu da je prijateljstvo Srbije i Kine osnova za uspešnu saradnju na projektima dve države koje su "u poslednjih nekoliko godina ušle u novu dinamiku odnosa". Na sastanku je ocenjeno da da postoji... »

Susret Brnabić i Deđiang put ka budućim projektima

RTV ponedeljak, 17. jul 2017.
RTV: Susret Brnabić i Deđiang put ka budućim projektima
BEOGRAD - Prеdsеdnica Vladе Rеpublikе Srbijе Ana Brnabić i prеdsеdnik Stalnog komitеta 12. svеkinеskog narodnog kongrеsa Narodnе Rеpublikе Kinе Džang Dеđiang ocеnili su da jе prijatеljstvo Srbijе i Kinе osnova za uspеšnu saradnju na sadašnjim i budućim projеktima dvе državе.
Na sastanku jе ocеnjеno da su Srbija i Kina u poslеdnjih nеkoliko godina ušlе u novu dinamiku odnosa, ali da postoji prostor za daljе unaprеđеnjе, kako na političkom nivou, tako i u oblastima poljoprivrеdе, turizma i kulturе.... »

Brnabić i Džang: Prostor za dalje unapređenje odnosa

Danas ponedeljak, 17. jul 2017.
Premijerka Srbije Ana Brnabić i predsednik Stalnog komiteta 12. svekineskog narodnog kongresa Narodne Republike Kine Džang Deđiang ocenili su danas da je prijateljstvo Srbije i Kine osnova za uspešnu saradnju na sadašnjim i budućim projektima dve države. Na sastanku je ocenjeno da su Srbija i Kina... »

Džang Deđijang: U Kini se i dan danas peva "Bela ćao"

B92 ponedeljak, 17. jul 2017.
B92: Džang Deđijang: U Kini se i dan danas peva "Bela ćao"
Beograd -- Kineska inicijativa "Pojas i put" pretvara se od ideje u realnost i Kina je spremna da u ceo projekat uključi i Srbiju, izjavio Džang Deđiang.
Predsednik Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa Kine koji boravi u višednevnoj poseti Srbiji, govorio je na posebnoj sednici Skupštine Srbije, pred poslanicima, ministrima i članovima diplomatskog kora. "Inicijativa... »

Džang: Kineski narod se raduje napretku Srbije

Danas ponedeljak, 17. jul 2017.
Međusobno političko poverenje Kine i Srbije se stalno produbljava, ocenio je danas u Skupštini Srbije predsednik Stalnog komiteta Svekineskog Narodnog kongresa Kine Džang Deđiang. On je izjavio da je Srbija prva zemlja Centralne i Istočne Evrope sa kojom je 2013. godine uspostavljena sveobuhvatna... »

Džang Deđijang: Kina je pouzdan partner Srbije

Novi magazin ponedeljak, 17. jul 2017.
Predsednik Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa Kine Džang Deđijang ocenio je danas u Beogradu da je Srbija postigla zadivljujuće rezultate u razvoju i da Kina kao njen iskren prijatelj i pouzdan partner želi da postiže još bolje rezultate i da sa njom produbljuje prijateljstvo i proširuje saradnju u svim oblastima.
"Poslednjih godina Srbija aktivno traga za putem razvoja i postigla je zadivljujuće rezultate. Kao iskren prijatelj i pouzdan partner Srbije kineski narod se raduje i želi Srbiji da postiže još veće uspehe. Nas vezuje duga... »

Džang: Pojas i put se od ideje pretvara u realnost, Srbija dobrodošla

Dnevnik ponedeljak, 17. jul 2017.
BEOGRAD: Kineska inicijativa „Pojas i put“ pretvara se od ideje u realnost i Kina je spremna da u ceo projekat uključi i Srbiju, izjavio je predsednik Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa Kine Džang Deđiang.
Inicijativa je poreklom iz Kine, ali Kina je spremna da zajedno sa svima uključi i Srbiju, da zajedno podstiče nove rezultete u izgradnji Pojasa i put, rekao je Džang obraćajući se na posebnoj sednici Skupštine Srbije, kojoj je... »

Džang: Pojas i put se od ideje pretvara u realnost

RTV ponedeljak, 17. jul 2017.
RTV: Džang: Pojas i put se od ideje pretvara u realnost
BEOGRAD - Kineska inicijativa "Pojas i put" pretvara se od ideje u realnost i Kina je spremna da u ceo projekat uključi i Srbiju, izjavio je danas predsednik Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa Kine Džang Deđiang.
"Inicijativa pojas i put je poreklom iz Kine, ali Kina je spremna da zajedno sa svima uključi i Srbiju, da zajedno podstiče nove rezultete u izgradnji Pojasa i put", rekao je Džang obraćajući se na posebnoj sednici Skupštine... »

Džang Deđijang: Kina je pouzdan partner Srbije, čija je istorija puna potresnih priča

Beta ponedeljak, 17. jul 2017.
Predsednik Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa Kine Džang Dedjijang ocenio je danas u Beogradu da je Srbija postigla zadivljujuće rezultate u razvoju i da Kina kao njen iskren prijatelj i pouzdan partner želi da postiže još bolje rezultate. "Poslednjih godina Srbija aktivno traga za... »

Počelo obraćanje Džanga, na sednici i premijerka

Blic ponedeljak, 17. jul 2017.
U Skupštini Srbije danas je počela posebna sednica na kojoj se poslanicima obraća predsednik Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa Kine Džang Deđijang, kojoj prisustvuje i premijerka Ana Brnabić.
Posebnoj sednici prisustvuju i potpredsednik Vlade Nebojša Stefanović, ministri Aleksandar Antić, Zoran Đorđević, Goran Trivan, generalni sekretar predsednika Republike Nikola Selaković, kao i predstavnici diplomatskog kora.... »

Važan susret: Jedan od najmoćnijih političara Kine danas sa Anom Brnabić i poslanicima

Blic ponedeljak, 17. jul 2017.
Predsednik stalnog komiteta 12. svekineskog narodnog kongresa Narodne Republike Kine Džang Deđiang, koji nastavlja posetu Srbiji, sastaće se danas sa predsednicom Vlade Anom Brnabić.
Džang će se obratiti i poslanicima na posebnoj sednici parlamenta, koju je sazvala predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković. U okviru posete predsednici dva parlamenta, Gojković i Džang, sa premijerkom Anom Brnabić, obići će... »

Gojković, Džang: Srbija i Kina će i dalje učvršćivati saradnju

Blic ponedeljak, 17. jul 2017.
Predsednica Skupštine Srbija Maja Gojković i predsednik Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa Kine Džang Deđijang potpisali su danas Memorandum o razumevanju između dva parlamenta, poručujući da su odnosi Srbije i Kine na istorijski visokom nivou i da su dve zemlje spremne da i dalje učvršćuju saradnju.
Džang je, nakon potpisivanja Memoranduma, istakao da su Srbija i Kina prijatelji u svim uslovima i važni partneri. - Naši bilateralni odnosi su izdržali iskušenja vremena i promena situacije na međunarodnoj sceni, dobro se... »

Gojković: Čelično prijateljstvo Kine i Srbije

Danas ponedeljak, 17. jul 2017.
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković i predsednik Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa Kine Džang Deđijang konstatovali su na današnjem sastanku da su bilateralni odnosi Srbije i Kine veoma dobri i da su u poslednjih nekoliko godina na istorijski visokom nivou. Gojković je ocenila... »

Gojkovićeva izrekla tri opomene poslanici DJB

RTS  pre 1 sat  još 23 povezane

Mali: Verovatno ću podneti ostavku pre kraja mandata(foto)

Večernje novosti  pre 3 sata  još 12 povezanih

Kapetan Dragan osuđen na 15 godina zatvora

Politika  pre 13 minuta  još 24 povezane

"Srbi i Hrvati će morati da budu saveznici u budućnosti"

B92  pre 3 sata  još 12 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.