Srbija očekuje najveće američke kompanije

Srbija očekuje najveće američke kompanije

Politika ponedeljak, 17. jul 2017.
Firma „Uber” izrazila je interesovanje za ulazak na srpsko tržište i ulaganja u sektor turizma, dok je „Džon Dir” najavio mogućnost učešća u infrastrukturnim projektima
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u Vašingtonu sa predstavnicima američkih kompanija, poput „Ciska”, „Dženeral elektrika” i drugih, kojima je predstavio mogućnosti investiranja u Srbiji i naišao na pozitivan... »

Uber želi na srpsko tržište, hoće i još jedan div

B92 ponedeljak, 17. jul 2017.
B92: Uber želi na srpsko tržište, hoće i još jedan div
Vašington -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u Vašingtonu sa predstavnicima američkih kompanija, a Uber je izrazio želju da uđe na srpsko tržište.
Šefu srpske države priređen je radni doručak na Kapitol hilu sa Poslovnim savetom za međunarodno razumevanje (Busines council for international undestanding), koji okuplja oko 200 kompanija, zainteresovanih za ulaganja u... »

Vučić sa potpredsednikom Pensom u Beloj kući

RTV ponedeljak, 17. jul 2017.
RTV: Vučić sa potpredsednikom Pensom u Beloj kući
VAŠINGTON - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je posle sastanka sa američkim potpredsednikom Majkom Pensom da je veoma zadovoljan sadržajem razgovora, tonom i načinom komunikacije, temama i saglasjem o većem broju tema o kojima smo razgovarali.
"Srbija ne može da odgovori svačijim zahtevima. Mi imamo nezavisnu politiku i ne možemo na sva pitanja da odgovorimo kako domaćin želi. Pens je bio veoma korektan i nije me nijednog momenta stavio u nezgodnu situaciju", istakao... »

Najjači nas hvale: Vučić ponosan posle sastanka i potpisanih sporazuma sa američkim kompanijama

Večernje novosti ponedeljak, 17. jul 2017.
Predsednik Srbije Aleksandar Vucigovarao je danas u Vašingtonu sa predstavnicima američkih kompanija, poput Ciska (CISCO), Dženeral elektrika i drugih, kojima je predstavio mogućnosti investiranja u Srbiji
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas u Vašingtonu potpisivanju Memoranduma o razumevanju između Vlade Republike Srbije i kompanije Cisko ( Cisco ). Memorandum su potpisali ambasador Republike Srbije... »

Vučićeva poseta Vašingtonu, čekajući susret s Pensom

Glas Amerike ponedeljak, 17. jul 2017.
Drugog i najvažnijeg dana svoje posete SAD, tokom kojeg treba da se sastane i sa potpredsdnikom Majkom Pensom, predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je između ostalog i sa dvojicom uticajnih senatora, kopredsedavajućim senatskog pododbora za Evropu Ronom Džonsonom i Krisom Marfijem. Glavne... »

Vučić sa kongresmenima o srpsko-američkim odnosima

Dnevnik ponedeljak, 17. jul 2017.
VAŠINGTON: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas u Vašingtonu radnom ručku sa kopredsedavajućim Srpskog kongresnog kokusa kongresmenom Tedom Poom i kongresmenom Emanuelom Kliverom.
Predsednik Vučić obavestio je kongresmene o sve većem prisustvu američkih kompanija u Srbiji.On je naglasio da je povećan nivo trgovinske razmene između Srbije i SAD, ali da je to još uvek nedovoljno i da moramo da radimo na... »

Vučić u Vašingtonu imao sastanke sa senatorima

Blic ponedeljak, 17. jul 2017.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Vašingtonu sa predsedavajućim i kopredsedavajućim Senatskim potkomitetom za Evropu, senatorima Ronom Džonsonom i Krisom Marfijem, o bilateralnim odnosima, parlamentarnoj saradnji, podršci SAD evrointegracijama Srbije i situaciji u regionu.
Vučić je naglasio da je jedan od spoljnopolitičkih prioriteta Srbije unapređenje ukupnih bilateralnih odnosa sa Sjedinjenim Američkim Državama, kao i da Srbija u tome prepoznaje naročito važnu ulogu Kongresa. On je istakao u... »

Vučić: U Kongresu se sve bolje čuje o Srbiji

Novi magazin ponedeljak, 17. jul 2017.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas nakon razgovora sa američkim kongresmenima i sa predstavnicima Srpskog kongresnog kokusa da se u Kongresu sve bolje čuje o Srbiji, ali i naglasio da Srbija mora da ulaže više napora da objasni svoj položaj u Vašingtonu.
"Sada u Kongresu ima veći broj ljudi koji poštuje Srbiju i razume značaj Srbije i želi najbolje moguće odnose Amerike i Srbije", rekao je Vučić novinarima u Vašingtonu. On je dodao da uprkos "smicalicama" raznih lobista koji rade... »

Ofanzivno u Vašingtonu: Vučić posle razgovora sa senatorima i kongresmenima najavio više angažovanja

Večernje novosti ponedeljak, 17. jul 2017.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa senatorima Ronom Džonsonom iz Viskonsina i Krisom Marfijem iz Konektikata i kongresmenima Tedom Poom i Emanuelom Kliverom
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsedavajućim i kopredsedavajućim Senatskog potkomiteta za Evropu, senatorima Ronom Džonsonom iz Viskonsina i Krisom Marfijem iz Konektikata. Američki senatori Ron Džonson i... »

Senatori o Balkanu: Otvorena pitanja se ne mogu rešiti bez Beograda

RTS ponedeljak, 17. jul 2017.
RTS: Senatori o Balkanu: Otvorena pitanja se ne mogu rešiti bez Beograda
Pod kupolom Kongresa, 21 kongresmen i pet senatora podsećaju Predstavnički dom na dobru saradnju Srbije i Amerike i oblasti u kojima Srbiji treba podrška SAD. Srpski kokus već 13 godina podržava srpske interese u saglasju sa američkim, pre svega evropski put Srbije, reformske procese i stabilnost Zapadnog Balkana.
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Vašingtonu sa predsedavajućim i kopredsedavajućim Senatskog potkomiteta za Evropu, senatorom Ronom Džonsonom i senatorom Krisom Marfijem, sa kojima je razgovarao o... »

"Srbija sve poštovanija u Kongresu SAD"

Mondo ponedeljak, 17. jul 2017.
Predsednik Aleksandar Vučić veoma je zadovoljan razgovorima u američkom Kongresu i najavljuje ofanzivniji nastup Srbije i promociju njene politike u Vašingtonu. Kaže da uprkos "smicalicama", u Kongresu sve više poštuju Srbiju.
Foto: TANJUG Vučić sa američkim senatorima Džonsonom i Marfijem Vučić je, nakon razgovora sa predsedavajućim i kopredsedavajućim Senatskog potkomiteta za Evropu, senatorima Ronom Džonsonom i Krisom Marfijem, kao i sa... »

Vučić: Bićemo ofanzivniji i angažovaniji u Vašingtonu

Blic ponedeljak, 17. jul 2017.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić veoma je zadovoljan današnjim razgovorima u američkom Kongresu, ali je najavio znatno organizovaniji i ofanzivniji nastup Srbije i promociju njene politike u Vašingtonu.
Vučić je, nakon razgovora sa predsedavajućim i kopredsedavajućim Senatskog potkomiteta za Evropu, senatorima Ronom Džonsonom i Krisom Marfijem, kao i sa kopredsedavajućim Srpskog kongresnog kokusa, kongresmenima Tedom Pumom i... »

Senatori: Nema rešenja bez BG, Vučić može biti taj lider

B92 ponedeljak, 17. jul 2017.
B92: Senatori: Nema rešenja bez BG, Vučić može biti taj lider
Vašington -- Američki senatori Ron Džonson i Kris Marfi istakli su da je stav Vašingtona da otvorena pitanja na Balkanu ne mogu biti rešena bez liderstva Beograda.
Oni su naglasili da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u poziciji da bude taj lider. Senatori su, nakon sastanka sa predsednikom Srbije, istakli da u Vašingtonu odlično razumeju koliko je važno da SAD, Srbija i EU ojačaju... »

Vučić: Pojavi se troje, četvoro ili osam da potpišu protiv

Vesti online ponedeljak, 17. jul 2017.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić veoma je zadovoljan razgovorima u američkom Kongresu.
On je najavio znatno organizovaniji i ofanzivniji nastup Srbije i promociju njene politike u Vašingtonu. Vučić je, nakon razgovora sa predsedavajućim i kopredsedavajućim Senatskog potkomiteta za Evropu, senatorima Ronom Džonsonom... »

Vučić u Vašingtonu razgovarao sa senatorima Džonsonom i Marfijem

Beta ponedeljak, 17. jul 2017.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Vašingtonu sa predsedavajućim i kopredsedavajućim Senatskim potkomitetom za Evropu senatorima Ronom Džonsonom i Krisom Marfijem o bilateralnim odnosima, parlamentarnoj saradnji, podršci SAD evrointegracijama Srbije i situaciji u regionu. Kako... »

Vučić: Pojavi se troje, četvoro ili osam da potpišu protiv

B92 ponedeljak, 17. jul 2017.
B92: Vučić: Pojavi se troje, četvoro ili osam da potpišu protiv
Vašington -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić veoma je zadovoljan razgovorima u američkom Kongresu.
On je najavio znatno organizovaniji i ofanzivniji nastup Srbije i promociju njene politike u Vašingtonu. Vučić je, nakon razgovora sa predsedavajućim i kopredsedavajućim Senatskog potkomiteta za Evropu, senatorima Ronom Džonsonom... »

Vučić u Vašingtonu sa senatorima Džonsonom i Marfijem

B92 ponedeljak, 17. jul 2017.
B92: Vučić u Vašingtonu sa senatorima Džonsonom i Marfijem
Vašington -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsedavajućim i kopredsedavajućim Senatskog potkomiteta za Evropu.
Reč je o senatorima Ronom Džonsonom iz Viskonsina i Krisom Marfijem iz Konektikata. Pre toga Vučić je razgovarao sa predstavnicima američkih kompanija, poput Ciska (CISCO), Dženeral elektrika, NCR-a, Koka-Kole i drugih, kojima je... »

Vučić sa predstavnicima "Ciska", "Dženeral elektrika", "Koka-Kole"...

RTS ponedeljak, 17. jul 2017.
RTS: Vučić sa predstavnicima "Ciska", "Dženeral elektrika", "Koka-Kole"...
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u Vašingtonu sa predstavnicima američkih kompanija, poput "Ciska", "Dženeral elektrika" i drugih. Tema razgovora bile su mogućnosti i uslovi za investiranje u Srbiji.
Šefu srpske države priređen je radni doručak na Kapitol hilu sa Poslovnim savetom za međunarodno razumevanje (Busines council for international undestanding), koji okuplja oko 200 kompanija zainteresovanih za ulaganja u različite... »

Uber i Džon Dir žele u Srbiju!

Mondo ponedeljak, 17. jul 2017.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Vašingtonu sa predstavnicima američkih kompanija, poput Ciska (CISCO), Dženeral elektrika i drugih, kojima je predstavio mogućnosti investiranja u Srbiji.
Kompanija Uber je na sastanku izrazila interesovanje za ulazak na srpsko tržište i ulaganja u sektor turizma, dok je kompanija Džon Dir pokazala interesovanje za infrastrukturne projekte u Srbiji. Šef srpske države sa američkim... »

Vučić s američkim Poslovnim savetom o mogućnostima za ulaganja u Srbiju

Beta ponedeljak, 17. jul 2017.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Vašingtonu s predstavnicima američkog Poslovnog saveta za medjunarodno razumevanje o mogućnostima i uslovima za investiranje u Srbiji. Kako je saopšteno iz njegovog kabineta, Vučić je informisao predstavnike BCIU o ekonomskim reformama koje... »

Uber zainteresovan da uloži u Srbiju: Vučić danas sa predstavnicima velikih američkih kompanija

Blic ponedeljak, 17. jul 2017.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Vaššingtonu sa predstavnicima američkih kompanija, poput Ciska, Džženeral elektrika i drugih, kojima je predstavio mogućnosti investiranja u Srbiji i naišao na pozitivan odgovor kod pojedinih od njih.
Kompanija Uber je na sastanku izrazila interesovanje za ulazak na srpsko tržište i ulaganja u sektor turizma, dok je kompanija Džon Dir pokazala interesovanje za infrastrukturne projekte u Srbiji. ŠŠef srpske držžave se sa... »

Vučić sa predstavnicima američkih kompanija

Danas ponedeljak, 17. jul 2017.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeo je drugi dan boravka u Vašingtonu susretom sa predstavnicima američkog Poslovnog saveta za međunarodno razumevanje, sa kojima je razgovarao o mogućnostima i uslovima za investiranje u Srbiji. Poslovni savet za međunarodno razumevanje (BCIU) je nezavisna... »

Predsednik u poseti SAD: Vučić se sastao sa predstavnicima američkih kompanija

Kurir ponedeljak, 17. jul 2017.
VAŠINGTON - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Vašingtonu sa predstavnicima američkih kompanija. Šefu srpske države priređen je radni doručak na Kapitol hilu sa Poslovnim savetom za međunarodno razumevanje, koji okuplja oko 200 kompanija, zainteresovanih za ulaganja u... »

Predsednik Vučić sa predstavnicima američkih kompanija

Dnevnik ponedeljak, 17. jul 2017.
VAŠINGTON: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Vašingtonu sa predstavnicima američkih kompanija, poput Ciska (CISCO), Dženeral elektrika i drugih.
Šefu srpske države priređen je radni doručak na Kapitol hilu sa Poslovnim savetom za međunarodno razumevanje (Busines council for international understanding), koji okuplja oko 200 kompanija, zainteresovanih za ulaganja u... »

Teške teme na stolu: Vučić danas sa potpredsednikom SAD Majkom Pensom i senatorima

Blic ponedeljak, 17. jul 2017.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji boravi u poseti Vašingtonu, sastaće se danas sa potpredsednikom SAD Majkom Pensom, a razgovaraće i sa predsedavajućim i kopredsedavajućim Senatskog potkomiteta za Evropu, senatorima Ronom Džonsonom i Krisom Marfijem.
Tokom boravka u glavnom gradu SAD, predsednik Srbije će se sastati sa predstavnicima organizacije Poslovnog saveta za međunarodno razumevanje (Business Council for International Understanding), a u kompaniji CISCO će... »

Vučić u SAD, danas važni razgovori

B92 ponedeljak, 17. jul 2017.
B92: Vučić u SAD, danas važni razgovori
Vašington -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji boravi u poseti Vašingtonu, sastaće se danas sa potpredsednikom SAD Majkom Pensom.
Takođe, predsednik Srbije će razgovarati i sa predsedavajućim i kopredsedavajućim Senatskog potkomiteta za Evropu, senatorima Ronom Džonsonom i Krisom Marfijem. Tokom boravka u glavnom gradu SAD, predsednik Srbije će se sastati... »

Siniša Kovačević: Nema zelenog svetla za izbore

Blic  pre 10 sati  još 1 povezana

Haradinaj: Nije tačno da se Mogerini uvredila

Danas  pre 8 sati  još 3 povezane

Navijači jasni: "Grobari" opet skandirali: Muto, odlazi /foto/

Blic sport  pre 10 sati  još 4 povezane

Na današnji dan, 19. novembar

B92  pre 7 sati  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.