Glavna žena "odreda smrti" ID sa Kosova

Glavna žena "odreda smrti" ID sa Kosova

RTV ponedeljak, 17. jul 2017.
RTV: Glavna žena "odreda smrti" ID sa Kosova
PRIŠTINA - S prostora Kosova u redovima ID u Siriji i Iraku bore se ukupno 44 žene, dok ih je iz BiH 60, podaci su Kosovskog centra za bezbednosne studije.Najpoznatija Albanka sa Kosova i Metohije koja se priključila terorističkoj grupi je Ćamile Tahiri, stara samo 23 godine.
Trenutno je, prema pisanju kosovske štampe, na čelu kampova za obuku žena džihadista "Islamske države" u Siriji, a smatra se i jednom od najradikalnijih žena-ratnika ID sa ovih prostora, prenosi Sputnjik. Pod njenim patronatom,... »

Glavna žena "odreda smrti" ID dolazi s Kosova

B92 ponedeljak, 17. jul 2017.
B92: Glavna žena "odreda smrti" ID dolazi s Kosova
S prostora Kosova u Islamskoj državi u Siriji i Iraku bore se ukupno 44 žene, dok ih je iz BiH 60, podaci su Kosovskog centra za bezbednosne studije.
Najpoznatija Albanka s Kosova i Metohije koja se priključila terorističkoj grupi je CĚ�amile Tahiri, stara samo 23 godine. Trenutno je, prema pisanju kosovske štampe, na čelu kampova za obuku žena džihadista Islamske države u... »

Obučava i ubija: Glavna žena "odreda smrti" ISIS-a dolazi s Kosova

Blic ponedeljak, 17. jul 2017.
S prostora Kosova u redovima ISIS u Siriji i Iraku bore se ukupno 44 žene, dok ih je iz BiH 60, podaci su Kosovskog centra za bezbednosne studije.
Najpoznatija Albanka sa Kosova i Metohije koja se priključila terorističkoj grupi je Čamile Tahiri, stara samo 23 godine. Trenutno je, prema pisanju kosovske štampe, na celu kampova za obuku žena džihadista "Islamske države" u... »

VIDEO: Jedna od najradikalnijih ratnica Islamske države je s Kosova

Radio 021 ponedeljak, 17. jul 2017.
S prostora Kosova u redovima ID u Siriji i Iraku bore se ukupno 44 žene, dok ih je iz BiH 60, podaci su Kosovskog centra za bezbednosne studije.
Najpoznatija Albanka sa Kosova i Metohije koja se priključila terorističkoj grupi je Ćamile Tahiri, stara samo 23 godine. Trenutno je, prema pisanju kosovske štampe, na čelu kampova za obuku žena džihadista "Islamske države" u... »

Glavna žena „odreda smrti” Islamske države je sa Kosova

Politika ponedeljak, 17. jul 2017.
Najpoznatija Albanka sa Kosova i Metohije koja se priključila terorističkoj grupi je Ćamile Tahiri, stara samo 23 godine
PRIŠTINA - S prostora Kosova u redovima ID u Siriji i Iraku bore se ukupno 44 žene, dok ih je iz BiH 60, podaci su Kosovskog centra za bezbednosne studije. Najpoznatija Albanka sa Kosova i Metohije koja se priključila... »

Glavna žena „odreda smrti“ ID dolazi s Kosova

Dnevnik ponedeljak, 17. jul 2017.
PRIŠTINA: S prostora Kosova u redovima ID u Siriji i Iraku bore se ukupno 44 žene, dok ih je iz BiH 60, podaci su Kosovskog centra za bezbednosne studije.
Najpoznatija Albanka sa Kosova i Metohije koja se priključila terorističkoj grupi je Džamile Tahiri, stara samo 23 godine. Trenutno je, prema pisanju kosovske štampe, na celu kampova za obuku žena džihadista „Islamske države“ u... »

Glavna žena ISIS "odreda smrti" je s Kosova video

Mondo ponedeljak, 17. jul 2017.
S prostora Kosova u redovima Islamske države u Siriji i Iraku bore se ukupno 44 žene, dok ih je iz BiH 60.
Foto: Screenshot/Youtube To pokazuju podaci Kosovskog centra za bezbednosne studije. Najpoznatija Albanka sa Kosova i Metohije koja se priključila terorističkoj grupi je Ćamile Tahiri, stara samo 23 godine. Trenutno je, prema... »
©2017 Netmark d.o.o.