"Šum u komunikaciji" sa radnicima Fijata

"Šum u komunikaciji" sa radnicima Fijata

RTV ponedeljak, 17. jul 2017.
RTV: "Šum u komunikaciji" sa radnicima Fijata
BEOGRAD - Premijerka Ana Branić izjavila je večeras, povodom štrajka u "FCA Srbija", da veruje da je u pitanju "ozbiljna loša namera" i da iza toga stoji politički interes.
"Mislim da iza ovoga stoji politički interes i da su radnici izmanipulisani", rekla je Brnabićeva za RTS. Ona je odbacila tvrdnje predsednika štrajkačkog odbora da Vlada Srbije ne komunicira sa njima. "Mi smo u to ušli... »

Knežević o "Fijatu": Neophodno da što pre krenu pregovori

RTS ponedeljak, 17. jul 2017.
RTS: Knežević o "Fijatu": Neophodno da što pre krenu pregovori
Ministar privrede Goran Knežević kaže za RTS da su Vlada i resorno ministarstvo u stalnom kontaktu sa štrajkačkim odborom i poslodavcima "Fijata", kao i da pokušavaju da dve strane dovedu za sto i pregovaraju o svojim zahtevima.
Knežević je, gostujući u Dnevniku RTS-a, objasnio da Vlada nije pregovarač u ovom procesu, kao i da je u kolektivnom ugovoru "Fijata" navedeno da su pregovaračke strane poslodavci i zaposleni. "Vlada je samo posrednik i trudi se... »

"Obezbeđena dva zahteva radnika Fijata, ali plate..."

Danas ponedeljak, 17. jul 2017.
Ministar privrede Goran Knežević rekao je jutros za RTS da su Vlada i resorno ministarstvo u stalnom kontaktu sa štrajkačkim odborom i poslodavstvom Fijata, kao i da pokušavaju da dve strane dovedu za sto i pregovaraju o svojim zahtevima. Knežević je, gostujući u Dnevniku RTS-a, objasnio da Vlada... »

Knežević: Plate u Fiatu male, Vlada posreduje

SEEbiz ponedeljak, 17. jul 2017.
BEOGRAD - Ministar privrede Goran Knežević izjavio je da su Vlada Srbije i resorno ministarstvo u stalnom kontaktu sa štrajkackim odborom i poslodavstvom "Fiata".
On je istakao i da pokušavaju da dve strane dovedu za sto kako bi se pregovaralo o zahtevima radnika. Knežević je na RTS rekao da Vlada nije pregovarač u ovom procesu, kao i da je u kolektivnom ugovoru "Fiata" navedeno da su... »

Knežević: Što pre sesti za pregovarački sto u Fijatu

Dnevnik ponedeljak, 17. jul 2017.
BEOGRAD: Ministar privrede Goran Knežević izjavio je da su Vlada Srbije i resorno ministarstvo u stalnom kontaktu sa štrajkačkim odborom i poslodavstvom „Fijata“, kao i da pokušavaju da dve strane dovedu za sto kako bi se pregovaralo o zahtevima radnika.
Knežević je na RTS rekao da Vlada nije pregovarač u ovom procesu, kao i da je u kolektivnom ugovoru „Fijata“ navedeno da su pregovaračke strane poslodavci i zaposleni. Vlada je samo posrednik i trudi se da ih dovede za... »

Knežević: Insistiraćemo da se povećaju plate rednicima "Fijata", neka što pre počnu pregovori

Blic ponedeljak, 17. jul 2017.
Ministar privrede Goran Knežević izjavio je danas da su Vlada Srbije i resorno ministarstvo u stalnom kontaktu sa štrajkačkim odborom i poslodavstvom "Fijata", kao i da pokušavaju da dve strane dovedu za sto kako bi se pregovaralo o zahtevima radnika.
Knežević je na RTS rekao da Vlada nije pregovarač u ovom procesu, kao i da je u kolektivnom ugovoru "Fijata" navedeno da su pregovaračke strane poslodavci i zaposleni. "Vlada je samo posrednik i trudi se da ih dovede za... »

Knežević: Plate u Fijatu male, Vlada posreduje

B92 ponedeljak, 17. jul 2017.
B92: Knežević: Plate u Fijatu male, Vlada posreduje
Beograd -- Ministar privrede Goran Knežević izjavio je da su Vlada Srbije i resorno ministarstvo u stalnom kontaktu sa štrajkackim odborom i poslodavstvom "Fijata".
On je istakao i da pokušavaju da dve strane dovedu za sto kako bi se pregovaralo o zahtevima radnika. Knežević je na RTS rekao da Vlada nije pregovarač u ovom procesu, kao i da je u kolektivnom ugovoru "Fijata" navedeno da su... »
©2017 Netmark d.o.o.