ARES: U Nišu uhapšeno jedanaest osoba

ARES: U Nišu uhapšeno jedanaest osoba

Jugmedia ponedeljak, 17. jul 2017.
U okviru akcije Ares, policija u Nišu uhapsila je pet osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo iznuda, dve osobe osumnjičene za teške krađe, jedna za razbojništvo, dve za trgovinu drogom i još jedna osoba za nedozvoljeno držanje oružja. Policija je prilikom predaje novca... »

Uhapšen mladić koji je pucao u diskoteci

Jugmedia ponedeljak, 17. jul 2017.
Pripadnici policije u Vranju rasvetlili su slučaj teškog ubistva u pokušaju u diskoteci “Drama” u ovom gradu tokom vikenda, uhapsivši L.S.(1993), koji je pucao u muškarca starog 31 godinu, kao i Ž.Đ. (1999), za neprijavljivanje krivičnog dela. “Sumnja se da je L.S. 16. jula ove godine u diskoteci u... »

Uhapšen mladić zbog stavljanja narkotika u promet

Glas Zapadne Srbije ponedeljak, 17. jul 2017.
Čačak - U okviru akcije „Ares“ čačanska policija je zaplenila više od 430 grama raznih narkotika i uhapsili M. T. (1994) iz Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz PU Čačak. Policija je prilikom... »

U akciji Ares u Nišu uhapšeno jedanaest osoba!

OK radio ponedeljak, 17. jul 2017.
U okviru akcije Ares, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su više osoba osumnjičenih za iznudu, teške krađe, razbojništvo, trgovinu drogom i nedozvoljeno držanje oružja.
IZNUDA Policija je uhapsila prilikom primopredaje novca D. M. (1993), D. R. (1993), S. R. (1991) i M. S. (1982) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo iznuda. Osumnjičeni se terete da su uz pretnje i... »

Dva hapšenja za pucnjavu u drami

OK radio ponedeljak, 17. jul 2017.
Pripadnici MUP-a su rasvetlili su teško ubistvo u pokušaju izvršeno u Vranju i uhapsili osumnjičenog, kao i osumnjičenog za neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca i pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, saopštila je policija.
Pripadnici policije su, u saradnji sa Žandarmerijom, uhapsili L.S. (24) iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela teško ubistvo u pokušaju, razbojništvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i... »

U akciji ARES u Nišu uhapšeno JEDANAEST osoba!

Niške vesti ponedeljak, 17. jul 2017.
Policija je uhapsila prilikom primopredaje novca D. M. (1993), D. R. (1993), S. R. (1991) i M. S. (1982) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo iznuda. Osumnjičeni se terete da su uz pretnje i nanošenje teških telesnih povreda, od oštećenog potraživali novac u iznosu... »

“Ares” u Vranju pokosio dilere narkoticima i oružjem, ali i jednog pedofila

Jugmedia ponedeljak, 17. jul 2017.
Policija u Vranju uhapsila je B.G. zbog nedozvoljene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je kod osumnjičenog pronašla oko sedam i po kilograma marihuane spakovane u 13 paketa, a na parceli pored porodične kuće u plasteniku pronađeno je 19 biljaka marihuane. Uhapšen je i D.M.... »

Akcija „Ares“ i u Šumadiji

Ritam grada Kg ponedeljak, 17. jul 2017.
U ovkiru velike akcije „Ares“, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova – Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u Mladenovcu, Aranđelovcu i Kragujevcu uhapsili su četiri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet... »

Uhapšen pedofil u Vranju

OK radio ponedeljak, 17. jul 2017.
Pripadnici MUP-a uhapsili su u na teritoriji Policijske uprave Vranje D.M. (62) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje, saopšteno je iz ovog ministarstva.
- Postoje osnovi sumnje da je D.M., oštećenu devojčicu poveo u šetnju, nakon toga stavio u krilo i dodirivao po telu. Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Vladičinom... »

Uhapšen sa sedam kila droge

OK radio ponedeljak, 17. jul 2017.
Policija u Vranju uhapsila je B.G. (58) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Policija je kod osumnjičenog pronašla oko 7,5 kilograma marihuane spakovane u 13 paketa, a na parceli pored porodične kuće u plasteniku pronađeno je 19 biljaka marihuane. U okviru akcije „Ares“ u Srbiji je za vikend uhapšeno 360... »

Krili utoke, bombe i duge cevi

OK radio ponedeljak, 17. jul 2017.
Policija u Vranju uhapsila je N.S. (58) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih naprava.
Policija je u okviru akcije “Ares” prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog, pronašla lovačku pušku ručne izrade i polu-automatsku pušku, za koje uhapšeni ne poseduje odobrenje izdato od strane nadležnih organa.... »

Reakcije u Srbiji na presudu Mladiću: Heroj, sramota...

B92  pre 1 sat  još 16 povezanih

Škorovo bekstvo od Jankovića

Večernje novosti  pre 5 sati  još 8 povezanih

Usvajanjem medicinskih zakona završena sednica

RTV  pre 1 sat  još 10 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.