Povezane vesti

Udes u Makedoniji: Povređeno najmanje 14 ljudi, među njima i bivši albanski ministar finansija

Večernje novosti ponedeljak, 17. jul 2017.
Najmanje 14 osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na raskrsnici autoputa Kumanovo-Skopje
KUMANOVO - Najmanje 14 osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na raskrsnici autoputa Kumanovo-Skopje, od kojih su četiri državljani Albanije, među kojima i bivši ministar finansija Albanije Arden Ahmetaj, koji... »

Sudar na auto-putu Kumanovo- Skoplje, najmanje 14 osoba povređeno!

BK TV ponedeljak, 17. jul 2017.
Najmanje 14 osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na raskrsnici autoputa Kumanovo-Skopje, od kojih su četiri državljani Albanije, među kojima i bivši ministar finansija Albanije Arden Ahmetaj, koji je zadobio lakše povrede. Nesreća se dogodila u nedelju pre 18 časova, a prema... »

Udes kod Skoplja, bivši albanski ministar povređen

Mondo ponedeljak, 17. jul 2017.
Najmanje 14 osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na raskrsnici autoputa Kumanovo-Skoplje.
Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Među povređenima su četiri državljani Albanije, među kojima i bivši ministar finansija Albanije Arden Ahmetaj, koji je zadobio lakše povrede. Nesreća se dogodila juče popodne pre 18 časova, a... »

Udes u Makedoniji, povređeno 14 ljudi

RTS ponedeljak, 17. jul 2017.
RTS: Udes u Makedoniji, povređeno 14 ljudi
Najmanje 14 osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na raskrsnici auto-puta Kumanovo–Skoplje, od kojih je četvoro državljana Albanije, među kojima i bivši ministar finansija Albanije Arden Ahmetaj koji je zadobio lakše povrede.
Nesreća se dogodila juče popodne pre 18 časova, a prema prvim informacijama u udesu su učestvovala dva putnička vozila i jedan autobus. Dve osobe su zbog priroda povreda prebačene u bolnicu u Skoplju, dok su dve zadržane u... »

Udes na raskrsnici Skoplje-Kumanovo, 14 osoba povređeno

B92 ponedeljak, 17. jul 2017.
B92: Udes na raskrsnici Skoplje-Kumanovo, 14 osoba povređeno
Kumanovo -- Najmanje 14 osoba povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na raskrsnici autoputa Kumanovo-Skopje. Među povređenima bivši albanski ministar finansija.
Nesreća se dogodila juče popodne pre 18 časova, a prema prvim informacijama u udesu je učestvovalo dva putnička vozila i jedan autobus. Dve osobe su, zbog priroda povreda prebačene u bolnicu u Skoplju, dok su dve zadržane u... »

Udes u Makedoniji: Povređeno 14 ljudi, među njima i bivši albanski ministar

Kurir ponedeljak, 17. jul 2017.
Najmanje 14 ljudi je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na raskrsnici autoputa Kumanovo-Skopje, od kojih su četiri državljani Albanije, među kojima i bivši ministar finansija Albanije Arden Ahmetaj, koji je zadobio lakše povrede. Nesreća se dogodila juče popodne pre 18 časova, a... »

Težak sudar kod Konjica: Teže povređen vozač “fiata”

Blic ponedeljak, 17. jul 2017.
Dve osobe su povređene, od toga jedna teže u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče na regionalnom putu Čelebići – Lisičići, saopšteno je iz Operativnog centra MUP HNK.
- U nesreći koja se dogodila oko 15.35, učestvovala su dva automobila: “fiat”, kojim je upravljao B. S., i “audi”, kojim je upravljao A. P. Teže povrede je zadobio B. S., dok je A. P. prošao sa lakšim. Obojica su iz Konjica, a... »
©2017 Netmark d.o.o.