Povezane vesti
Ovakvog rodžera još nismo videli: Zvoni mi u glavi, ne znam šta sam sinoć radio, mešao se alkohol…
Hot sport 17.07.2017
Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je da se danas probudio uz jaku glavobolju, pošto je do ranih jutarnjih sati slavio osvajanje rekordne osme titule na Vimbldonu. Federer je juče u Londonu osvojio rekordnu osmu titulu na Vimbldonu, odnosno 19… »
Federer u epizodi - Sunce me probudilo, a u glavi ludilo
Sportske.net 17.07.2017
Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je da se danas probudio uz jaku glavobolju, pošto je do ranih jutarnjih sati slavio osvajanje rekordne osme titule na Vimbldonu. Federer je juče u Londonu osvojio rekordnu osmu titulu na Vimbldonu, odnosno 19… »
Šta ja to nosam... (video)
Mondo 17.07.2017
Pogledajte kako je Federer izašao pred novinare posle osvajanja osmog trofeja na Vimbldonu. Foto: Guliver/Getty images/Roger Allen Rodžer Federer je "kralj" Vimbldona. Pobedio je Marina Čilića na terenu u finalu, a potom je "pobedio" i na konferenciji… »
Federerovih osam "lakih komada" (video)
Mondo 17.07.2017
Pogledajte kako to radi šampion Rodžer Federer. Osvajanjem nove titule na Vimbldonu, Rodžer Federer ispisao je posebnu stranicu svetske teniske istorije. Niko nikada pre njega nije osvojio osam šampionskih pehara u Londonu i niko nikada 19 grend slem… »
Vesti dana »
Ovo je cela posada srušenog američkog helikoptera: Svi nastradali u sudaru sa avionom iznad Vašingtona
Telegraf pre 4 satijoš 5 povezanih
Univerzitet u Beogradu planira da formira radne grupe da stučno procene koliko su zahtevi studenata ispunjeni
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
"Ovo nije šala": Tramp odlučan da prisvoji Grenland: To je naš nacionalni interes, mora se rešiti što pre
Blic pre 3 satajoš 1 povezana