Povezane vesti

Osmeh umesto napuštanja sednice: Tončev i Bajatović potpredsednici SPS

Blic utorak, 18. jul 2017.
Predsednik Skupštine opštine Surdulica Novica Tončev juče je konačno izglasan za potpredsednika Socijalističke partije Srbije na sednici Glavnog odbora koja je održana u Aleksincu.
Sem njega, na mesto potpredsednika izabran je i generalni direktor “Srbijagasa” Dušan Bajatović. Socijalisti su juče proslavili 27 godina postojanja, što je poslužilo kao povod da Tončev i Bajatović dobiju visoke funkcije. Tako... »

Novica Tončev postao potpredsednik SPS

Danas utorak, 18. jul 2017.
Slavici Đukić Dejanović je ponovo produžen mandat Dačićeve zamenice, Bajatović odmrzao potpredsedničku funkciju
Socijalistička partija Srbije obeležila je danas u Aleksincu 27 godina od osnivanja i na sednici Glavnog odbora izabrala nove potpredsednike - Novicu Tončeva i Dušana Bajatovića. Slavici Đukić Dejanović je ponovo produžen... »

SPS: Jače partnerstvo sa SNS, beogradski izbori sledeći zadatak

Večernje novosti utorak, 18. jul 2017.
Socijalisti svečanom sednicom obeležili 27 godina od osnivanja partije. Imamo značajniju ulogu i veći broj ministarstava u novoj Vladi Srbije zahvaljujući razumevanju Aleksandra Vučića - ističe Dačić
SA Srpskom naprednom strankom gradimo temelje nove Srbije koja će biti bolje mesto za život njenih građana. Na predsedničkim izborima unapređeno je poverenje i saradnja sa SNS i cilj nam je dalje jačanje tog strateškog... »

Komentari na drugim sajtovima

©2017 Netmark d.o.o.