Povezane vesti

"Srbija je priznala ime Makedonije, iako je Makedonija priznala nezavisnost Kosova"

"Srbija je priznala ime Makedonije, iako je Makedonija priznala nezavisnost Kosova"

Vesti online 18.07.2017
Makedonska novinska agencija MIA prenela je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavlja da priznaje Makedoniju pod njenim ustavnim imenom. MIA se poziva na njegove izjave posle razgovora s potpredsednikom SAD Majkom Pensom. - Srbija je priznala ime… »
Uspešna poseta: Vučić pozvao Trampa u Srbiju

Uspešna poseta: Vučić pozvao Trampa u Srbiju

Mondo 18.07.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć je razgovarao u Beloj kući sa američkim potpredsednikom Majklom Pensom. Foto: Mondo/Stefan Stojanović Vučić je izjavio je da je sa Majkom Pensom dogovorio da ubuduće imaju ličnu komunikaciju. On je ocenio… »
Vučić razgovarao sa potpredsednikom SAD Majkom Pensom

Vučić razgovarao sa potpredsednikom SAD Majkom Pensom

Novi magazin 18.07.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je večeras u Vašingtonu sa potpredsednikom SAD Majkom Pensom o odnosu Srbije i Amerike, kao i odnosima u regionu. Vučić je rekao novinarima posle sastanka sa najvažnijim sagovornikom tokom boravka u… »
Vučić: Sa potpredsednikom SAD-a Majkom Pensom razgovarao sam 'bez rukavica'

Vučić: Sa potpredsednikom SAD-a Majkom Pensom razgovarao sam 'bez rukavica'

Nova ekonomija 18.07.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Beloj kući u Vašingtonu sa potpredsednikom SAD Majkom Pensom. Vučić je posle sastanka izjavio da je veoma zadovoljan sadržajem razgovora, tonom i načinom komunikacije, temama i saglasjem o većem… »
Vučić sa Pensom: Govorio sam bez rukavica

Vučić sa Pensom: Govorio sam bez rukavica

Danas 18.07.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Vašingtonu sa potpredsednikom Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Majkom Pensom. Reporter RTS iz Vašingtona javlja da je Vučić sumirao sastanak sa Pensom i posetu SAD u nekoliko reči – da je dobro… »
'Izvanredan sastanak sa Pensom, razgovarali i o Rusiji'

'Izvanredan sastanak sa Pensom, razgovarali i o Rusiji'

Slobodna Evropa 18.07.2017
Glas Amerike Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa potpredsednikom SAD Majkom Pensom u ponedeljak popodne u Beloj kući, čime je završio dvodnevnu posetu SAD, prenosi Glas Amerike Na sastanku, posle kojeg je Vučić ocenio da je „dobro… »

Vesti dana »