Povezane vesti

Ranjen vođa jedne od najvećih navijačkih grupa u Beogradu

Ranjen vođa jedne od najvećih navijačkih grupa u Beogradu

N1 Info 20.07.2017
Vođa jedne od najvećih navijačkih grupa u Srbiji Branimir M. ranjen je tokom noći iz vatrenog oružja, saznaje N1 u MUP-u. Kako nam je rečeno, on se sam odvezao u Urgentni centar. Branimir M. je inače osuđen na 11 godina zatvora za ubistvo Dejana… »
Obračun u Beogradu: U pucnjavi na splavu ranjen vođa navijača Crvene zvezde!

Obračun u Beogradu: U pucnjavi na splavu ranjen vođa navijača Crvene zvezde!

Kurir 20.07.2017
Branimir M. (34), jedan od vođa navijača Crvene zvezde, upucan je jutros najverovatnije na jednom od novobeogradskih splavova. On se sam dovezao do Urgentnom centra oko 4 sata ujutro sa prostrelnom ranom, a kako navode izvori, nije želeo da priča o… »
Vođa navijača ranjen u nogu i karlicu u Beogradu

Vođa navijača ranjen u nogu i karlicu u Beogradu

Radio 021 20.07.2017
Vođa jedne od najvećih navijačkih grupa u Srbiji B. M. ranjen je tokom noći iz vatrenog oružja. On se oko 4h jutros sam dovezao u Urgentni centar, gde su mu lekari konstatovali prostrelnu rane noge i u predelu karlice. Lekari su odmah obavestili… »
Pucnjava u Beogradu: Osuđivani kriminalac ranjen u karlicu, pa se sam dovezao do Urgentnog centra

Pucnjava u Beogradu: Osuđivani kriminalac ranjen u karlicu, pa se sam dovezao do Urgentnog centra

Blic 20.07.2017
Branimir Matić (34) upucan je jutros najverovatnije na jednom od novobeogradskih splavova. Kako nezvanično saznajemo, on se oko četiri sata ujutru sam dovezao do Urgentnog centra, gde su mu lekari konstatovali prostrelnu rane u nogu i u predelu… »

Vesti dana »