Povezane vesti

Danilović: Drago mi je što sam uz prijatelja Saleta, samo da momci budu zdravi

Danilović: Drago mi je što sam uz prijatelja Saleta, samo da momci budu zdravi

Sportal blic 20.07.2017
Predrag Danilović, predsednik Košarkaškog saveza Srbije, čiji je "Blic" medijski sponzor, poželeo je reprezentativcima na početku priprema za Evropsko prvenstvo da budu zdravi. Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija Danilović i Đorđević Selektoru… »
Zajedništvo: Đorđević otkrio šta ga oduševljava kod "orlova" /foto/ /video/

Zajedništvo: Đorđević otkrio šta ga oduševljava kod "orlova" /foto/ /video/

Sportal blic 20.07.2017
Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević otkrio je na okupljanju uoči početka priprema za Evropsko prvenstvo koje će od 31. avgusta do 17. septembra organizovati Turska, Izrael, Rumunija i Finska, šta ga najviše oduševljava kod njegovih… »
Đorđević okupio košarkaše za EP

Đorđević okupio košarkaše za EP

Večernje novosti 20.07.2017
Košarkaška reprezentacija Srbije okupila se danas u beogradskom hotelu Kraun Plaza pred početak priprema za napad na medalju na Evropskom prvenstvu u Turskoj. Košarkaška reprezentacija Srbije okupila se danas u beogradskom hotelu Kraun Plaza pred… »
Novi početak: Okupili se Đorđevićevi "orlovi", Bobi bio i fotograf /foto/

Novi početak: Okupili se Đorđevićevi "orlovi", Bobi bio i fotograf /foto/

Sportal blic 20.07.2017
Košarkaška reprezentacija Srbije okupila se u Beogradu kako bi otpočela pripreme za Evropsko prvenstvo, koje će od 31. avgusat do 17. septembra organizovati Turska, Izrael, Rumunija i Finska. Foto: Darko Nikolić / RAS Srbija Košarkaši na okupljanju… »
"Tanki smo": Bobi Marjanović: Imamo možda najbolje centre u Evropi

"Tanki smo": Bobi Marjanović: Imamo možda najbolje centre u Evropi

Sportal blic 20.07.2017
Boban Marjanović javio se selektoru Aleksandru Đorđeviću kao jedan od 17 igrača na početku priprema za Evrobasket (od 31. avgusta do 17. septembra). Foto: Darko Nikolić / RAS Srbija Košarkaši na okupljanju reprezentacije Na okupljanju je vladala… »
Jasan cilj: Nedović na okupljanju: Srbija ide na zlato

Jasan cilj: Nedović na okupljanju: Srbija ide na zlato

Sportal blic 20.07.2017
Na okupljanju košarkaške reprezentacije Srbije pred početak priprema za Evrobasket koji će od 31. avgusat do 17. septembra organizovati Turska, Izrael, Rumunija i Finska, Nemanja Nedović je poručio da se nada zlatu. Foto: M. Metlaš / RAS Srbija… »
Uoči okupljanja "orlova": Gurović za Blicsport: I bez Jokića osvajamo zlato

Uoči okupljanja "orlova": Gurović za Blicsport: I bez Jokića osvajamo zlato

Sportal blic 20.07.2017
Košarkaši Srbije počinju pripreme ovog četvrtka (12.30) za Evrobasket (od 31. avgusta do 17. septembra), selektoru Aleksandru Đorđeviću javiće se 17 igrača, a nekadašnji šuter i reprezentativac Milan Gurović uveren je da mogu do odličja… »

Vesti dana »