Povezane vesti

Sa direktorom Goše sutra sastanak u 12 časova

Danas 21.07.2017
Ni posle drugog dana pregovora u Vladi Srbije radnici Goše iz Smederevske Palanke nisu uspeli da se dogovore sa državom, ali, kako za Danas kaže predsednik Štrajkačkog odbora u ovoj fabrici Milan Viujičić, finalizovano je "nekih 70 odsto". To… »

Sutra nastavak pregovora za "Gošu" pred miriteljem

RTV 21.07.2017
BEOGRAD - Uprava i zaposleni u Fabrici šinskih vozila "Goša" iz Smederevske Palanke nastaviće sutra pregovore pred miriteljem Republičke agencije za mirno rešavanje radnih sporova, a jedan od miriteljevih zahteva biće da četvorica radnika prekinu… »

Radnici Goše: Ima pomaka u pregovorima, nastavljamo u utorak

Novi magazin 21.07.2017
Predstavnici radnika Goše iz Smederevske Palanke zadovoljni su današnjim sastankom u Ministarstvu privrede i navode da ima pomaka u pregovorima o normalizaciji rada u fabrici i isplati dugova, koji će biti nastavljeni u utorak. Predsednik Štrajkačkog… »

Radnici Goše: Ima pomaka u pregovorima, nastavljamo u utorak

Beta 21.07.2017
Predstavnici radnika Goše iz Smederevske Palanke zadovoljni su današnjim sastankom u Ministarstvu privrede i navode da ima pomaka u pregovorima o normalizaciji rada u fabrici i isplati dugova, koji će biti nastavljeni u utorak. Predsednik Štrajkačkog… »

Još bez dogovora o Goši

Danas 21.07.2017
Ni danas nema dogovora između predstavnika radnika Goše i ministra privrede Gorana Kneževića. Pregovori se nastavljaju u utorak, kao i štrajk glađu radnika koji su ga započeli pre pet dana, javlja televizija N1. Današnji razgovori ulivaju više… »

Štrajk u ''goši'' Pomak u pregovorima, za sada bez blokada pružnog prelaza

Večernje novosti 21.07.2017
U pregovorima poslovodstva i štrajkača iz Fabrike šinskih vozila ''Goša'', koji su danas održani u Ministarstvu privrede, došlo je do pomaka i radnici očekuju razrešenje problema u utorak. BEOGRAD - U pregovorima poslovodstva i štrajkača iz… »

Pomak u pregovorima u Goši, razrešenje problema u utorak?

Dnevnik 21.07.2017
BEOGRAD: U pregovorima poslovodstva i štrajkača iz Fabrike šinskih vozila Goša, koji su danas održani u Ministarstvu privrede, došlo je do pomaka i radnici očekuju razrešenje problema u utorak, izjavio je pedsednik Štrajkačkog odbora Milan… »

"Vesti" sa očajnim radnicima Goše: Guta nas mrak!

Vesti online 21.07.2017
Čelnici štrajkačkog odbora Fabrike šinskih vozila Goša iz Smederevske Palanke počeli su u četvrtak razgovore s rukovodstvom i Ministarstvom privrede o okončanju obustave rada duge čak četiri meseca. Posle drugog sastanka sa predstavnicima… »

Pomak u pregovorima oko "Goše", ali nedovoljan: Nema blokade pruge, ali se štrajk nastavlja

Blic 21.07.2017
U pregovorima poslovodstva i štrajkača iz Fabrike šinskih vozila "Goša", koji su danas održani u Ministarstvu privrede, došlo je do pomaka i radnici očekuju razrešenje problema u utorak, izjavio je pedsednik Štrajkačkog odbora Milan Vujičić… »

Radnici Goše bliže dogovoru, čekaju utorak

B92 21.07.2017
Radnici Goše su oko 60 odsto bliže dogovoru i ispunjenju njihovih zahteva posle današnjeg sastanka, rečeno je za B92. Kako je za B92 rekao Milan Vujičić, predsednik štrajkačkog odbora Goše, posle današnjeg sastanka sa ministrom privrede Goranom… »

Radnici Goše optimističniji, ali ostaju u štrajku

Mondo 21.07.2017
Predstavnici radnika Goše iz Smederevske Palanke zadovoljni su današnjim sastankom u Ministarstvu privrede i navode da ima pomaka u pregovorima o normalizaciji rada u fabrici i isplati dugova. Pregovori se nastavljaju u utorak. Foto: Printscreen/YouTube… »

Radnici "Goše": Pomak u pregovorima, nastavljamo u utorak

RTS 21.07.2017
U pregovorima poslovodstva i štrajkača iz Fabrike šinskih vozila "Goša", koji su održani u Ministarstvu privrede, došlo je do pomaka i radnici očekuju razrešenje problema u utorak, izjavio je predsednik Štrajkačkog odbora Milan Vujičić… »

Pomak u pregovorima, za sada bez blokada pružnog prelaza

Politika 21.07.2017
U pregovorima poslovodstva i štrajkača iz Fabrike šinskih vozila Goša, koji su danas održani u Ministarstvu privrede, došlo je do pomaka i radnici očekuju razrešenje problema u utorak, izjavio je predsednik Štrajkačkog odbora Milan Vujičić. On… »

Pomak u pregovorima: Radnici Goše danas neće blokirati prugu

Kurir 21.07.2017
BEOGRAD - U pregovorima poslovodstva i štrajkača iz Fabrike šinskih vozila Goša, koji su danas održani u Ministarstvu privrede, došlo je do pomaka i radnici očekuju razrešenje problema u utorak, izjavio je pedsednik Štrajkačkog odbora Milan… »

Vesti dana »