Povezane vesti

Čitajte u "Vestima": Pakleno leto za turiste

Vesti online 21.07.2017
Ovogodišnju sezonu odmora neće obeležiti samo ekstremne, tropske temperature, već i serija elementarnih nepogoda koje su zadesile apsolutno sve turističke destinacije na Mediteranu, pa i one koje posećuju naši ljudi iz matice i rasejanja. Ne pamti… »

(Video) Srpski turisti predosetili zemljotres u Grčkoj: Danima je sve slutilo na katastrofu!

Kurir 21.07.2017
Svi Srbi koji su svoj odmor provodili u poznatom grčkom letovalištu na ostrvu Kos su dobro, mada preplašeni i zabrinuti. Ministarstvo inostranih poslova, je potvrdilo da među Srbima nema povređenih. Međutim situacija je i dalje napeta posle… »

Probudila nas je tutnjava, goli smo istrčali na ulicu!

Press 21.07.2017
Turisti iz Srbije jedva spasli živu glavu nakon što je razoran zemljotres pogodio grčko ostrvo Kos. Jak zemljotres jačine 6,7 stepeni po Rihteru pogodio je noćas Tursku i grčko ostrvo Kos. Dve osobe su preminule, a više od 450 osoba je povređeno… »

Ispovest Srba u Grčkoj: Mislili smo da je kraj

Mondo 21.07.2017
Srbi koji se nalaze na ostrvu Kos koje je rano jutros pogodio jak zemljotres su dobro, među njima nema povređenih, ali su uplašeni. Evo kako su neki od njih doživeli dramatične trenutke na odmoru... Foto: Nikos Christofakis/InTime News via AP Turisti… »

Novi zemljotres na Kritu u Grčkoj

Danas 21.07.2017
Potres jačine 4,3 Rihterove skale pogodio je u 13:36 po lokalnom vremenu gradić Jerapetra na Kritu, navode grčke mediji. Epicentar zemljotresa bio je 44 kilometra južno od Jerapetre na dubini od 10 kilometara. Za sada nema podataka o povređenima i… »

Ministarstvo spoljnih poslova: Nema povređenih Srba u zemljotresu koji je pogodio Tursku i Grčku

Kurir 21.07.2017
Među povređenima u zemljotresu koji je pogodio Tursku i Grčku nema srpskih državljana, potvrđeno je Tanjugu u Ministarstvu spoljnih poslova. "U stalnom smo kontaktu sa ambasadom u Grčkoj i Turskoj i prema dosadašnjim informacijama među… »

Novi zemljotres u Grčkoj

Radio 021 21.07.2017
Potres jačine 4,3 Rihterove skale pogodio je u 13.36 časova po lokalnom vremenu gradić Jerapetra na Kritu. Kako navode grčki mediji, epicentar zemljotresa bio je 44 kilometra južno od Jerapetre na dubini od 10 kilometara. Za sada nema podataka o… »

Novi potres u Grčkoj, epicentar kod Krita

B92 21.07.2017
Jerapetra -- Potres jačine 4,3 Rihterove skale pogodio je u 13:36 po lokalnom vremenu gradić Jerapetra na Kritu, navode grčke mediji. Epicentar zemljotresa bio je 44 kilometra južno od Jerapetre na dubini od 10 kilometara. Za sada nema podataka o… »

Novi Zemljotres u Grčkoj: Zatresao se Krit nekoliko sati nakon katastrofe na Kosu

Blic 21.07.2017
Nekoliko sati nakon što je ostrvo Kos i tursko letovalište Bodrum pogodio jak zemljotres, tlo u Grčkoj ponovo se zatreslo. Zemljotres jačine 4,5 Rihterove skale pogodio je okolinu Krita. M4.4 #earthquake ( #σεισμός) strikes 50 km SE of… »

Novi zemljotres na Kritu kod grada Jerapetra

Dnevnik 21.07.2017
IRAKLION: Na grčkom ostrvu Krit danas je pola sata posle podneva registrovan novi zemljotres jačine 4,3 stepena Rihterove skale, prenose grčki mediji. Grčki Geodinački institut je objavio da je potres bio na deset kilometara dubine, s epicentrom na… »

Novi zemljotres pogodio grčku: Na Kritu zabeležen udar jačine 4,5 stepeni Rihtera!

Večernje novosti 21.07.2017
Na grčkom ostrvu Krit danas je pola sata posle podneva registrovan novi zemljotres jačine 4,3 stepena Rihterove skale, prenose grčki elektronski mediji. IRAKLION - Na grčkom ostrvu Krit danas je pola sata posle podneva registrovan novi zemljotres… »

Novi zemljotres pogodio grčku: Na Kritu zabeležen udar od 4,5 Rihterove skale

Kurir 21.07.2017
Na grčkom ostrvu Krit danas je pola sata posle podneva registrovan novi zemljotres jačine 4,5 stepena Rihterove skale, prenose grčki elektronski mediji. . moderate #earthquake shakes #Crete, #Greece 3 min ago. More info at: https://t.co/dhDhJJXDUH… »

Novi zemljotres u Grčkoj, na Kritu!

Mondo 21.07.2017
Nekoliko sati nakon što je ostrvo Kos i tursko letovalište Bodrum pogodio jak zemljotres, tlo u Grčkoj ponovo se zatreslo. Foto: MONDO, Mario Milojević Na grčkom ostrvu Krit danas je pola sata posle podneva registrovan novi zemljotres jačine 4,3… »

Novi zemljotres u Grčkoj: Treslo se još jedno ostrvo na kojem letuju Srbi

Vesti online 21.07.2017
Potres jačine 4,3 Rihterove skale pogodio je u 13:36 po lokalnom vremenu gradić Jerapetra na Kritu, navode grčke mediji. Epicentar zemljotresa bio je na 44 kilometra južno od Jerapetre na dubini od 10 kilometara. Za sada nema podataka o povređenima i… »

Vesti dana »