Повезане вести
Преминуо Предраг Цуне Гојковић
Радио 021 21.07.2017
Певач Предраг Гојковић Цуне преминуо је у 85. години. Рођен је 1932. године. Певао је народне песме, староградске, севдалинке, забавне и мексиканске песме. Добитник је свих струковних награда и имао је највиши статус заслужног… »
Умро Предраг Гојковић Цуне
РТС 21.07.2017
Један од највећих певача изворне и староградске музике Предраг Гојковић Цуне преминуо је у 85. години. За музички архив Радио Београда снимио је преко 1.000 песама изворне народне музике. Остаће запамћен по извођењу песама "Кафу… »
Одлазак легенде Цуне Гојковић - Све сам хтео песмом да вам кажем (фото+видео)
Вечерње новости 21.07.2017
Великан народне музике Предраг Цуне Гојковић преминуо данас у сну у 84. години. Супруга Лепа: Отишао је достојанствено, онако како је и живео. ЛЕГЕНДАРНИ певач народних песама Предраг Цуне Гојковић, за чији су тенор говорили да… »
"Ја бих хтео песмом да ти кажем": Дан кад је Цуне запевао последњи пут
Блиц 21.07.2017
После три године, данас сам поново запевао. Две године сам био везан за кревет након можданог удара, али шта да се ради. Године чине своје, рекао је 6. новембра 2015. за "Блиц" легендарни певач Предраг Цуне Гојковић који је данас… »
Радио-телевизија Србије опрашта се од барда српске музичке сцене
РТС 21.07.2017
Преминуо је један од највећих певача изворне и староградске музике, Предраг Гојковић Цуне. Памтићемо га по песмама "Дунаве моје море", "Ај чија фрула", "Љубав ми срце мори", "Опростите другови свирачи"... У знак сећања на… »
РТВ 21.07.2017
БЕОГРАД - Предраг Гојковић Цуне преминуо је у 85. години, потврђено је Радио-телевизији Србије. Био је српски певач народних песама, староградских, севдалинки, забавних и мексиканских песама. Предраг Гојковић Цуне је рођен 1932… »
Преминуо Предраг Гојковић Цуне
Н1 Инфо 21.07.2017
Чувени певач народне музике Предраг Гојковић Цуне преминуо је у 85. години, потврђено је РТС-у. Предраг Гојковић Цуне је рођен 1932. године. Цуне је био певач народних песама, староградских, севдалинки, забавних и мексиканских… »
Дневник 21.07.2017
БЕОГРАД: Певач Предраг Гојковић Цуне преминуо је у 85. години, потврђено је РТС-у. Предраг Гојковић Цуне је рођен 1932. године. Био је певач српских народних песама, староградских, севдалинки, забавних и мексиканских песама. Цуне… »
Преминуо пјевач Предраг Цуне Гојковић
Слободна Европа 21.07.2017
Познати пјевач Предраг Цуне Гојковић преминуо је данас у 85. години живота, јавила је Радио-телевизија Србије. Предраг Гојковић Цуне рођен је 1932. године, а у својој каријери пјевао је народне пјесме, староградске, севдалинке… »
Преминуо Цуне Гојковић
Ноизз 21.07.2017
Певач Предраг Гојковић Цуне умро је у 85. години, јавио је РТС. Предраг Гојковић Цуне је рођен 1932. године. Цуне је био је српски певач народних и забавних песама, староградских и севдалинки. Предраг Гојковић је кренуо у први… »
Одлазак великана српске музике: Умро Цуне Гојковић
Вести онлине 21.07.2017
Предраг Гојковић Цуне преминуо је у 85. години, потврђено је РТС-у. Био је великан српске музичке сцене, врсни певач народних песама, староградских, севдалинки, забавних и мексиканских песама. Пре две године имао је мождани удар… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 2 сатајош 11 повезаних
"Грађани купују и за следећу годину, свега се плаше" - цена пелета драстично скочила на стовариштима широм Србије: Шта кажу произвођачи?
Блиц пре 3 сатајош 9 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 8 сатијош 3 повезане
Огласила се НБС: Предузете мере за додатну стабилност курса динара и евра у мењачницама
Блиц пре 4 сатијош 29 повезаних