Povezane vesti

Gubio je snagu, ali bio je uvek tu za mene: Plakaćete kada čujete šta je Tozovac ispričao o pokojnom Cunetu

Gubio je snagu, ali bio je uvek tu za mene: Plakaćete kada čujete šta je Tozovac ispričao o pokojnom Cunetu

Kurir 21.07.2017
Predrag Živković Tozovac kolega i veliki prijatelj Predraga Gojkovića Cuneta koji je danas preminuo u 85. godini života, oglasio se povodom tužne vesti. "Veliko saučešće od moje porodice. On je bio moj pobratim, a kao o pevaču imam samo reči hvale… »
Prijatelji jecaju dok se opraštaju od Cuneta, lepa lukić vrišti od tuge: On je bio moje sunce! Pa zašto je otišao?

Prijatelji jecaju dok se opraštaju od Cuneta, lepa lukić vrišti od tuge: On je bio moje sunce! Pa zašto je otišao?

Kurir 21.07.2017
Predrag Gojković Cune preminuo je danas u 85. godini života. Njegove kolege i ne mogu da se pomire sa činjenicom da Cuneta više nema. Snežanu Đurišić je veoma rastužila vest da je njen kolega preminuo. "Ne mogu da verujem, jao Bože... Neka mu je laka… »
Predrag Gojković: Rodiće se novi Cune, sigurno!

Predrag Gojković: Rodiće se novi Cune, sigurno!

Kurir 21.07.2017
Čovek orkestar, vlasnik prve zlatne ploče na Balkanu, jedan od retkih koji ima apsolutni sluh, umetnik koji zna najveći broj pesama i sedam decenija neguje narodnu i starogradsku muziku, Predrag Cune Gojković, nagrađen Zlatnim mikrofonom za životno delo… »
Cunetov poslednji intervju je dirljiviji nego ikad: Moj Bata nije smeo da umre!

Cunetov poslednji intervju je dirljiviji nego ikad: Moj Bata nije smeo da umre!

Kurir 21.07.2017
Legendarni pevač narodne muzike, Predrag Gojković Cune, preminuo je danas u 85. godini, a poslednji intervju koji je dao medijima je i više nego potresan. Naime, on se oglasio posle smrti Bate Živojinovica, njegovog velikog prijatelja, sa kojim je igrao… »
Cune je uvek bio borac: Ovako je govorio u potresnoj ispovesti nakon bolesti!

Cune je uvek bio borac: Ovako je govorio u potresnoj ispovesti nakon bolesti!

Kurir 21.07.2017
Legenda narodne muzike Predrag Cune Gojković, preminuo je danas u 85. godini. On je 2013. godine doživeo šlog od kog se dugo oporavljao, a 2015. se pojavio na dodeli nagrada u Udruženju kompozitora, a iako se otežano kretao, uz pomoć štapa i usporeno… »

Vesti dana »