Повезане вести

Ко је вишак у Звездином мозаику странаца?

Ко је вишак у Звездином мозаику странаца?

Спортске.нет 22.07.2017
Питање које спортски директор Црвене звезде Митар Мркела покренуо на промоцији Милана Родића и Немање Радоњића врло брзо ће доћи на дневни ред. Вицешампион Србије дочекује почетак новог фудбалског првенства са осморицом играча… »
Мркела: До краја прелазног рока ће неколико странаца отићи, остаћемо на четири или пет

Мркела: До краја прелазног рока ће неколико странаца отићи, остаћемо на четири или пет

Спортски журнал 22.07.2017
Звезда тренутно има осам странаца: Ричмонд Боаћи (Гана), Мичел Доналд (Холандија), Гелор Канга (Габон), Дамиан Ле Талек (Француска), Абрахам Фримпонг (Гана), Рикардо Мендес (Бразил), Џон Руиз (Костарика), Алвес Луис Зе Маркос… »
Два нова лица у звезди - Родић: Срце је тамо где му је и место; Радоњић: Драго ми је да сам дошао у највећи клуб на Балкану…

Два нова лица у звезди - Родић: Срце је тамо где му је и место; Радоњић: Драго ми је да сам дошао у највећи клуб на Балкану…

На Маракани су данас представљена двојица новајлија, леви бек Милан Родић пристигао из Крила Совјетов и доскорашњи играч Роме, крило Немања Радоњић. Звездин нови тандем представио је спортски директор Митар Мркела. -… »
У Звезди прометно, као на железничкој станици, играчи долазе, одлазе...

У Звезди прометно, као на железничкој станици, играчи долазе, одлазе...

Вести онлине 22.07.2017
Спортски директор Црвене звезде Митар Мркела рекао је да, упркос великом броју новајлија, ниједан играч није доведен неплански и најавио да ће до краја прелазног рока неколико странаца напустити екипу. - Нико није доведен… »
Плански на "маракани": Мркела о голману и трансферима: Потписао је Борјан, одлазе странци...

Плански на "маракани": Мркела о голману и трансферима: Потписао је Борјан, одлазе странци...

Спортал блиц 22.07.2017
Спортски директор Црвене звезде Митар Мркела потврдио је писање Блицспорта да је Милан Борјан у петак потписао уговор са српским вицешампионом и да долази на промоцију. Фото: М. Метлаш / РАС Србија Митар Мркела - Борјан је у… »
Родић: Долазим да бих се борио и освојио титулу

Родић: Долазим да бих се борио и освојио титулу

Леви бек јуче у друштву председника црвене звезде Светозара Мијаиловића потписао трогодишњи уговор. Црвена звезда је дочекала Милана Родића! Покушавали су одговорни на Маракани и у претходним прелазним роковима да доведу… »

Вести дана »