Повезане вести

Сахрањен уз песму "Кафу ми драга испеци"

Сахрањен уз песму "Кафу ми драга испеци"

Мондо 26.07.2017
Легендарни певач Предраг Цуне Гојковић сахрањен је данас на Новом гробљу. Његова ћерка Катарина Гојковић одржала емотиван говор. Предраг Цуне Гојковић, певач народних, староградских, севдалинки, забавних и мексиканских песама… »
Пријатељи и колеге испратили Цунета: На Новом гробљу сахрањен Предраг Гојковић!

Пријатељи и колеге испратили Цунета: На Новом гробљу сахрањен Предраг Гојковић!

Курир 26.07.2017
Предраг Цуне Гојковића сахрањен је данас у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу, а у црквеном опелу поред свештеника певали су и чланови хора РТС-а. Након потресне комеморација у Каменој сали радио Београда, родбина и колеге… »
Опроштај од Цунета уз песму „Кафу ми, драга, испеци"

Опроштај од Цунета уз песму „Кафу ми, драга, испеци"

Политика 26.07.2017
Чланови породице, пријатељи и сарадници опростили су се данас од једног од највећих певача изворне и староградске музике Предрага Цунета Гојковића на комеморацији у Каменој сали Радио Београда. Комеморација је почела минутом… »
(Курир ТВ) ја бих хтео песмом да ти кажем: Пријатељи се уз сузе опростили од Цунета! Породица није имала снаге да говори!

(Курир ТВ) ја бих хтео песмом да ти кажем: Пријатељи се уз сузе опростили од Цунета! Породица није имала снаге да говори!

Курир 26.07.2017
Комеморација поводом смрти Предрага Гојковића Цунета одржана је у 12 часова у Каменој сали радио Београда, где су се пријатељи, колеге и чланови породице опростили од чувеног певача. У Каменој сали од Цунета се опростили су се… »
Сахрана цунета гојковића: Вечна кућа уз Батину

Сахрана цунета гојковића: Вечна кућа уз Батину

Вечерње новости 26.07.2017
Цуне Гојковић биће сахрањен данас у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу. ЛЕГЕНДАРНИ интерпретатор српских народних песама, староградских, севдалинки, забавних и мексиканских песама, Предраг Цуне Гојковић, почиваће поред… »

Вести дана »