Povezane vesti
Evropa u procepu
Danas 01.08.2017
Ruski predsednik Vladimir Putin objavio je prošle nedelje da ga je strpljenje izdalo, odnosno da Rusija, kako se izrazio, ne može beskonačno trpeti drskost Sjedinjenih Država. Tako je on doživeo odluku američkog Kongresa da Ruskoj Federaciji uvede nove… »
Mekejn: Putin treba da plati za napad na Ameriku
Vesti online 01.08.2017
Američki senator iz Arizone Džon Mekejn napisao je na svom Tviter nalogu da predsednik Rusije Vladimir Putin treba da "plati za napad" na američku demokratiju. "Ne čudi me što Putin proteruje američke diplomate, ali on i njegovi kompanjoni će platiti za… »
Mekejn preti putinu: Platićeš za napad na demokratiju!
Pravda 01.08.2017
Američki senator iz Arizone Džon Mekejn napisao je na svom "Tviter" nalogu da predsednik Rusije Vladimir Putin treba da "plati za napad" na američku demokratiju. "Ne čudi me što Putin proteruje američke diplomate, ali on i njegovi kompanjoni će platiti… »
Vesti dana »
Prognoza za subotu, 27. decembar: Jutro hladno, pre podne oblačno, popodne razvedravanje
Beta pre 3 satajoš 1 povezana
(VIDEO) Žarko Paspalj ponovo na „udaru“ navijača Partizana: Vređan i Ostoja Mijailović
Danas pre 4 satijoš 5 povezanih
Opozicija u Leskovcu protestuje ćutanjem: Vlast pomerila sednicu do ponoći
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
(Foto) Jezivi prizori sa Zapadne Morave: Isplivali šarani i somovi od po 20 kila, ne zna se uzrok velikog pomora
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
"Zelenski nema ništa dok ja to ne odobrim" Trampova poruka hladan tuš za Kijev: Evo šta je rekao o razgovoru sa Putinom
Blic pre 5 satijoš 1 povezana