Povezane vesti
Božo Vrećo angažovao privatnog detektiva i saznao da ga partner vara! Veridba raskinuta!
Svet & Skandal 01.08.2017
Kontroverzni Božo Vrećo koji je ogromnu pažnju javnosti skrenuo na sebe vanserijskim vokalom i izvođenjem sevdalinki objavio je jutros status na Fejsbuku koji je vrlo brzo obrisao. Ipak, mi smo stigli da ga sačuvamo. Umetnik se obratio fanovima razočaran… »
Vrećo u šoku: Unajmio sam detektiva, dragi me prevario
Dnevnik 01.08.2017
Poznati pevač izvornih pesama Božo Vrećo izgubio je veru u ljubav. Planirao je da počne da živi sa svojim partnerom, ali je onda otkrio gorku istinu. To saznanje podelio je sa fanovima na Fejsbuku. „Dragi moji, ne spavam, desilo mi se ono čega sam se… »
Vesti dana »
(Foto/Video) Završen protest studenata i građana u Novom Sadu: Skup protekao bez incidenata
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 32 povezane
Iran najavljuje ponovno zatvaranje Ormuskog moreuza, optužujući Ameriku i Izrael da su prekršili primirje
BBC News pre 4 satijoš 30 povezanih
Tramp opet preti: Uvešću takse u Ormuzu ako propadne sporazum s Iranom
Večernje novosti pre 59 minutajoš 24 povezane
Otkrila da li bi pristala da bude u žiriju sledeće sezone Ana Sević progovorila i o povratku Sanje Kužet u Zvezde Granda, pa priznala: "To nema šanse" (video)
Blic pre 14 minutajoš 21 povezana
Muškarac poginuo u sudaru autobusa i auta: Detalji stravične nesreće kod Niša, troje s povredama prevezeno u UKC Niš (video)
Kurir pre 45 minutajoš 18 povezanih