Povezane vesti
Božo Vrećo angažovao privatnog detektiva i saznao da ga partner vara! Veridba raskinuta!
Svet & Skandal 01.08.2017
Kontroverzni Božo Vrećo koji je ogromnu pažnju javnosti skrenuo na sebe vanserijskim vokalom i izvođenjem sevdalinki objavio je jutros status na Fejsbuku koji je vrlo brzo obrisao. Ipak, mi smo stigli da ga sačuvamo. Umetnik se obratio fanovima… »
Vrećo u šoku: Unajmio sam detektiva, dragi me prevario
Dnevnik 01.08.2017
Poznati pevač izvornih pesama Božo Vrećo izgubio je veru u ljubav. Planirao je da počne da živi sa svojim partnerom, ali je onda otkrio gorku istinu. To saznanje podelio je sa fanovima na Fejsbuku. „Dragi moji, ne spavam, desilo mi se ono čega sam… »
Vesti dana »
Radnici GSP Beograd traže poništavanje odluke o ukidanju trolejbusa i preispitivanje postojećih ugovora o JPP
Biznis.rs pre 53 minutajoš 18 povezanih
Iranski šef diplomatije:Trampova zabrinutost je rešiva, Teheran se protivi oružju za masovno uništenje
RTV pre 1 satjoš 38 povezanih
Forbs: Vesić pred tužiocem – Nadstrešnica bi pala i da je imala upotrebnu dozvolu
Nova ekonomija pre 1 satjoš 3 povezane
Opet soja iz Srbije puna aflatoksina: Proizvode nam vraćaju Italijani, u Holandiji povučeni sa tržišta
N1 Info pre 14 sati
Vučević: Ostavka nezaustavljiv proces, nije opcija da ponovo budem mandatar vlade
NIN pre 41 minutajoš 10 povezanih