Повезане вести
Помоћ из Русије: Хеликоптер "МИ-8" за гашење пожара слетео у Ниш и чека први задатак
Блиц 02.08.2017
Руски хеликоптер за гашење пожара “МИ-8” стигао је око 21.30 сати ноћас у Ниш, где ће из превентивних разлога бити стациониран до 31. августа, с обзиром да дугорочна временска прогноза упућује на високи ризик од појаве великих… »
Русија послала ватрогасни хеликоптер у Србију
Нови магазин 02.08.2017
Хеликоптер "Ми-8" руског министарства за ванредне ситуације полетео је ка Србији где ће бити на располагању у случају избијања пожара, речено је за агенцију Тасс у том министарству. У складу са захтевом владе Србије и владе… »
Братски: У Србију стиже Ми-8 од Русије
Правда 02.08.2017
Русија је послала Србији хеликоптер Ми-8 који ће ступити на дежурство у оквиру Српско-руског хуманитарног центра како би помагао домаћим службама у случају избијања пожара, саопштено је из руског Министарства за ванредне… »
Братски: У Србију стиже Ми-8 од Русије
Правда 02.08.2017
Русија је послала Србији хеликоптер Ми-8 који ће ступити на дежурство у оквиру Српско-руског хуманитарног центра како би помагао домаћим службама у случају избијања пожара, саопштено је из руског Министарства за ванредне… »
Из Русије стиже хеликоптер за гашење пожара
Данас 02.08.2017
Хеликоптер МИ-8 полетео је из Москве и очекује се да за неколико сати слети у Ниш где ће бити до 31. августа као део Српско-руског хуманитарног центра. Он ће, како кажу у Сектору за ванредне ситуације, помагати у гашењу пожара… »
Руси шаљу хеликоптер за гашење пожара
РТС 02.08.2017
Хеликоптер Ми-8 руског Министарства за цивилну заштиту, ванредне ситуације и отклањање последица елементарних непогода у поподневним сатима слетеће на нишки аеродром "Константин Велики", најављују из Сектора за ванредне… »
Русија послала Србији хеликоптер за гашење пожара
Вести онлине 02.08.2017
Русија је послала Србији хеликоптер Ми-8 који ц́е ступити на дежурство у оквиру Српско-руског хуманитарног центра како би помагао домац́им службама у случају избијања пожара, саопштено је из руског Министарства за ванредне… »
[ПОСЛЕДЊА ВЕСТ] Русија послала у Србију хеликоптер Ми-8: „Летелица ће дежурати у Нишу у случају пожара“
Танго Сикс 02.08.2017
Како је данас пренела руска агенција ТАСС, хеликоптер Ми-8 руског Министарства за ванредне ситуације (МЧС) полетео је јутрос из Москве за Србију где ће даноноћно дежурати и бити употребљен у случају избијања великих пожара… »
Вести дана »

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 19 минутајош 1 повезана

Измене у превозу због војне параде: Овде је саобраћај потпуно обустављен, а неке линије мењају трасу: Детаљан списак
Блиц пре 9 минутајош 1 повезана