Povezane vesti

(FOTO) postao je otac i napravio ogromnu promenu: Rasta rekao zbogom dredovima i sada je potpuno ćelav!

Kurir 03.08.2017
Stefan Đurić Rasta dobio je ćerku sa Anom Nikolić koju su nazvali Tara. (FOTO) RASTA SE OGLASIO NAKON ANINOG POROĐAJA: Ponosni tata porukom raznežio sve! Ispod smešnog šešira reper je pokušao da sakrije ogromnu promenu koju je napravio. Ipak, na… »

Stigle rode: Porodila se Ana Nikolić

Vesti online 03.08.2017
Kako mediji saznaju, Ana Nikolić porodila se jutros i na svet donela zdravu devojčicu. Beba je rođena u bolnici Narodni front, a Ana se porodila carskim rezom. Pevačica nije imala nikakve specijalne zahteve, već je ispoštovala sve savete lekara kao… »

Rasta otkrio detalje posle aninog porođaja: Evo na koga Tara liči i koliko će slavlje trajati!

Kurir 03.08.2017
Stefan Đurić Rasta je malo nakon dolaska ćerke Tare na svet morao da napusti rodni Beograd i da na kratko ostavi suprugu Anu Nikolić, zbog unapred dogovorenih poslovnih obaveza. Iako mu se supruga porodila u jutarnjim časovima, morao je da napusti… »

Porodila se Ana Nikolić: Stigla ćerkica Tara

Večernje novosti 03.08.2017
Ana Nikolić danas se porodila carskim rezom u GAK "Narodni front" u Beogradu. Devojčica je teška 2,4 kilograma. Rasta dobio kaznu za parkiranje dok je bio u bolnici. POP pevačica Ana Nikolić (38) porodila se jutros u GAK "Narodni front" u Beogradu i… »

Kratko, ali moćno: Evo zašto su Rasta i Ana odabrali baš ovo ime za ćerku!

Blic 03.08.2017
Pevačica Ana Nikolić i njen suprug Stefan Đurić Rasta jutros su postali roditelji ćerke Tare. Ime koje su odabrali za mezimicu nije slučajno, jer Tara ima moćno značenje. Prvenstveno se smatra da je žensko ime Tara domaćeg poreklo i da je naziv… »

Kakav smo to narod? Odvratni komentari ispod fotografije sa porođaja Ane Nikolić

Press 03.08.2017
Za samo dva sata od porođaja srpske pevačice, ljudi su bez trunke blama po društvenim mrežama pišu skaradne komentare na račun Aninog izgleda. Foto: Instagram Ana Nikolić porodila se jutros, u 9.30 sati u GAK Narodni front u Beogradu. Ana je ćerku… »

(Foto) sramota: Vređaju Anu Nikolić na društvenim mrežama, a samo što se porodila! Vulgarni komentari preplavili internet!

Kurir 03.08.2017
Ana Nikolić porodila se jutros u GAK Narodni front u Beogradu. Ana je na svet donela ćerku Taru, a odmah posle porođaja ponosni tata Stefan Đurić Rasta objavio je njihovu zajedničku fotografiju iz porodilišta. Umesto čestitki veliki broj korisnika… »

Rasta je maskiran stigao u bolnicu kod Ane, ali svi su se okretali za njim zbog jednog detalja (video)

Blic 03.08.2017
Reper Rasta Đurić i Ana Nikolić jutros su postali roditelji devojčice Tare. Ana se u jutarnjim časovima porodila carskim rezom, a beba je na rođenju imala 2400 grama. Kako nam je majka Ane Nikolić rekla, pevačica se odlično oseća, kao i beba… »

Stigle rode: Porodila se Ana Nikolić i bebi dala kratko ali efektno ime!

Blic 03.08.2017
Kako "Blic" saznaje, Ana Nikolić porodila se jutros i na svet donela zdravu devojčicu. Beba je rođena u bolnici "Narodni front", a Ana se porodila carskim rezom. Pevačica nije imala nikakve specijalne zahteve, već je ispoštovala sve savete lekara… »

Kakav maler: Rasta je jutros postao otac, ali došla je policija i ostao je bez kola (video)

Blic 03.08.2017
Reper Rasta Đurić jutros je postao otac devojčice Tare, koju je Ana Nikolić na svet donela u bolnici Narodni front. Ana se porodila carskim rezom, a i mama i beba se odlično osećaju. Tara je na rođenju bila teška 2.400 grama i dobila je najviše… »

Oglasio se rasta! Evo šta je rekao ponosni otac (foto)

Press 03.08.2017
Čestitke prijatelja, saradnika i fanova neprestano stižu poznatom estradnom paru. Foto: Instagram Pevačica Ana Nikolić porodila se jutros u beogradskom Narodnom frontu i na svet donela zdravu devojčicu koju su po rođenju lekari ocenili najvišim… »

Oglasio se: Prva fotografija Raste i Ane nakon porođaja!

Blic 03.08.2017
Ana Nikolić porodila se jutros i na svet donela ćerkicu kojoj su roditelji dali ime Tara. Ana se porodila carskim rezom, a bebe je dobila najviše moguće ocene. Tara je na rođenju imala 2.400 grama i odlično se oseća, kao i mama Ana. Tata, reper… »

(Kurir TV) ponosna baka: Mama Ane Nikolić otkrila kako se osećaju pevačica i beba!

Kurir 03.08.2017
Pevačica Ana Nikolić porodila se danas u Boegradu, a na svet je donela ćerkicu Taru. Ponosni otac Stefan Đurić Rasta nije krio svoju sreću, pa se brže bolje oglasio na Instagramu i svoju radost podelio sa fanovima. Anina mama Miljana je po izlasku… »

Prva fotografija nakon porođaja: Ana Nikolić i Rasta presrećni! FOTO

Svet plus 03.08.2017
Pevačica Ana Nikolić i njen suprug, reper Stefan Đurić Rasta postali su jutros roditelji devojčice kojoj su dali ime Tara. Kako je naš portal ekskluzivno saznao, Ana Nikolić jutros je donela na svet svoje prvo dete, devojčicu kojoj su njen suprug… »

(Foto) Rasta se oglasio nakon aninog porođaja: Ponosni tata porukom raznežio sve!

Kurir 03.08.2017
Pevačica Ana Nikolić porodila se danas u Beogradu i na svet donela ćerku Taru. Ponosni otac Stefan Đurić Rasta objavio je fotografiju na Instagramu na kojoj su on i Ana uz komentar: "Najsrećniji dan u mom životu, na svet je došla Tara Đurić… »

Selfi iz porodilišta! (foto)

Mondo 03.08.2017
Pevačica i reper su se oglasili nakon što su postali roditelji devojčice. Pevačica Ana Nikolić porodila se danas u Beogradu i na svet donela ćerku Taru. Ponosni otac Stefan Đurić Rasta objavio je fotografiju iz bolnice na svom Instagram profilu na… »

Stigla ćerkica! Porodila se Ana Nikolić! (foto)

Press 03.08.2017
Pop pevačica i njen suprug, reper Stefan Đurić Rasta, dobili su bebu. Foto: Printscreen youtube Popularna pevačica Ana Nikolić porodila se jutros u bolnici Narodni front u Beogradu i na svet donela zdravu devojčicu tešku 2400 grama. Devojčica… »

Ekskluzivno saznajemo: Stigla devojčica - Porodila se Ana Nikolić!

Svet plus 03.08.2017
Pevačica Ana Nikolić porodila se jutros i na svet donela svoje prvo dete, a u nastavku pročitajte koje su ime njen suprug i ona dali svojoj devojčici! Nakon brojnih spekulacija o njenom porođaju, pevačica Ana Nikolić porodila se jutros i na svet… »

Stigla ćerka: Porodila se Ana Nikolić!

Kurir 03.08.2017
Pevačica Ana Nikolić porodila se danas u Beogradu i na svet je donela devojčicu kojoj su njen suprug Rasta i ona dali ime Tara. Ana se porodila carskim rezom, a beba je teška 2 kilograma i 400 grama. Pevačica se odlično oseća, a porodio je najveći… »

Porodila se Ana Nikolić!

Mondo 03.08.2017
Pevačica na svet donela devojčicu! Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta postali su roditelji! Par koji je iznenadio javnost "brzinskim" venčanjem, i zajedničkim učešćem u emisiji "Ja imam talenat", dobio je prvo dete - devojčicu… »

Vesti dana »