Povezane vesti
Lalatović: Siguran sam da Drinčić nije imao nameru da povredi Jovičića
Beta 06.08.2017
Trener Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je danas da mu je žao što se na utakmici protiv njegovog tima povredio fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić. "To je veliki hendikep za Zvezdu, jer je on veoma bitan fudbaler. Siguran sam da Nikola Drinčić… »
Da li je Mažić pogrešio: Pogledajte start Drinčića nakon kog je Jovičiću pukla kost (video)
Hot sport 06.08.2017
Susret između Crvene zvezde i Čukaričkog ostaće u senci grubog starta Nikole Drinčića nad Brankom Jovičićem, nakon kog je fudbaleru Zvezde pukla kost stopala. Ubrzo nakon što je saopšteno da Jovičića očekuje operacija i oko mesec i po dana… »
Lalatović: Drina nije namerno...
Sportski žurnal 06.08.2017
„Jako mi je žao, veliki je to hendikep za Zvezdu“ – rekao je trener Brđana o teškoj povredi Branka Jovičića. Imao je Nenad Lalatović mnogo zamerki na račun izdanja izabranika u sinoćnjem meču: - Crvena zvezda je pobedila zasluženo, sami… »
Teška povreda fudbalera zvezde, u klubu šokirani: Jovičiću polomljena kost, sledi operacija!
Hot sport 06.08.2017
Branko Jovičić, fudbaler Crvene zvezde, doživeo je tešku povredu protiv Čukaričkog. Na samom početku meča na njega je startovao Nikola Drinčić, nakon čega je Zvezdin vezista morao da napusti teren. Kako je HotSportu saopšteno u klubu… »
Kakav peh za zvezdu: Drinčić polomio nogu Jovičiću, hitna operacija, pauza pet nedelja
Sportski žurnal 06.08.2017
Zvezda je na svom stadionu savladala Čukarički i osvojila tri boda, ali je na duži period ostala bez Branka Jovičića. Početkom meča Crvena zvezda - Čukarički Nikola Drinčić je oštro startovao na Branka Jovičića, jednog od najboljih u… »
Vesti dana »
"Valjaće se i po podu za pobedu": Miša je spreman za sve trikove, dobro zna šta ga čeka
Mondo pre 53 minutajoš 11 povezanih
Hamas predao dva taoca Izraelu u južnoj Gazi, kasnije oslobađa i trećeg
Danas pre 1 satjoš 9 povezanih
Nova avionska nesreća u Americi: Srušio se mali avion nad Filadelfijom
Danas pre 2 satajoš 17 povezanih