Povezane vesti

Zvezdaši složni: Fudbaleri crveno-belih pružili podršku Branku Jovičiću (foto)

Zvezdaši složni: Fudbaleri crveno-belih pružili podršku Branku Jovičiću (foto)

Hot sport 07.08.2017
U ekipi Crvene zvezde, po svemu sudeći, vlada veoma dobra atmosfera, a nju nije narušila ni ozbiljna povreda Branka Jovičića. Jovičić je zaradio prelom metatarzalne kosti nakon neopreznog starta Nikole Drinčića, pa će pauzirati dva meseca. Kako… »
Hotsport saznaje: Zvezdaši, nisu dobre vesti o Jovičiću…

Hotsport saznaje: Zvezdaši, nisu dobre vesti o Jovičiću…

Hot sport 07.08.2017
Fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić doživeo je povredu metatarzalne kosti nakon starta Nikole Drinčića u 7. minutu meča protiv Čukaričkog, a odmah je bilo jasno da vezistu crveno-belih čeka duža pauza. To je danas i potvrđeno HotSportu… »
Lalatović: Nije Drinčić namerno…

Lalatović: Nije Drinčić namerno…

Hot sport 07.08.2017
Trener Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je danas da mu je žao što se na utakmici protiv njegovog tima povredio fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić. – To je veliki hendikep za Zvezdu, jer je on veoma bitan fudbaler. Siguran sam da Nikola… »
Milojević: Trijumf za Branka, želimo mu da što pre ozdravi

Milojević: Trijumf za Branka, želimo mu da što pre ozdravi

Večernje novosti 06.08.2017
Gubitak je popriličan, ali smo svi uz Jovičića. Videćemo kako ćemo rešiti njegovo odsustvo – rekao je trener Zvezde. Trijumf Crvene zvezde protiv Čukaričkog (3:0) je ostao u senci povrede Branka Jovičića kojem je stradala metatarzalna kost… »
Peh za zvezdu: Jovičiću stradalo stopalo, mora na operaciju

Peh za zvezdu: Jovičiću stradalo stopalo, mora na operaciju

Sportal blic 06.08.2017
Meč protiv Čukaričkog neće ostati u lepom sećanju fudbalerima Crvene zvezde bez obzira na rezultat, jer je zbog povrede Branko Jovičić morao da izađe iz igre već u 20. minutu. Foto: D. Milenković / RAS Srbija Branko Jovičić Neumornom vezisti… »
Lalatović: Siguran sam da Drinčić nije želeo da povredi Jovičića

Lalatović: Siguran sam da Drinčić nije želeo da povredi Jovičića

Sportal blic 06.08.2017
Trener Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je da mu je žao što se na utakmici protiv njegovog tima povredio fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Nenad Lalatović - To je veliki hendikep za Zvezdu, jer je on veoma… »

Vesti dana »