Povezane vesti
Tucak: Ne mogu da ne volim nekoga samo zato što je iz Srbije
Večernje novosti 07.08.2017
Ponosan sam što sam prijatelj sa Savićem, savršenim gospodinom - rekao je selektor Hrvatske koji je pričao i o svojoj najvećoj tragediji. ZAGRLjAJ Dejana Savića i Ivice Tucaka, posle polufinala SP u Mađarskoj, u kojoj su slavili vaterpolisti… »
Tucak: Ne mogu da ne volim nekog jer je iz Srbije
Dnevnik 07.08.2017
ZAGREB: Selektor novih svetskih šampiona vaterpolista Hrvatske Ivica Tucak ponovo je u razgovoru za "Jutarnji list" apostrofirao svoje veliko prijateljstvo sa srpskim kolegom Dejanom Savićem. "Volim Hrvatsku iznad svega, rekao sam to milion puta. To je… »
Selektor hrvatskih vaterpolista: Savršeni gospodin Savić!
Vesti online 07.08.2017
U velikom intervjuu za "Jutarnji list", selektor vaterpolo reprezentacije Hrvatske Ivica Tucak je govorio i o odnosu sa predvodnikom srpskih vaterpolista Dejanom Savićem. Da su vaterpolisti ljudi koji znaju da se ponesu na pravi način i u pobedama i u… »
Više od igre: Selektor Hrvata Tucak: Ponosan sam na prijateljstvo sa Savićem, on je savršeni gospodin!
Sportal blic 07.08.2017
Ivica Tucak, selektor hrvatskih vaterpolista, novih vladara planete, ne skriva da je ponosan što za prijatelja ima stratega naših "delfina", Dejana Savića. Foto: szilard koszticsak / EPA; Ivica Tucak i Dejan Savić Njihov zagrljaj po okončanju… »
Vesti dana »
Osvrt na decembar: Studenti i blokade fakulteta, (ne)ispunjeni zahtevi, presude za ubistva u Ribnikaru, Malom Orašju i Duboni (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 57 minutajoš 40 povezanih
BLOG Poljoprivrednici zajedno sa studentima u Novom Sadu čekaju Novu godinu: I akademci iz Beograda i Niša se okupljaju u svojim gradovima
Nova pre 2 satajoš 29 povezanih
Prekomerno zagađenje vazduha za Novu godinu: Pogodili se „idealni“ uslovi
N1 Info pre 10 satijoš 14 povezanih
Vozači, oprez! Amss upozorava na opasnost od ove dve pojave: U takvim uslovima saobraćajne nezgode su česte
Blic pre 5 satijoš 30 povezanih
Oglasila se majka male Danke Ilić! Ukinuto rešenje o potvrđivanju optužnice: "Moram da se konsultujem sa advokatom"
Mondo pre 8 satijoš 26 povezanih