Povezane vesti
Kastro poručio Maduru: Računajte na nas
Pravda 10.08.2017
Kubanski predsednik Raul Kastro čestitao je u ime Kubanaca narodu Venecuele pobedu na izborima i osnivanje Ustavotvorne skupštine i ponovio da Venecuela, kao ni do sada, nikada neće biti usamljena i da može da računa na narod Kube. On je u pismu upućenom… »
Raul Kastro predsedniku Venecuele: Nećeš ostati sam
Slobodna Evropa 10.08.2017
Kubanski predsednik Raul Kastro poručio je svom savezniku, predsedniku Venecuele Nikolasu Maduri, da neće ostati sam u političkoj borbi i suočavanju s "maltretiranjem međunarodne zajednice", prenela je danas kubanska televizija. Kastro je u pismu u kojem… »
"Predstoji ti maltretiranje međunarodne zajednice" Kastro poručio Maduru da neće ostati sam
Blic 10.08.2017
Kubanski predsednik Raul Kastro poručio je svom savezniku, predsedniku Venecuele Nikolasu Maduru, da neće ostati sam u političkoj borbi i suočavanju s "maltretiranjem međunarodne zajednice", prenela je danas kubanska televizija. Kastro je u pismu u kojem… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza: umereno toplo ali sa kišnim periodima! Jutarnje od 11 dnevne do 29! Vremenska prognoza 12.9.2025. - 18.9.2025.
Volim Zrenjanin pre 4 minutajoš 16 povezanih

SAD: Objavljen snimak mogućeg osumnjičenog za ubistvo Čarlija Kirka
RTV pre 30 minutajoš 14 povezanih

Bivši predsednik Brazila Žair Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora zbog planiranja državnog udara
RTS pre 25 minutajoš 14 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA Napadi na centar za obuku Zaporoške nuklearke, Moskvu i Lenjingrad; Počele vežbe Rusije i Belorusije Zapad-2025
RTV pre 1 satjoš 11 povezanih

Protiv smene gradonačelnika Niša 32 glasa, a 31 odbornik vlasti: Ko je iz opozicije glasao kao SNS
Nova pre 45 minutajoš 1 povezana