Povezane vesti
Kastro poručio Maduru: Računajte na nas
Pravda 10.08.2017
Kubanski predsednik Raul Kastro čestitao je u ime Kubanaca narodu Venecuele pobedu na izborima i osnivanje Ustavotvorne skupštine i ponovio da Venecuela, kao ni do sada, nikada neće biti usamljena i da može da računa na narod Kube. On je u pismu upućenom… »
Raul Kastro predsedniku Venecuele: Nećeš ostati sam
Slobodna Evropa 10.08.2017
Kubanski predsednik Raul Kastro poručio je svom savezniku, predsedniku Venecuele Nikolasu Maduri, da neće ostati sam u političkoj borbi i suočavanju s "maltretiranjem međunarodne zajednice", prenela je danas kubanska televizija. Kastro je u pismu u kojem… »
"Predstoji ti maltretiranje međunarodne zajednice" Kastro poručio Maduru da neće ostati sam
Blic 10.08.2017
Kubanski predsednik Raul Kastro poručio je svom savezniku, predsedniku Venecuele Nikolasu Maduru, da neće ostati sam u političkoj borbi i suočavanju s "maltretiranjem međunarodne zajednice", prenela je danas kubanska televizija. Kastro je u pismu u kojem… »
Vesti dana »
Ruski vlasnici pristali da prodaju svoj deo vlasništva u NIS-u, čeka se odluka Vašingtona
RTS pre 1 satjoš 56 povezanih
Nemilosrdni ruski napad na zapad Ukrajine: Najmanje 25 mrtvih, desetine ranjenih
BBC News pre 6 satijoš 30 povezanih
Prošireni rektorski kolegijum Univerziteta u Beogradu: Osnovanje Fakulteta srpskih studija opasan presedan, odluka doneta na nelegitiman i pravno upitan način
Nova pre 2 satajoš 26 povezanih
Veljkova vizija - Kovačević stub odbrane reprezentacije Srbije!
Sportske.net pre 1 satjoš 37 povezanih
Tabaković: Delez izneo iz Srbije 130 miliona evra bez plaćanja poreza
Nova pre 4 satijoš 71 povezana