Povezane vesti
Kastro poručio Maduru: Računajte na nas
Pravda 10.08.2017
Kubanski predsednik Raul Kastro čestitao je u ime Kubanaca narodu Venecuele pobedu na izborima i osnivanje Ustavotvorne skupštine i ponovio da Venecuela, kao ni do sada, nikada neće biti usamljena i da može da računa na narod Kube. On je u pismu… »
Raul Kastro predsedniku Venecuele: Nećeš ostati sam
Slobodna Evropa 10.08.2017
Kubanski predsednik Raul Kastro poručio je svom savezniku, predsedniku Venecuele Nikolasu Maduri, da neće ostati sam u političkoj borbi i suočavanju s "maltretiranjem međunarodne zajednice", prenela je danas kubanska televizija. Kastro je u pismu u… »
"Predstoji ti maltretiranje međunarodne zajednice" Kastro poručio Maduru da neće ostati sam
Blic 10.08.2017
Kubanski predsednik Raul Kastro poručio je svom savezniku, predsedniku Venecuele Nikolasu Maduru, da neće ostati sam u političkoj borbi i suočavanju s "maltretiranjem međunarodne zajednice", prenela je danas kubanska televizija. Kastro je u pismu u… »
Vesti dana »
Loše vesti za Micića, saigrač ga totalno izbacio iz tima: Igra u MVP formi, ne da Vasi na teren!
Mondo pre 35 minutajoš 10 povezanih
"Jedini koji je došao iz Zvezda Granda": Tanja Savić pozvala kolege na koncert, došao samo jedan pevač
Mondo pre 1 satjoš 8 povezanih
Tužilac zatražio ukidanje imuniteta ministru Vesiću, piše u dokumentu koji je objavio odbornik Pogačar
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 7 povezanih
Ukrajinska vojska: tokom noći napad dronovima na Kijev, uništeno više od 10 letelica
Politika pre 35 minutajoš 7 povezanih