Povezane vesti
Kastro poručio Maduru: Računajte na nas
Pravda 10.08.2017
Kubanski predsednik Raul Kastro čestitao je u ime Kubanaca narodu Venecuele pobedu na izborima i osnivanje Ustavotvorne skupštine i ponovio da Venecuela, kao ni do sada, nikada neće biti usamljena i da može da računa na narod Kube. On je u pismu… »
Raul Kastro predsedniku Venecuele: Nećeš ostati sam
Slobodna Evropa 10.08.2017
Kubanski predsednik Raul Kastro poručio je svom savezniku, predsedniku Venecuele Nikolasu Maduri, da neće ostati sam u političkoj borbi i suočavanju s "maltretiranjem međunarodne zajednice", prenela je danas kubanska televizija. Kastro je u pismu u… »
"Predstoji ti maltretiranje međunarodne zajednice" Kastro poručio Maduru da neće ostati sam
Blic 10.08.2017
Kubanski predsednik Raul Kastro poručio je svom savezniku, predsedniku Venecuele Nikolasu Maduru, da neće ostati sam u političkoj borbi i suočavanju s "maltretiranjem međunarodne zajednice", prenela je danas kubanska televizija. Kastro je u pismu u… »
Vesti dana »

Ilon Mask o Trampovom predlogu zakona o budžetu: To je jedna ogavna grozota
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Li Džae Mjung novi predsednik Južne Koreje: Prethodno izgubio od "zbačenog" vođe države, ovakvi rezultati nisu viđeni skoro 30 godina
Blic pre 35 minutajoš 2 povezane

Studenti u blokadi: Još jedan student u Novom Sadu pozvan na informativni razgovor
Danas pre 6 satijoš 1 povezana