Petaci će učiti programiranje

Petaci će učiti programiranje

Radio 021 subota, 12. avgust 2017.
Učenici petog razreda osnovne škole imaće od jeseni nove predmete: informatiku i računarstvo, fizičko i zdravstveno vaspitanje, kao i tehniku i tehnologiju.
Pomoćnica ministra prosvete Vesna Nedeljković najavila je da će petaci učiti i programiranje. Kako je rekla, informatika se uvodi kao obavezan predmet u petom razredu u cilju podizanja digitalnih kompetencija odnosno kako bi deca... »

Šta donose izmene u školama od 1. septembra

RTS subota, 12. avgust 2017.
RTS: Šta donose izmene u školama od 1. septembra
Elektronski dnevnik, uniforme, tri izmenjena predmeta: informatika, fizičko i zdravstveno vaspitanje, tehnika i tehnologija, očekuju petake od 1. septembra.
Od prvog septembra učenici petog razreda dobijaju tri izmenjena predmeta: informatiku - koja postaje obavezan predmet, fizičko i zdravstveno vaspitanje, i tehniku i tehnologiju. Vesna Nedeljković, pomoćnik ministra za predškolsko... »

Novo od 1. Septembra: Petaci će učiti i programiranje

Kurir subota, 12. avgust 2017.
BEOGRAD - Učenici petog razreda osnovne škole od ove školske godine imaće i tri nova predmeta: informatiku i računarstvo, fizičko i zdravstveno vaspitanje, tehniku i tehnologiju, a pomoćnica ministra prosvete Vesna Nedeljeković je najavila da će petaci učiti i programiranje. "Informatika je bila... »

Petaci će učiti i programiranje

Večernje novosti subota, 12. avgust 2017.
Učenike petog razreda osnovne škole će od ove školske godine imati i tri nova predmeta: informatiku i računarstvo, fizičko i zdravstveno vaspitanje, tehniku i tehnologiju
Učenike petog razreda osnovne škole će od ove školske godine imati i tri nova predmeta: informatiku i računarstvo, fizičko i zdravstveno vaspitanje, tehniku i tehnologiju, a pomoćnica ministra prosvete Vesna Nedeljeković je... »

Programiranje od petog razreda

Vesti online subota, 12. avgust 2017.
Učenici petog razreda osnovne škole imaće od ojeseni nove predmete: informatiku i računarstvo, fizičko i zdravstveno vaspitanje, tehniku i tehnologiju.
Pomoćnica ministra prosvete Vesna Nedeljeković je najavila da će petaci učiti i programiranje. - Informatika je bila izborni predmet, tako da su đaci mogli da se opredele za nju, ali od ove godine to će biti obavezan predmet -... »

Petaci će učiti i programiranje

Mondo subota, 12. avgust 2017.
Učenici petog razreda osnovne škole će od ove školske godine imati i tri nova predmeta: informatiku i računarstvo, fizičko i zdravstveno vaspitanje, tehniku i tehnologiju, a učiće i programiranje.
Foto: Guliver/getty images, Thinkstock, ilustracija ilustracija "Informatika je bila izborni predmet, tako da su đaci mogli da se opredele za nju, ali od ove godine to će biti obavezan predmet", navela je pomoćnica ministra... »

Petaci će učiti i programiranje

B92 subota, 12. avgust 2017.
B92: Petaci će učiti i programiranje
Beograd -- Učenici petog razreda osnovne škole imaće od ojeseni nove predmete: informatiku i računarstvo, fizičko i zdravstveno vaspitanje, tehniku i tehnologiju.
Pomoćnica ministra prosvete Vesna Nedeljeković je najavila da će petaci učiti i programiranje. "Informatika je bila izborni predmet, tako da su đaci mogli da se opredele za nju, ali od ove godine to će biti obavezan predmet",... »

Petaci će učiti i programiranje

RTV subota, 12. avgust 2017.
RTV: Petaci će učiti i programiranje
BEOGRAD - Učenike petog razreda osnovne škole će od ove školske godine imati i tri nova predmeta: informatiku i računarstvo, fizičko i zdravstveno vaspitanje, tehniku i tehnologiju, a pomoćnica ministra prosvete Vesna Nedeljković je najavila da će petaci učiti i programiranje.
"Informatika je bila izborni predmet, tako da su đaci mogli da se opredele za nju, ali od ove godine to će biti obavezan predmet", navela je Nedeljković. Informatika će i dalje u šestom, sedmom i osmom razredu biti izborni... »
©2017 Netmark d.o.o.