Kiša ugasila požar koji je plamteo 20 dana!

(Video) Kiša ugasila požar na Dinari: Nakon 20 dana buktinja pod kontrolom

Kurir subota, 12. avgust 2017.
Višesatna kiša danas je ugasila više požara na Dinari sa bosanskohercegovačke strane od kojih je jedan nezaustavljivo gutao sve pred sobom čak 20 dana. "Kiša je padala najmanje sat vremena, a na nekim mestima i do tri sata i naša je procena da su požari uglavnom ugašeni, ali naše ekipe i dalje su... »

Kiša ugasila 20-dnevni požar na Dinari u BiH

Večernje novosti subota, 12. avgust 2017.
Višesatna kiša danas je ugasila više požara na Dinari sa bosanskohercegovačke strane od kojih je jedan nezaustavljivo gutao sve pred sobom čak 20 dana
Višesatna kiša danas je ugasila više požara na Dinari sa bosanskohercegovačke strane od kojih je jedan nezaustavljivo gutao sve pred sobom čak 20 dana. "Kiša je padala najmanje sat vremena, a na nekim mestima i do tri sata i naša... »

Kiša ugasila požar koji je plamteo 20 dana!

Alo subota, 12. avgust 2017.
Alo: Kiša ugasila požar koji je plamteo 20 dana!
Višesatna kiša danas je ugasila više požara na Dinari sa bosanskohercegovačke strane od kojih je jedan nezaustavljivo gutao sve pred sobom čak 20 dana.
"Kiša je padala najmanje sat vremena, a na nekim mestima i do tri sata i naša je procena da su požari uglavnom ugašeni, no naše ekipe i dalje su na terenu i skupa s radnicima šumarije nadziru i za slučaj potrebe će delovati na... »

Kiša ugasila požar na Dinari

RTV subota, 12. avgust 2017.
RTV: Kiša ugasila požar na Dinari
MOSTAR - Višesatna kiša danas je ugasila više požara na Dinari sa bosanskohercegovačke strane od kojih je jedan nezaustavljivo gutao sve pred sobom čak 20 dana.
"Kiša je padala najmanje sat vremena, a na nekim mestima i do tri sata i naša je procena da su požari uglavnom ugašeni, no naše ekipe i dalje su na terenu i skupa s radnicima šumarije nadziru i za slučaj potrebe će delovati na... »

Obuzdana vatrena stihija: Kiša ugasila požare kod Livna

Blic subota, 12. avgust 2017.
U subotu ujutro su bili aktivni svi višednevni požari u Livanjskom kantonu, premda su, uglavnom bili pod kontrolom, izuzev dela Dinare, iznad sela Gubin, gde se vatra počela širiti, ali pre podne počela je padati kiša na području kantona, tako da je uglavnom pogasila požare, a još tinjaju samo na par užih planinskih lokacija.
- Kiša je padala najmanje sat vremena, a na nekim mestima i do 3 sata i naša je procena da su požari uglavnom ugašeni, ali naše ekipe i dalje su na terenu i skupa sa radnicima šumarije osmatraju i za slučaj potrebe će delovati na... »

Kod Livna gori visoka šuma

RTV subota, 12. avgust 2017.
RTV: Kod Livna gori visoka šuma
SARAJEVO - U Opštini Livno i dalje je aktivan požar na planini Dinari, iznad sela Odžak, Ćaić, G. Rujani i Sajković opština, koji gase radnici Šumarije Livno, javlja sarajevski portal Klix.ba.
Najgore stanje na ovom požaru je iznad sela Gubin gde gori visoka šuma, a požar se širi prema Vještić gori, navodi se u izveštaju Federalne uprave civilne zaštite BiH. Osim toga, u protekla 24 sata u selu Vidoši došlo je do... »
©2017 Netmark d.o.o.