Povezane vesti

Vučić: Uvijek sam raspoložen za odlazak u BiH, radimo na toj posjeti

Vučić: Uvijek sam raspoložen za odlazak u BiH, radimo na toj posjeti

Sandžak haber 12.08.2017
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je uvijek raspoložen za odlazak u Bosnu i Hercegovinu i da se radi na realizaciji posjete Sarajevu, prenosi Anadolu Agency. “Uvijek sam raspoložen za odlazak u Bosnu i Hercegovinu. Radimo na… »
Predsedništvo BiH uputilo poziv predsedniku Srbije: Nikolić nije, a Vučić je dobrodošao u Sarajevo

Predsedništvo BiH uputilo poziv predsedniku Srbije: Nikolić nije, a Vučić je dobrodošao u Sarajevo

Blic 12.08.2017
Predsedavajući Predsedništva BiH Dragan Čović uputio je zvaničan poziv predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću za službenu posetu BiH - potvrđeno je juče „EuroBlicu“ u Predsedništvu BiH. Oni nisu mogli da navedu tačan datum Vučićeve posete… »
Vučić: Radi se na mojoj posjeti BiH

Vučić: Radi se na mojoj posjeti BiH

Al Jazeera 12.08.2017
Predsjednik Srbije istakao kako ne dijeli stav da je vladavina prava ključna oblast za napredak Srbije ka EU-u. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas kako se ovih dana radi na njegovoj posjeti Bosni i Hercegovini, na poziv… »
Vučić: Radi se na mojoj poseti Bosni i Hercegovini

Vučić: Radi se na mojoj poseti Bosni i Hercegovini

N1 Info 12.08.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se "radi na njegovoj poseti" Bosni i Hercegovini i da će uskoro biti poznati detalji. "To je za mene uvek prilika da reafirmišemo politiku mira, stabilnosti i dobrih odnosa", kazao je Vučić novinarima… »

Vesti dana »