Povezane vesti

Janko Jovanović prva truba 57. Sabora trubača, najbolji orkestar Bojana Krstića

Glas Zapadne Srbije nedelja, 13. avgust 2017.
Guča - Prva truba 57. Dragačevskog sabora u Guči je Janko Jovanović iz orkestra Janka Jovanovića i Ljubivoja Dikovića iz Požege, dok je za najbolji orkestar proglašen je trubački sastav Bojana Krstića iz Vladičinog Hana. Najbolji orkestar Bojana Krstića, foto: Glas zapadne Srbije Zlatnu trubu,... »

Završen 57. Sabor: "Guča je dokazala da je pravi srpski brend i da je truba simbol srpskog domaćina", poručio Dragomir j. Karić

BK TV nedelja, 13. avgust 2017.
Prva truba! Orkestar Bojana Krstića iz Vladičinog Hana, proglašen je za pobednika 57. Dragačevskog sabora trubača u Guči. Za najboljeg trubača, na jednom od najpoznatijih srpskih festivala, sinoć je izabran Janko Jovanović iz Požege. Zlatnu trubu osvojio je Ivan Jovanović iz Uziča, a nagrada za... »

Hančani osvojili Guču

Jugmedia nedelja, 13. avgust 2017.
Orkestar Bojana Krstića iz Vladičinog Hana, proglašen je za pobednika 57. Dragačevskog sabora trubača u Guči. Najbolji trubač je Janko Jovanović iz Požege a za najizvornije muziciranje nagrađen je orkestar Ivana Đenarića iz Akmadžića. Zlatnu trubu dobio je Ivan Jovanović iz Užica. Jaka konkurencija... »

Guča: Najbolji orkestar Bojana Krstića iz Hana

OK radio nedelja, 13. avgust 2017.
Vranje - Orkestar Bojana Krstića iz Vladičinog Hana proglašen je za najbolji orkestar 57. Sabora trubača u Guči.
Prva truba Dragačevskog sabora je Janko Jovanović iz orkestra Janka Jovanovića i LJubivoja Dikovića iz Požege. Nagradu za najizvornije muziciranje osvojio je orkestar Ivana Đenadića iz Akmačića. Poslednjeg dana ovogodišnjeg... »
©2017 Netmark d.o.o.