Nakon čupanja i udaranja štiklom, oglasila se Ana!

Nakon čupanja i udaranja štiklom, oglasila se Ana!

Mondo nedelja, 13. avgust 2017.
Voditeljka je bila predmet negativnih kritika i podsmeha kada se u javnosti pojavio video incidenta na jednom splavu...
Voditeljka Ana Mihajlovski sasvim sigurno će pamtiti izlazak na jedan beogradski splav gde je nastao video na kojem se vidi kako je obezbeđenje vuče napolje. Ana se u jednom trenutku popela na stolicu, nakon čega joj je prišao... »

Nakon skandala na splavu: oglasila se i Ana Mihajlovski! (video)

Blic nedelja, 13. avgust 2017.
Voditeljka Ana Mihajlovski sasvim sigurno će pamtiti izlazak na jedan beogradski splav gde je obezbeđenje nasrnulo na nju i gde su joj nanete telesne povrede.
Naime, Ana je izašla u provod kako bi proslavila rođendan jedne od svojih prijateljica, a kada se uz muziku i piće malo više opustila, usledila je brutalna reakcija članova obezbeđenja koji su je odvukli iz lože, u pravom smislu... »

(Video) Obezbeđenje je izbacilo sa splava: Ana Mihajlovski se oglasila nakon skandala! Ovo je njena verzija!

Kurir nedelja, 13. avgust 2017.
Voditeljka Ana Mihajlovski sasvim sigurno će pamtiti izlazak na jedan beogradski splav gde je obezbeđenje nasrnulo na nju i gde su joj nanete telesne povrede. Name, Ana se nedolično ponašala, zbog čega je obezbeđenje moralo da je izbaci sa splava. Vodieljka je izašla u provod kako bi proslavila... »

HIT VIDEO! NAKON SKANDALA na splavu Ana Mihajlovski se oglasila ovim snimkom!

Svet nedelja, 13. avgust 2017.
Voditeljka Ana Mihajlovski sasvim sigurno će pamtiti izlazak na jedan beogradski splav gde je obezbeđenje nasrnulo na nju i gde su joj nanete telesne povrede. Naime, Ana je izašla u provod kako bi proslavila rođendan jedne od svojih prijateljica, a kada se uz muziku i piće malo više opustila,... »
©2017 Netmark d.o.o.