Povezane vesti

Posledice nevremena: Grad opustošio useve u milanovačkim selima

Blic nedelja, 13. avgust 2017.
Teško nevreme praćeno gradom koje je juče zadesilo Gornji Milanovac opustošilo je useve u baštama, njivama i voćnjacima. Najteže su pogođena gornja sela milanovačke opštine i to Ozrem, Gornje i Donje Branetiće, Gornje Banjane, Teočin i Lozanj.
Prema rečima načelnika Opštinskog štaba za vanredne situacije Milorada Dimitrijevića, strelci su dejstvovali u punom kapacitetu. Na osnovu operativnih podataka Republičkog hidrometeorološkog zavoda i Radarskog centra „Bukulja“,... »

Grad opustošio voćnjake i bašte u Srbiji

N1 Info nedelja, 13. avgust 2017.
Jako nevreme sa gradom, koje je u subotu popodne zahvatilo delove centralne i zapadne Srbije, pričinilo je ogromnu štetu poljoprivrednicima.
Sela opštine Gornji Milanovac - Ozrem, Gornje Branetiće, Donje Branetiće, Gornje Banjane, Teočin i Lozanj zadesilo je u subotu veliko nevreme, a predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević posetio je ova sela kako bi se... »

Grad opustošio šest sela u Gornjem Milanovcu

Glas Zapadne Srbije nedelja, 13. avgust 2017.
Gornji Milanovac - U nevremenu, praćeno jakim vetrom i gradom, koje je juče popodne zahvatilo opštinu Gornji Milanovac, najviše štete je pričinilo u selima Ozrem, Gornji Branetići, Donji Branetići, Gornji Banjani, Teočin i Lozanj. Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević, posetio je ova... »

Komentari na drugim sajtovima

©2017 Netmark d.o.o.