Povezane vesti

Matić: Mislim da ću dugo ostati u Junajtedu

Matić: Mislim da ću dugo ostati u Junajtedu

Večernje novosti 15.08.2017
Momci su me prihvatili od momenta kada sam došao, dobro smo počeli sezonu i nadam se da ćemo tako i da nastavimo - poručio je srpski reprezentativac. Partija Nemanje Matića u dresu Mančester junajteda protiv Vest Hema (4:0) nikoga nije ostavila… »
Tako se to radi: Matić jednim od prvih intervjua ‘bacio u trans’ navijače Junajteda

Tako se to radi: Matić jednim od prvih intervjua ‘bacio u trans’ navijače Junajteda

Hot sport 15.08.2017
Fudbaler Mančester Junajteda Nemanja Matić rekao je danas da su ga novi saigrači dobro prihvatili i da je zadovoljan što je ekipa dobro počela sezonu u Premijer ligi. Matić je ovog leta iz Čelsija prešao u Mančester Junajted za 40 miliona funti i… »
Engleska "odlepila" za matićem: Alan Širer: Brilijantni Nemanja je gazda

Engleska "odlepila" za matićem: Alan Širer: Brilijantni Nemanja je gazda

Sportal blic 15.08.2017
Fantastičan premijerligaški debi Nemanje Matića u dresu Mančester junajteda oduševio je ne samo navijače i stručni štab kluba sa Old Traforda, već i mnoge bivše asove. Jedan od njih je i nekada čuveni golgeter Njukasla i engleske… »
Matić već sada zna koliko dugo će ostati u Junajtedu

Matić već sada zna koliko dugo će ostati u Junajtedu

Vesti online 15.08.2017
Gotovo da ne postoji fudbalski analitičar ili novinar u Engleskoj koji nije pohvalno govorio o igri Nemanje Matića na njegovom prvenstvenom debiju u dresu Mančester Junajteda i listom e čude zbog čega ga je Čelsi pustio. Ono oko čega nema dileme je… »
Dok ga svi hvale, Matić već planira budućnost

Dok ga svi hvale, Matić već planira budućnost

Sportal blic 14.08.2017
Fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić rekao je da su ga novi saigrači dobro prihvatili i da je zadovoljan što je ekipa dobro počela sezonu u Premijer ligi. Foto: Tanjug/AP Matić je ovog leta iz Čelsija prešao u Mančester junajted za 40… »
Ceo svet im se smeje: Kako je Čelsi zbog Matića dobio novi nadimak

Ceo svet im se smeje: Kako je Čelsi zbog Matića dobio novi nadimak

Sportal blic 14.08.2017
Nemanja Matić - čovek o kojem priča cela Engleska... Jedan premijerligaški meč u dresu Mančester junajteda bio je dovoljan da Srbin postane glavna tema na Ostrvu. Fudbalski svet se smeje Čelsiju što se tako lako odrekao igrača koji donosi prevagu… »

Vesti dana »