Повезане вести

Матић: Мислим да ћу дуго остати у Јунајтеду

Матић: Мислим да ћу дуго остати у Јунајтеду

Вечерње новости 15.08.2017
Момци су ме прихватили од момента када сам дошао, добро смо почели сезону и надам се да ћемо тако и да наставимо - поручио је српски репрезентативац. Партија Немање Матића у дресу Манчестер јунајтеда против Вест Хема (4:0)… »
Тако се то ради: Матић једним од првих интервјуа ‘бацио у транс’ навијаче Јунајтеда

Тако се то ради: Матић једним од првих интервјуа ‘бацио у транс’ навијаче Јунајтеда

Хот спорт 15.08.2017
Фудбалер Манчестер Јунајтеда Немања Матић рекао је данас да су га нови саиграчи добро прихватили и да је задовољан што је екипа добро почела сезону у Премијер лиги. Матић је овог лета из Челсија прешао у Манчестер Јунајтед за… »
Енглеска "одлепила" за матићем: Алан Ширер: Брилијантни Немања је газда

Енглеска "одлепила" за матићем: Алан Ширер: Брилијантни Немања је газда

Спортал блиц 15.08.2017
Фантастичан премијерлигашки деби Немање Матића у дресу Манчестер јунајтеда одушевио је не само навијаче и стручни штаб клуба са Олд Трафорда, већ и многе бивше асове. Један од њих је и некада чувени голгетер Њукасла и енглеске… »
Матић већ сада зна колико дуго ће остати у Јунајтеду

Матић већ сада зна колико дуго ће остати у Јунајтеду

Вести онлине 15.08.2017
Готово да не постоји фудбалски аналитичар или новинар у Енглеској који није похвално говорио о игри Немање Матића на његовом првенственом дебију у дресу Манчестер Јунајтеда и листом е чуде због чега га је Челси пустио. Оно око… »
Док га сви хвале, Матић већ планира будућност

Док га сви хвале, Матић већ планира будућност

Спортал блиц 14.08.2017
Фудбалер Манчестер јунајтеда Немања Матић рекао је да су га нови саиграчи добро прихватили и да је задовољан што је екипа добро почела сезону у Премијер лиги. Фото: Тањуг/АП Матић је овог лета из Челсија прешао у Манчестер… »
Цео свет им се смеје: Како је Челси због Матића добио нови надимак

Цео свет им се смеје: Како је Челси због Матића добио нови надимак

Спортал блиц 14.08.2017
Немања Матић - човек о којем прича цела Енглеска... Један премијерлигашки меч у дресу Манчестер јунајтеда био је довољан да Србин постане главна тема на Острву. Фудбалски свет се смеје Челсију што се тако лако одрекао играча… »

Вести дана »