Povezane vesti
Matić: Mislim da ću dugo ostati u Junajtedu
Večernje novosti 15.08.2017
Momci su me prihvatili od momenta kada sam došao, dobro smo počeli sezonu i nadam se da ćemo tako i da nastavimo - poručio je srpski reprezentativac. Partija Nemanje Matića u dresu Mančester junajteda protiv Vest Hema (4:0) nikoga nije ostavila… »
Tako se to radi: Matić jednim od prvih intervjua ‘bacio u trans’ navijače Junajteda
Hot sport 15.08.2017
Fudbaler Mančester Junajteda Nemanja Matić rekao je danas da su ga novi saigrači dobro prihvatili i da je zadovoljan što je ekipa dobro počela sezonu u Premijer ligi. Matić je ovog leta iz Čelsija prešao u Mančester Junajted za 40 miliona funti i… »
Engleska "odlepila" za matićem: Alan Širer: Brilijantni Nemanja je gazda
Sportal blic 15.08.2017
Fantastičan premijerligaški debi Nemanje Matića u dresu Mančester junajteda oduševio je ne samo navijače i stručni štab kluba sa Old Traforda, već i mnoge bivše asove. Jedan od njih je i nekada čuveni golgeter Njukasla i engleske… »
Matić već sada zna koliko dugo će ostati u Junajtedu
Vesti online 15.08.2017
Gotovo da ne postoji fudbalski analitičar ili novinar u Engleskoj koji nije pohvalno govorio o igri Nemanje Matića na njegovom prvenstvenom debiju u dresu Mančester Junajteda i listom e čude zbog čega ga je Čelsi pustio. Ono oko čega nema dileme je… »
Dok ga svi hvale, Matić već planira budućnost
Sportal blic 14.08.2017
Fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić rekao je da su ga novi saigrači dobro prihvatili i da je zadovoljan što je ekipa dobro počela sezonu u Premijer ligi. Foto: Tanjug/AP Matić je ovog leta iz Čelsija prešao u Mančester junajted za 40… »
Ceo svet im se smeje: Kako je Čelsi zbog Matića dobio novi nadimak
Sportal blic 14.08.2017
Nemanja Matić - čovek o kojem priča cela Engleska... Jedan premijerligaški meč u dresu Mančester junajteda bio je dovoljan da Srbin postane glavna tema na Ostrvu. Fudbalski svet se smeje Čelsiju što se tako lako odrekao igrača koji donosi prevagu… »
Vesti dana »

Milivojević: DS nije i neće učestvovati u pregovorima i predlogu prelazne Vlade koja uključuje vlast
Beta pre 7 satijoš 33 povezane

Dekan Fizičkog fakulteta predlaže Slavici Đukić Dejanović: Dođite i uhapsite ceo fakultet
Nova pre 6 satijoš 26 povezanih

Kokanović: Načelnik Mačvanskog okruga automobilom naleteo na decu, među njima bile i moje ćerke
N1 Info pre 5 satijoš 19 povezanih

Nemački mediji: Sve više indicija o upotrebi zvučnog oružja u Srbiji
Vreme pre 8 satijoš 31 povezana