Povezane vesti

Pantić na Tviteru isprozivao Britni Ris zbog Ivane

Pantić na Tviteru isprozivao Britni Ris zbog Ivane

Dnevnik 15.08.2017
Poznati sportski komentator Milojko Pantić na tviteru je isprozivao svetksu šamiopnku u skoku u dalj Amerikanku Britni Rivs. Naime, on je uz konstataciju da nije lako zaspati kad znaš da si najbolji a na leđima ti ne piše Ivana Španvić, pitao… »
Pantić: Spavaš li mirno?; Britni: Prebolite to i ostavite me na miru

Pantić: Spavaš li mirno?; Britni: Prebolite to i ostavite me na miru

Sportski žurnal 15.08.2017
Ivana Španović je zauzela četvrto mesto na SP u Londonu, s tim da je u poslednjoj seriji imala skok za zlato, ali joj se dogodio peh sa odlepljivanjem broja, što su sudije utvrdile da je ostavio trag u pesku za lošiji rezultat. Nova svetska… »
Svetska šampionka pobesnela: Britni Ris: Srbi, prebolite ono što se desilo Ivani, pustite me na miru!

Svetska šampionka pobesnela: Britni Ris: Srbi, prebolite ono što se desilo Ivani, pustite me na miru!

Sportal blic 15.08.2017
Svetska šampionka u skoku u dalj, Amerikanka Britni Ris, prilično oštro je reagovala na poruku našeg TV komentatora, Milojka Pantića, u kojoj je naveo da je u toj disciplini na prvenstvu planete u Londonu najbolja bila Ivana Španović. Foto… »
Milojko Pantić prozvao Britni Ris zbog Ivane, a ona mu žestoko odgovorila (FOTO)

Milojko Pantić prozvao Britni Ris zbog Ivane, a ona mu žestoko odgovorila (FOTO)

Vesti online 15.08.2017
Još uvek se ne sleže prašina posle skoka udalj na Svetskom prvenstvu u Londonu i načina na koji je naša Ivana Španović izgubila medalju u ovoj disciplini. Dok jedni tvrde da je sve bilo po pravilima, drugi su uvereni da je Španovićevoj oteto… »

Vesti dana »