Povezane vesti
Oliver Stoun: Ostavite vi Putina, što niko ne pita šta se dešava u Bondstilu na Kosovu - to je ozbiljna stvar!
Press 16.08.2017
Omiljena tema zapadnog sveta je ideja da Rusija želi da ponovo stvori svoje carstvo. Ja ne mislim da je to cilj Rusije. Cilj Vladimira Putina i njegove administracije da Rusija ostane netaknuta, sigurna i poštovana zbog svojih ruskih interesa, kaže… »
Oliver Stoun: Bondstil je jedna vrlo opasna institucija
Pravda 16.08.2017
Omiljena tema zapadnog sveta je ideja da Rusija želi da ponovo stvori svoje carstvo. Ja ne mislim da je to cilj Rusije. Cilj Vladimira Putina i njegove administracije je da Rusija ostane netaknuta, sigurna i poštovana zbog svojih ruskih interesa, kaže… »
Vesti dana »

FON demantovao da prekida blokadu i da fakultet kreće sa nastavom
Danas pre 28 minutajoš 54 povezane

Blokade fakulteta popuštaju? Odblokiran Fakultet za sport u Novom Sadu, fon u Beogradu planira nastavu od 5. maja – može li se spasiti akademska godina?
Kurir pre 55 minutajoš 37 povezanih

Raste prosek plata u Srbiji: Povećanje 10 odsto, evo koliko se u februaru zarađivalo
Kurir pre 2 satajoš 16 povezanih

Vlada tražila od američkog Ministarstva finansija dodatno odlaganje primene sankcija NIS-u
Insajder pre 3 satajoš 15 povezanih

RHMZ: Upozorenje za područje Srbije na pljuskove, grmljavinu i grad danas i sutra
NIN pre 4 satijoš 16 povezanih