Povezane vesti

Ko dira Cecu, dira celu Srbiju! Eva Ras žestoko popljuvala Glogovca zbog njegovog napada na Ražnatovićevu!

Ko dira Cecu, dira celu Srbiju! Eva Ras žestoko popljuvala Glogovca zbog njegovog napada na Ražnatovićevu!

Press 17.08.2017
- Glogovac ne sme da pljuje Cecu jer ona je okupila 100.000 ljudi na stadionu. Kad on sa "Hamletom" okupi toliko ljudi, može da se buni - poručila je Eva Ras. Foto: Foto: e-stock.us/Katarina Cvijovic, TV Pink, A. Nalbantjan Taman što se malo stišala… »
Odgovor nebojše Glogovca evi Ras: Šekspire, šta si doživeo?

Odgovor nebojše Glogovca evi Ras: Šekspire, šta si doživeo?

Kurir 17.08.2017
Glumica Eva Ras kritikovala je kolegu Nebojšu Glogovca zbog njegove izjave da je "Ceca Šekspir današnjice" date u kontekstu pada vrednosti u našem društvu oko koje se podigla velika prašina. "Bila sam njegov fan, a sada sve više gubi kompas i… »
Eva Ras napala Glogovca braneći Cecu: Ti si najveći šund, stidi se sede glave!

Eva Ras napala Glogovca braneći Cecu: Ti si najveći šund, stidi se sede glave!

Kurir 17.08.2017
Eva Ras besna je na Nebojšu Glogovca, jer je nedavno izjavio da je žalosno što je Ceca Ražnatović Šekspir današnjice. Glumica je kolegi poručila da bi trebalo da ga bude sramota jer igra Hamleta u 50. godini i da je bio očajan u ulozi geja u… »
"Sram ga bilo što pljuje Cecu"

"Sram ga bilo što pljuje Cecu"

Mondo 17.08.2017
Iz nekog razloga, u "okršaj" glumca i narodnjakinja umešala se Eva Ras! Prašina oko izjave Nebojše Glogovca na račun narodnjaka nikako da se slegne! Prozivke glumca: Ceca je Šekspir današnjice! Nakon što je glumac izjavio da je Ceca "Šekspir… »
Glumica napala Glogovca i žestoko mu odgovorila!

Glumica napala Glogovca i žestoko mu odgovorila!

Blic 17.08.2017
Glumica Eva Ras napala je Nebojšu Glogovca zbog toga što je nedavno pežorativno govorio o Dari Bubamari i Ceci Ražnatović. Eva Ras besna je na Nebojšu Glogovca, jer je nedavno izjavio da je žalosno što je Ceca Ražnatović Šekspir današnjice… »
Eva Ras zapretila Glogovcu: Ne diraj mi Cecu!

Eva Ras zapretila Glogovcu: Ne diraj mi Cecu!

Svet plus 17.08.2017
Nakon što je Nebojša Glogovac nedavno izneo niz uvreda na račun Cece Ražnatović, njegova starija koleginica Eva Ras odlučila je da mu se suprotstavi i stane u odbranu naše folk zvezde. Naime, iako se bura stišala, Eva nije izdržala, a da Nebojši… »

Vesti dana »