Povezane vesti
Poraz Zvezde u Krasnodaru, ostaje nada u Beogradu
Studio B 17.08.2017
Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su u Krasnodaru 3:2 (1:0) u prvoj utakmici plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope. Crveno-beli su uspeli da postignu dva važna gola u gostima preko Slavoljuba Srnića u 57. i Aleksandra Pešića u 72, dok su strelci za ruski… »
Stojković priznao: ''Video sam Ristićev gol!"
Sportske.net 17.08.2017
Fudbaleri Crvene zvezde Filip Stojković i Vujadin Savić složni su u oceni da ekipa može da bude zadovoljna s dva postignuta gola i pored poraza od Krasnodara u prvoj utakmici baraža za plasman u Ligu Evropa. Crvena zvezda poražena je večeras od… »
Vujadin Savić: Na Marakani još agresivnije, teren će ometati Krasnodar
Mozzart sport 17.08.2017
“Bolje ovako nego da je bilo 1:0”, kaže Zvezdin štoper. Iako se na Marakanu vratio na mala vrata, Vujadin Savić se pokazao kao veliko pojačanje. Uprkos tri primlejna gola u Krasnodaru, malo toga može da se zameri visokom štoperu Crvene zvezde. Korektno… »
Ristić: U svlačionici sam video snimak i očigledno je bio gol, ali Bože moj...
Sportski žurnal 17.08.2017
Fudbaler Krasnodara Mihailo Ristić rekao je da je pobeda od 3:2 nad Crvenom zvezdom u prvoj utakmici baraža za ulazak u Ligu Evropa odlična uvertira za revanš u Beogradu. – Bila je ovo otvorena utakmica sa dosta šansi. Znali smo šta da očekujemo i kako… »
Ristić: Očigledan gol, ali Bože moj...
Mondo 17.08.2017
"Nikome na 'Marakani' nije lako", kazao je Mihailo Ristić o revanš meču Crvene zvezde i Krasnodara iz kog ruski tim nosi bolji rezultat (3:2). Ostao je suzdržan na pitanje da li je klub pogrešio kada ga je "gurao" na mesto levog beka. Foto: MN Press… »
Zvezda se s golom zaostatka vraća iz Krasnodara
Radio 021 17.08.2017
Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su večeras na gostovanju od Krasnodara sa 3:2 u prvoj utakmici plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope. Golove za Krasnodar postigli su Ivan Ignatijev u 20, Viktor Klaeson u 46. i Sergej Petrov u 66. minutu, dok su pogotke za… »
Anđelkovićev odbrambeni potez karijere (video)
Mozzart sport 17.08.2017
Strašna reakcija u 65. minutu, stigao je loptu u poslednjem momentu. Visio je gol Crvene zvezde u vazduhu u 65. minutu utakmice protiv Krasnodara, ali bukvalno u vazduhu, sve dok Dušan Anđelković nije stigao loptu u poslednjem momentu i spasao Zvezdu. Ne… »
Vesti dana »

Promenljivo vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima i postepenim razvedravanjem
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 26 povezanih

Mediji: Srbija kupuje od izraelske vojne kompanije vojnu opremu vrednu 1,64 milijarde dolara
Beta pre 16 minutajoš 11 povezanih

Žene zbora Ceraka sutra protestuju zbog policijskog zlostavljavljanja studentkinje Nikoline Sinđelić
Beta pre 6 minutajoš 17 povezanih

Sastanak Trampa, Zelenskog i evropskih lidera o okončanju rata u Ukrajini i uslovima mira
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 64 povezane

Sindikat UGS Nezavisnost će tražiti da minimalac bude povećan na 70.000 dinara
Radio 021 pre 21 minutajoš 20 povezanih