Povezane vesti

Poraz Zvezde u Krasnodaru, ostaje nada u Beogradu

Poraz Zvezde u Krasnodaru, ostaje nada u Beogradu

Studio B 17.08.2017
Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su u Krasnodaru 3:2 (1:0) u prvoj utakmici plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope. Crveno-beli su uspeli da postignu dva važna gola u gostima preko Slavoljuba Srnića u 57. i Aleksandra Pešića u 72, dok su strelci za… »
Stojković priznao: ''Video sam Ristićev gol!"

Stojković priznao: ''Video sam Ristićev gol!"

Sportske.net 17.08.2017
Fudbaleri Crvene zvezde Filip Stojković i Vujadin Savić složni su u oceni da ekipa može da bude zadovoljna s dva postignuta gola i pored poraza od Krasnodara u prvoj utakmici baraža za plasman u Ligu Evropa. Crvena zvezda poražena je večeras od… »
Vujadin Savić: Na Marakani još agresivnije, teren će ometati Krasnodar

Vujadin Savić: Na Marakani još agresivnije, teren će ometati Krasnodar

Mozzart sport 17.08.2017
“Bolje ovako nego da je bilo 1:0”, kaže Zvezdin štoper. Iako se na Marakanu vratio na mala vrata, Vujadin Savić se pokazao kao veliko pojačanje. Uprkos tri primlejna gola u Krasnodaru, malo toga može da se zameri visokom štoperu Crvene zvezde… »
Ristić: Očigledan gol, ali Bože moj...

Ristić: Očigledan gol, ali Bože moj...

Mondo 17.08.2017
"Nikome na 'Marakani' nije lako", kazao je Mihailo Ristić o revanš meču Crvene zvezde i Krasnodara iz kog ruski tim nosi bolji rezultat (3:2). Ostao je suzdržan na pitanje da li je klub pogrešio kada ga je "gurao" na mesto levog beka. Foto: MN Press… »
Ristić: U svlačionici sam video snimak i očigledno je bio gol, ali Bože moj...

Ristić: U svlačionici sam video snimak i očigledno je bio gol, ali Bože moj...

Sportski žurnal 17.08.2017
Fudbaler Krasnodara Mihailo Ristić rekao je da je pobeda od 3:2 nad Crvenom zvezdom u prvoj utakmici baraža za ulazak u Ligu Evropa odlična uvertira za revanš u Beogradu. – Bila je ovo otvorena utakmica sa dosta šansi. Znali smo šta da očekujemo… »
Zvezda se s golom zaostatka vraća iz Krasnodara

Zvezda se s golom zaostatka vraća iz Krasnodara

Radio 021 17.08.2017
Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su večeras na gostovanju od Krasnodara sa 3:2 u prvoj utakmici plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope. Golove za Krasnodar postigli su Ivan Ignatijev u 20, Viktor Klaeson u 46. i Sergej Petrov u 66. minutu, dok su pogotke za… »
Anđelkovićev odbrambeni potez karijere (video)

Anđelkovićev odbrambeni potez karijere (video)

Mozzart sport 17.08.2017
Strašna reakcija u 65. minutu, stigao je loptu u poslednjem momentu. Visio je gol Crvene zvezde u vazduhu u 65. minutu utakmice protiv Krasnodara, ali bukvalno u vazduhu, sve dok Dušan Anđelković nije stigao loptu u poslednjem momentu i spasao Zvezdu… »

Vesti dana »