Повезане вести

Блицспорт у Краснодару: Ристић после меча каријере: Не бих се радовао голу

Блицспорт у Краснодару: Ристић после меча каријере: Не бих се радовао голу

Спортал блиц 18.08.2017
“Нисам видео да ли је лопта прешла линију. Ко зна, можда је овако и боље. Надам се да ће делије разумети да је ово мој посао и да ће ме у реваншу дочекати аплаузом” - поручује везиста Краснодара Михаило Ристић после меча са… »
Ристић: Био је гол, али Боже мој

Ристић: Био је гол, али Боже мој

Вести онлине 18.08.2017
Фудбалер Краснодара Михаило Ристић изјавио је да није имао посебан мотив у победи над бившим клубом Црвеном звездом (3:2) и поручио да ништа није решено после првог дуела у Русији око пласмана у групну фазу Лиге Европе. - Одлично… »
Стојковић: Викао сам Борјану да испуца лопту; Анђелковић: Некад је потребна срећа

Стојковић: Викао сам Борјану да испуца лопту; Анђелковић: Некад је потребна срећа

Вечерње новости 18.08.2017
Верујем у пролаз, надам се да ћемо исписати нову историју - поручио је Савић. Видео сам да је био гол, не знам како судија то није приметио - прича Филип. Фудбалери Црвене звезде Вујадин Савић, Филип Стојковић и Душан Анђелковић… »
Дилема: Судија није видео чист гол Краснодара, а да ли је драстично оштетио и Звезду? /видео/

Дилема: Судија није видео чист гол Краснодара, а да ли је драстично оштетио и Звезду? /видео/

Спортал блиц 18.08.2017
Вруће је било у првом мечу плеј-офа квалификација за Лигу Европе између Краснодара и Црвене звезде (3:2). Јесте да судија није видео чист гол Руса, али чини се да је оштетио и представника Србије. Код гола Ристића дилеме нема… »
Први контакт с лоптом и гол Александра Пешића: Не знам колико је секунди прошло, једва чекам пуну Маракану

Први контакт с лоптом и гол Александра Пешића: Не знам колико је секунди прошло, једва чекам пуну Маракану

Моззарт спорт 18.08.2017
“Очекујемо да прођемо даље, биће много тешко. Сви нама би значило да клуб после 10 година уђе у Лигу Европе", каже голгетер црвено-белих. Нападач Црвене звезде Александар Пешић, након пораза од Краснодара (3:2), каже да је екипа… »
Звездин јунак Пешић: Пас игра Краснодара на лошем терену Маракане неће доћи до изражаја

Звездин јунак Пешић: Пас игра Краснодара на лошем терену Маракане неће доћи до изражаја

Хот спорт 18.08.2017
Александар Пешић у игру против Краснодара је ушао у 70. минуту, а већ у 71. је постигао гол за 3:2 и велику наду звездаша. Први контакт са лоптом и одмах гол. Осећај је одличан, иако нисмо победили, али добро. Резултат је… »
Звезда талична за српске интернационалце (ВИДЕО)

Звезда талична за српске интернационалце (ВИДЕО)

Вести онлине 18.08.2017
Након што је Црвена звезда показала интересовање за Срђана Мијаиловића млади везиста је постигао два гола за Крила Совјетов, а нешто слично се десило када је у везу са црвено-белима доведен репрезентативац Србије Никола… »
Немилосрдни Милан жељан Европе, Рајковић гура Макаби, чудо Билбаоа и крах Ајакса

Немилосрдни Милан жељан Европе, Рајковић гура Макаби, чудо Билбаоа и крах Ајакса

Спортал блиц 17.08.2017
Први мечеви плеј-офа за Лигу Европе донели су занимљиве окршаје. Милан није имао милости према Шкендији и славио је са чак 6:0, Ајакс је разочарао пред својим навијачима поразом од Розенборга са 0:1, док је наш голман Предраг… »
Лепе вести за Муслина: Пријовића слави Солун, двоструки стрелац за победу ПАОК-а

Лепе вести за Муслина: Пријовића слави Солун, двоструки стрелац за победу ПАОК-а

Спортал блиц 17.08.2017
Наш нападач Александар Пријовић сам гура ПАОК у групну фазу Лиге Европе, пошто је постигао два поготка у тријумфу над Естерсундсом са 3:1 у првом мечу плеј-офа. Фото: Сергеи Долзхенко / ЕПА; Александар Пријовић Одавно је снажни… »

Вести дана »