Повезане вести
Блицспорт у Краснодару: Ристић после меча каријере: Не бих се радовао голу
Спортал блиц 18.08.2017
“Нисам видео да ли је лопта прешла линију. Ко зна, можда је овако и боље. Надам се да ће делије разумети да је ово мој посао и да ће ме у реваншу дочекати аплаузом” - поручује везиста Краснодара Михаило Ристић после меча са… »
Ристић: Био је гол, али Боже мој
Вести онлине 18.08.2017
Фудбалер Краснодара Михаило Ристић изјавио је да није имао посебан мотив у победи над бившим клубом Црвеном звездом (3:2) и поручио да ништа није решено после првог дуела у Русији око пласмана у групну фазу Лиге Европе. - Одлично… »
Стојковић: Викао сам Борјану да испуца лопту; Анђелковић: Некад је потребна срећа
Вечерње новости 18.08.2017
Верујем у пролаз, надам се да ћемо исписати нову историју - поручио је Савић. Видео сам да је био гол, не знам како судија то није приметио - прича Филип. Фудбалери Црвене звезде Вујадин Савић, Филип Стојковић и Душан Анђелковић… »
Дилема: Судија није видео чист гол Краснодара, а да ли је драстично оштетио и Звезду? /видео/
Спортал блиц 18.08.2017
Вруће је било у првом мечу плеј-офа квалификација за Лигу Европе између Краснодара и Црвене звезде (3:2). Јесте да судија није видео чист гол Руса, али чини се да је оштетио и представника Србије. Код гола Ристића дилеме нема… »
Први контакт с лоптом и гол Александра Пешића: Не знам колико је секунди прошло, једва чекам пуну Маракану
Моззарт спорт 18.08.2017
“Очекујемо да прођемо даље, биће много тешко. Сви нама би значило да клуб после 10 година уђе у Лигу Европе", каже голгетер црвено-белих. Нападач Црвене звезде Александар Пешић, након пораза од Краснодара (3:2), каже да је екипа… »
Звездин јунак Пешић: Пас игра Краснодара на лошем терену Маракане неће доћи до изражаја
Хот спорт 18.08.2017
Александар Пешић у игру против Краснодара је ушао у 70. минуту, а већ у 71. је постигао гол за 3:2 и велику наду звездаша. Први контакт са лоптом и одмах гол. Осећај је одличан, иако нисмо победили, али добро. Резултат је… »
Звезда талична за српске интернационалце (ВИДЕО)
Вести онлине 18.08.2017
Након што је Црвена звезда показала интересовање за Срђана Мијаиловића млади везиста је постигао два гола за Крила Совјетов, а нешто слично се десило када је у везу са црвено-белима доведен репрезентативац Србије Никола… »
Немилосрдни Милан жељан Европе, Рајковић гура Макаби, чудо Билбаоа и крах Ајакса
Спортал блиц 17.08.2017
Први мечеви плеј-офа за Лигу Европе донели су занимљиве окршаје. Милан није имао милости према Шкендији и славио је са чак 6:0, Ајакс је разочарао пред својим навијачима поразом од Розенборга са 0:1, док је наш голман Предраг… »
Лепе вести за Муслина: Пријовића слави Солун, двоструки стрелац за победу ПАОК-а
Спортал блиц 17.08.2017
Наш нападач Александар Пријовић сам гура ПАОК у групну фазу Лиге Европе, пошто је постигао два поготка у тријумфу над Естерсундсом са 3:1 у првом мечу плеј-офа. Фото: Сергеи Долзхенко / ЕПА; Александар Пријовић Одавно је снажни… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: опције за решење и потенцијални купци
Наслови.аи пре 19 минутајош 26 повезаних
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 1 сатјош 11 повезаних
Рекордне цене пелета, поскупео за више од 50 одсто: Дракулић каже да га има за извоз, а продавац из Чачка да је несташица
Глас Зајечара пре 6 сатијош 8 повезаних
Чак 14 жаришта у Београду, од јануара заражено више од 400 деце: Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Данас пре 6 сатијош 3 повезане
Огласила се Народна банка Србије: Ево какве мере су предузете за снабдевање мењачница евром
Курир пре 1 сатјош 28 повезаних