Povezane vesti
Blicsport u Krasnodaru: Ristić posle meča karijere: Ne bih se radovao golu
Sportal blic 18.08.2017
“Nisam video da li je lopta prešla liniju. Ko zna, možda je ovako i bolje. Nadam se da će delije razumeti da je ovo moj posao i da će me u revanšu dočekati aplauzom” - poručuje vezista Krasnodara Mihailo Ristić posle meča sa Crvenom zvezdom… »
Ristić: Bio je gol, ali Bože moj
Vesti online 18.08.2017
Fudbaler Krasnodara Mihailo Ristić izjavio je da nije imao poseban motiv u pobedi nad bivšim klubom Crvenom zvezdom (3:2) i poručio da ništa nije rešeno posle prvog duela u Rusiji oko plasmana u grupnu fazu Lige Evrope. - Odlično poznajem Zvezdu… »
Stojković: Vikao sam Borjanu da ispuca loptu; Anđelković: Nekad je potrebna sreća
Večernje novosti 18.08.2017
Verujem u prolaz, nadam se da ćemo ispisati novu istoriju - poručio je Savić. Video sam da je bio gol, ne znam kako sudija to nije primetio - priča Filip. Fudbaleri Crvene zvezde Vujadin Savić, Filip Stojković i Dušan Anđelković složili su se da… »
Dilema: Sudija nije video čist gol Krasnodara, a da li je drastično oštetio i Zvezdu? /video/
Sportal blic 18.08.2017
Vruće je bilo u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope između Krasnodara i Crvene zvezde (3:2). Jeste da sudija nije video čist gol Rusa, ali čini se da je oštetio i predstavnika Srbije. Kod gola Ristića dileme nema... Lopta je prešla… »
Zvezdin junak Pešić: Pas igra Krasnodara na lošem terenu Marakane neće doći do izražaja
Hot sport 18.08.2017
Aleksandar Pešić u igru protiv Krasnodara je ušao u 70. minutu, a već u 71. je postigao gol za 3:2 i veliku nadu zvezdaša. Prvi kontakt sa loptom i odmah gol. Osećaj je odličan, iako nismo pobedili, ali dobro. Rezultat je pozitivan za revanš i… »
Prvi kontakt s loptom i gol Aleksandra Pešića: Ne znam koliko je sekundi prošlo, jedva čekam punu Marakanu
Mozzart sport 18.08.2017
“Očekujemo da prođemo dalje, biće mnogo teško. Svi nama bi značilo da klub posle 10 godina uđe u Ligu Evrope", kaže golgeter crveno-belih. Napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić, nakon poraza od Krasnodara (3:2), kaže da je ekipa ostvarila… »
Zvezda talična za srpske internacionalce (VIDEO)
Vesti online 18.08.2017
Nakon što je Crvena zvezda pokazala interesovanje za Srđana Mijailovića mladi vezista je postigao dva gola za Krila Sovjetov, a nešto slično se desilo kada je u vezu sa crveno-belima doveden reprezentativac Srbije Nikola Stojiljković. Iako nije u… »
Nemilosrdni Milan željan Evrope, Rajković gura Makabi, čudo Bilbaoa i krah Ajaksa
Sportal blic 17.08.2017
Prvi mečevi plej-ofa za Ligu Evrope doneli su zanimljive okršaje. Milan nije imao milosti prema Škendiji i slavio je sa čak 6:0, Ajaks je razočarao pred svojim navijačima porazom od Rozenborga sa 0:1, dok je naš golman Predrag Rajković ostao… »
Lepe vesti za Muslina: Prijovića slavi Solun, dvostruki strelac za pobedu PAOK-a
Sportal blic 17.08.2017
Naš napadač Aleksandar Prijović sam gura PAOK u grupnu fazu Lige Evrope, pošto je postigao dva pogotka u trijumfu nad Estersundsom sa 3:1 u prvom meču plej-ofa. Foto: Sergey Dolzhenko / EPA; Aleksandar Prijović Odavno je snažni špic najavio da je… »
Vesti dana »
Trampov predlog za Gazu zapaljiv, nečuven i sramotan, krši međunarodno pravo: Žestoke kritike Amnestija
Telegraf pre 4 satijoš 8 povezanih
Srušio se helikopter u Parmi: Poginule tri osobe, među njima i poznati biznismen (video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Braun posle trijumfa u Bolonji: Lakić je bio odličan, taj momak je sjajan
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
U Evropskom parlamentu održana debata o Rio Tintu u Srbiji: Kokanović nije dobio reč, ali je poručio – „nećete kopati“ (VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Protestni odbor advokata reagovao na ograđivanje Advokatske komore Srbije od najavljenog protesta ispred zgrade RTS-a
Danas pre 6 satijoš 1 povezana