Povezane vesti
Raskopan je ceo grad, Beograđani na sve načine pokušavaju da stignu na posao: Pogledajte kako izgledaju razrovarene ulice…
Press 18.08.2017
Taksisti vozačima savetuju da izbegavaju centralne beogradske ulice. Foto: Telegraf.rs Pojačan intenzitet saobraćaja bio je primetan i ovog jutra na ulicama prestonice, a najveći zastoj bio je na mostovima, u Takovskoj ulici i na auto-putu. Ista… »
Gužve u gradu: Izbegavajte Takovsku i auto-put, strpljivo na mostovima
Blic 18.08.2017
Saobraćaj u gradu pojačanog je intenziteta ovog jutra, a najviše vozila trenutno ima na mostovima, u Takovskoj ulici i na auto-putu. - Na Brankovom i Pančevačkom mostu veći broj vozila saobraća u smeru ka centru grada, dok je na mostu Gazeli gužva u oba… »
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 11 minutajoš 35 povezanih

Ocene trgovinskog sporazuma SAD i EU od sumornog dana za Evropu do okončanja razarajuće neizvesnosti
RTS pre 2 satajoš 29 povezanih

Tramvaji "Bozankaja" od sutra na ulicama Beograda – 3 miliona evra po komadu, tender pod sumnjom
Insajder pre 5 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom osveženja
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 55 povezanih

Oglasio se zoran koji je savladao napadača u avionu: Deca su vrištala, svi su bili u panici – samo sam skočio
Alo pre 16 minutajoš 26 povezanih