Povezane vesti

Haški tribunal mesec i po dana posle smrti radikala povukao poternicu

Blic 18.08.2017
Haški tribunal povukao je poternicu sa nalogom za hapšenje i obustavio krivični postupak protiv Jova Ostojića, jednog od troje radikala koji se pred tim sudom terete za nepoštovanje suda, odnosno uticanje na svedoke u postupku protiv lidera SRS… »

Haški tribunal povukao poternicu za preminulim radikalom

Večernje novosti 18.08.2017
Haški tribunal povukao je poternicu sa nalogom za hapšenje i obustavio krivični postupak protiv Jova Ostojića, jednog od troje radikala koji se pred tim sudom terete za nepoštovanje suda. HAG - Haški tribunal povukao je poternicu sa nalogom za… »

Haški tribunal povukao poternicu za preminulim radikalom

B92 18.08.2017
Hag -- Haški tribunal povukao je poternicu sa nalogom za hapšenje i obustavio krivični postupak protiv premilog člana SRS Jova Ostojića. Ostojić je preminuo krajem juna nakon kraće bolesti. Bio je jednog od troje radikala koji se pred tim sudom… »

Hag povukao poternicu za preminulim radikalom

Mondo 18.08.2017
Haški tribunal povukao je poternicu sa nalogom za hapšenje i obustavio krivični postupak protiv Jova Ostojića, jednog od troje radikala koji se pred tim sudom terete uticanje na svedoke u postupku protiv lidera SRS Vojislava Šešelja. Foto… »

Haški tribunal povukao poternicu za preminulim radikalom

RTS 18.08.2017
Tribunal u Hagu je saopštio da je sudsko veće 4. avgusta zvanično obavešteno o smrti Jova Ostojića, jednog od troje radikala koji se terete za nepoštovanje suda, odnosno uticanje na svedoke u postupku protiv lidera SRS-a Vojislava Šešelja. U… »

Vesti dana »