Повезане вести

Брнабић и кнежевић о гоши: Урадили смо за ту фирму више него што смо по закону могли

Брнабић и кнежевић о гоши: Урадили смо за ту фирму више него што смо по закону могли

Блиц 20.08.2017
Влада Србије је за фабрику шинских возила "Гоша" учинила више него што је законски могла, каже премијерка Ана Брнабић, додавши да не зна шта још може да уради за ту приватну компанију. Она је појаснила да је "Гоша" приватна… »
Брнабић: Не знам шта још можемо да урадимо за 'Гошу' кад смо све већ урадили

Брнабић: Не знам шта још можемо да урадимо за 'Гошу' кад смо све већ урадили

Нова економија 20.08.2017
Влада Србије је за фабрику шинских возила Гоша учинила више него што је законски могла каже премијерка Ана Брнабић. Она је додала и да не зна шта још може да уради за ту приватну компанију. Она је појаснила да је Гоша приватна… »
Премијерка Брнабић отворила конференцију о едитовању генома: Већи привредни раст до краја године

Премијерка Брнабић отворила конференцију о едитовању генома: Већи привредни раст до краја године

Блиц 20.08.2017
Важно је што је дебата и дијалог око питања Косова покренут, то је храбар и одговоран потез председника Србије, рекла је српска премијерка Ана Брнабић. - Мислим да је дијалог почео. И људи који кажу "ми не желимо да учествујемо… »
Брнабић: Добро је што је дијалог о Косову почео

Брнабић: Добро је што је дијалог о Косову почео

Бета 20.08.2017
Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је добро што је дијалог о Косову на који позвао председник Србије почео. "Ми као Србија, и сви њени градјани, треба да знамо који су наши национални циљеви", рекла је… »

Вести дана »