Povezane vesti
Karleuša sve sama smišlja: Evo koji su njeni uslovi za odlazak na Evroviziju!
Kurir 20.08.2017
Fanovi godinama žele da Jelena Karleuša predstavlja našu zemlju na takmičenju za pesmu Evrovizije. S obzirom da je konkurs otvoren, ona se putem Tvitera oglasila: Moj uslov za odlazak na ESC je: JA BIRAM PESMU, JA OSMIŠLJAVAM NASTUP. NIKO MI SE NE MEŠA… »
Karleuša otkrila koji je njen uslov za odlazak na Evroviziju!
Svet & Skandal 20.08.2017
Jelena Karleuša se godinama pominje kao potencijalni učesnik Evrovizije. RTS juče je objavio da je konkurs za kandidate otvoren, a Jelena se tim povodom oglasila na Tviteru. JK je ove godine posle debakla koji smo doživeli sa Tijanom Bogićević zaratila s… »
Pod ovim uslovom ide na Evroviziju! (anketa)
Mondo 20.08.2017
Karleuša se oglasila kako bi objasnila koji su preduslovi za njeno učešće na Eurosongu. RTS je zvanično raspisao konkurs za predstavnika Srbije na predstojećem Eurosongu u Lisabonu, a fanovi pevačice Jelene Karleuše su odmah pohrlili da je pitaju da li… »
Vesti dana »

POKS nastavlja bojkot Skupštine: Protest zbog “nasilja nad građanima” i nefunkcionalnih institucija
Serbian News Media pre 6 minutajoš 23 povezane

Teretni vozovi krenuli brzom prugom Beograd-Subotica Prvi putnički vozovi, brzine od 200 kilometara na čas, polaze sutra u podne
Dnevnik pre 1 satjoš 14 povezanih

Taoci i alon uskoro na slobodi? Indirektni pregovori između Izraela i Hamasa počeli juče u egipatskom letovalištu Šarm el Šeik
Večernje novosti pre 1 satjoš 11 povezanih