Povezane vesti

Evo kako su marku bulatu našli drogu?! Pali u kafiću u Crnoj Gori, a ovo je Bulatovo opravdanje!

Evo kako su marku bulatu našli drogu?! Pali u kafiću u Crnoj Gori, a ovo je Bulatovo opravdanje!

Kurir 21.08.2017
Marija Bulat (31), supruga Marka Bulata (44), navodno je opet završila u policiji zbog posedovanja droge. Kako Kurir saznaje, barska policija je preksinoć oko 23.30 privela pevača i njegovu ženu nakon što je tokom racije u njenoj torbici pronađen… »
Bulat o hapšenju zbog droge u crnoj gori: Pretresli su mi ceo auto! (foto)

Bulat o hapšenju zbog droge u crnoj gori: Pretresli su mi ceo auto! (foto)

Press 21.08.2017
Posle informacije da su on i njegova supruga protekle noći lišeni slobode, Marko Bulat ispričao je za naš portal o čemu se, zapravo, radi. Foto: Instagram Kao bomba odjeknula je vest da su folk pevač Marko Bulat i njegova supruga Marija kasno sinoć… »
(Video) Marko Bulat šokirao sve: Glupim vicom progovorio o novom skandalu i privođenju! Nismo mi glupi!

(Video) Marko Bulat šokirao sve: Glupim vicom progovorio o novom skandalu i privođenju! Nismo mi glupi!

Kurir 21.08.2017
Naime, kako su crnogorski mediji javili, par je uhapšen u Baru, nakon Markovog nastupa. Kod njih je pronađena manja količina kokaina, a Marija je krivicu preuzela na sebe, rekavši da je to samo za ličnu upotrebu. Tim povodom, pevač je odlučio da se… »
Policija pronašla kokain: Marko Bulat uhapšen u Baru!

Policija pronašla kokain: Marko Bulat uhapšen u Baru!

Press 21.08.2017
Barska policija je sinoć oko 23.30 uhapsila pevača Marka Bulata i njegovu suprugu Mariju nakon što je racijom i pretresom u jednom plažnom baru kod nje pronađena droga. Foto: Instagram Marija je preuzela krivicu na sebe, pa će protiv nje biti… »
OGLASIO SE! Evo šta Marko Bulat kaže o hapšenju zbog droge! (video)

OGLASIO SE! Evo šta Marko Bulat kaže o hapšenju zbog droge! (video)

Svet & Skandal 21.08.2017
Kao što smo već pisali, barska policija je u subotu oko 23.30 sati uhapsila pevača Marka Bulata i njegovu suprugu Mariju nakon što je racijom i pretresom u plažnom baru “Tropski raj” kod nje pronađena droga. Popularni pevač sada se tim povodom… »

Vesti dana »