Povezane vesti
Neočekivano: Vejn Runi okončao igranje za reprezentaciju
Hot sport 23.08.2017
Fudbaler Evertona i dugogodišnji član nacionalnog tima Engleske Vejn Runi objavio je danas da završava reprezentativnu karijeru. – Mislim da je sada pravo vreme za to. Ovo je zaista teška odluka, ali sam nakon razgovora s porodicom odlučio. Zauvek… »
Ode Runi u penziju
Mozzart sport 23.08.2017
Kapiten Gordog Albiona završio reprezentativnu karijeru. Engleski rekorder po broju golova Vejn Runi (31) povukao se iz nacionalnog tima. Napadač Evertona, koji je takođe i rekorder po broju utakmica za Gordi Albion, postigao je 53 pogodaka na 119… »
Kraj za Runija
Vesti online 23.08.2017
Najbolji strelac u istoriji fudbalske reprezentacije Engleske Vejn Runi objavio je danas da završava reprezentativnu karijeru. Dugogodišnji napadac Mančester Junajteda, koji se ovog leta vratio u matični Everton, dres "Gordog albiona" nosio je punih… »
Runi okončao reprezentativnu karijeru
Beta 23.08.2017
Fudbaler Evertona i dugogodišnji član nacionalnog tima Engleske Vejn Runi objavio je danas da završava reprezentativnu karijeru. "Mislim da je sada pravo vreme za to. Ovo je zaista teška odluka, ali sam nakon razgovora s porodicom odlučio. Zauvek ću… »
Vesti dana »

„Želimo da uključimo UN“: Ruski pregovarač povodom jučerašnjih razgovora sa SAD o Ukrajini
Danas pre 56 minutajoš 16 povezanih

2 Osobe stradale u požaru u Lazarevcu: Vatrogasci iz stana izvukli muškarca i devojku
Kurir pre 44 minutajoš 14 povezanih

5 ključnih otkrića iz ratnog plana Trampove administracije: Novinara greškom ubacili u grupu za poruke
Telegraf pre 1 satjoš 11 povezanih

Nevreme na pomolu! Rhmz upozorava: Od ovog datuma stižu jaki pljuskovi, evo gde će biti najgore
Mondo pre 2 satajoš 11 povezanih