Povezane vesti
Neočekivano: Vejn Runi okončao igranje za reprezentaciju
Hot sport 23.08.2017
Fudbaler Evertona i dugogodišnji član nacionalnog tima Engleske Vejn Runi objavio je danas da završava reprezentativnu karijeru. – Mislim da je sada pravo vreme za to. Ovo je zaista teška odluka, ali sam nakon razgovora s porodicom odlučio. Zauvek… »
Ode Runi u penziju
Mozzart sport 23.08.2017
Kapiten Gordog Albiona završio reprezentativnu karijeru. Engleski rekorder po broju golova Vejn Runi (31) povukao se iz nacionalnog tima. Napadač Evertona, koji je takođe i rekorder po broju utakmica za Gordi Albion, postigao je 53 pogodaka na 119… »
Kraj za Runija
Vesti online 23.08.2017
Najbolji strelac u istoriji fudbalske reprezentacije Engleske Vejn Runi objavio je danas da završava reprezentativnu karijeru. Dugogodišnji napadac Mančester Junajteda, koji se ovog leta vratio u matični Everton, dres "Gordog albiona" nosio je punih… »
Runi okončao reprezentativnu karijeru
Beta 23.08.2017
Fudbaler Evertona i dugogodišnji član nacionalnog tima Engleske Vejn Runi objavio je danas da završava reprezentativnu karijeru. "Mislim da je sada pravo vreme za to. Ovo je zaista teška odluka, ali sam nakon razgovora s porodicom odlučio. Zauvek ću… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih

BLOG UŽIVO „Dođoše Nišlije“, „Sloboda miriše na Lale“: Studenti sa juga i severa Srbije zajedno stigli na Terazije, građani uzvikuju „Pumpaj, pumpaj“
Nova pre 17 minutajoš 62 povezane

Prva grupa studenata stigla na Terazije, Beograđani im pripremili doček: Blokiran Bulevar kralja Aleksandra, od Terazija do Slavije sve stoji (foto, video)
Blic pre 16 minutajoš 55 povezanih

Građani priredili studentima spektakularan doček u centru Beograda
SEEbiz pre 16 minutajoš 40 povezanih

Laura Koveši i EU javno tužilaštvo vode istragu o slučaju pada nadstrešnice
Serbian News Media pre 2 satajoš 35 povezanih