Povezane vesti

Neočekivano: Vejn Runi okončao igranje za reprezentaciju

Neočekivano: Vejn Runi okončao igranje za reprezentaciju

Hot sport 23.08.2017
Fudbaler Evertona i dugogodišnji član nacionalnog tima Engleske Vejn Runi objavio je danas da završava reprezentativnu karijeru. – Mislim da je sada pravo vreme za to. Ovo je zaista teška odluka, ali sam nakon razgovora s porodicom odlučio. Zauvek… »
Ode Runi u penziju

Ode Runi u penziju

Mozzart sport 23.08.2017
Kapiten Gordog Albiona završio reprezentativnu karijeru. Engleski rekorder po broju golova Vejn Runi (31) povukao se iz nacionalnog tima. Napadač Evertona, koji je takođe i rekorder po broju utakmica za Gordi Albion, postigao je 53 pogodaka na 119… »
Kraj za Runija

Kraj za Runija

Vesti online 23.08.2017
Najbolji strelac u istoriji fudbalske reprezentacije Engleske Vejn Runi objavio je danas da završava reprezentativnu karijeru. Dugogodišnji napadac Mančester Junajteda, koji se ovog leta vratio u matični Everton, dres "Gordog albiona" nosio je punih… »
Runi okončao reprezentativnu karijeru

Runi okončao reprezentativnu karijeru

Beta 23.08.2017
Fudbaler Evertona i dugogodišnji član nacionalnog tima Engleske Vejn Runi objavio je danas da završava reprezentativnu karijeru. "Mislim da je sada pravo vreme za to. Ovo je zaista teška odluka, ali sam nakon razgovora s porodicom odlučio. Zauvek ću… »

Vesti dana »